Pizza Hut prihaja v slo

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Ja, ampak za subwayjem slovenija ne stoji velika firma, ti se bodo borili do zadnjega, če ne laufa in za mali profit. Pizza Hut, če ne bodo zadovoljni bodo enostavno zaprli, pa četudi bo profit.

Tisto, da je Sportina hotela BK je res, vendar je cela skupina v velikih težavah in bi že morali biti v stečaju, če ne bi bilo politike in vez zraven..

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.011
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
BK in Subway ne vem če sta se prijela sta še premalo časa odprta kako se je s prvim subwayom končalo pa vemo. Več bi jih moglo bit ne pa samo eden in to v oba v Lj

BK je odprt že dobre tri leta in se mi zdi, da prav slabo jim ne gre. Zagotovo pa lokacija v Shoping centru ni prav posrečena ampak po drugi strani je pa tam stalen pretok ljudi in ni hudič, da je tam dnevno vedno nekaj osebkov, ki jim zadiši njihov burger
wink-1.gif

Subway je pa res bolj frišen. Jaz grem za Bežigrad približno enkrat mesečno, vedno v kasnejših urah (22h-00h) med tednom in vedno je tam nekaj strank. kaj je bilo s tistim Subwayem na Bavarcu pa nikoli ne bo čisto jasno, kot prvo itak praktično nihče ni vedel zanj. Jaz sem se enkrat čisto slučajno znašel v njem in s prijateljema smo bili edini gosti, drugi obisk mi nikoli n uspel saj so ga prej zaprli.
Itak je pa čisto vseeno kaj se bo obdržalo in kaj ne.

Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Ja, ampak za subwayjem slovenija ne stoji velika firma, ti se bodo borili do zadnjega, če ne laufa in za mali profit. Pizza Hut, če ne bodo zadovoljni bodo enostavno zaprli, pa četudi bo profit.

Bodo pa zaprli! In kaj potem? Ne razumem zakaj se nekateri tako sekirajo, če se kakšna veriga ne bo obdržala oziroma to celo glasno napovedujejo?

Sicer pa sloveniji kolikor je vse v k**cu je itak čudež, če karkoli laufa in se obdrži
hysterical-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
315
83
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ok, men je Garaža top, bom pa Trto probu en dan. Kva pa Trnovski zvon?

Ne vem kake pice ti sedejo, ampakm trtapa garaža ne gre skup. Garaža tanko testo lepo skromno obloženo, zame ena a, trta pa bajsa z debelo plastjo sira, ki se komaj reže. Tako sem dobil, ko mi je nekdo hvalil trto. Skor bruhal, ko sem dobil kilo sira na pici
smirk-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.013
6.239
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Ce so pa komu vsec bolj gostilniske naj gre probat v notr. gorice v gostilno Pr'Pavlet... Hodmo ze 2 let, pa so zmeri enake in dobre...

No vidiš, mene tam ne pritegnejo, pa sem bil tam že vsaj 4X v 2 letih.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
KSZ
Berem in opažam, da ste najprej vsepovprek hvalili slovenske pizzerije in pizze ter ugotovili, da Pizza Hut nima šans, v zadnjih postih pa že vsepovprek kritiziranje domačih pizzerij
hysterical-1.gif
glede na to upam stavit, da se bo Pizza Hut zagotovo prijel, tako, kot se je BK in tudi Subway, čeprav ima čudno lokacijo in so celo delovni čas podaljšali za dve ure, zdaj je odprt do 01h vsak dan. Pomojem to ni znak, da nimajo dela.

Hja, nimas prav. Prisli smo do zakljucka da imamo razlicne okuse in zato so nam ljubse razlicne picerije.

Ce se je po tvojem mnenju bk prijel, me zanima kolikokrat gres tja? Jest sem nazadnje enkrat dopoldne... 1 kuhar, k se mu je jebalo za vse in 1 kelnarca, k je bla cist zgubljena, pa se kuharja je mogla skoz spikat da je kej naredu. Skupaj sta neki na hitro skup zmetala in nam postregla... Skratka... Polom za tako svetovno verigo.

Pica hut bo moral bit nekaj posebnega, saj smo navajeni nas pic... No, ce bojo mel dobro lokacijo se nimajo cesa bat... Turisti raje jejo poznane znamke.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Na obrobju oz. okolici Lj so dobre pizze tudi v:
Sonček Tomačevo
Kramarjev hram Gabrje/Dobrova

Pizza hut, pa kot že napisano, bo šel težko vštric z našo ponudbo in cenami. Jaz sem jo jedel v Beogradu, na voljo so tri vrste testa, ročno razvlečeno(kot pri nas v pizzerijah), potem tanko hrustljavo testo (ki se razleti ko ga režeš kot piškot), potem pa imajo še "deep dish" varijanto, torej ameriška pizza z zelo debelim robom. okus nič posebnega, prej pod povrečjem, precej drago.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Glede na to, da tako slabe pice, kot so v povprečnih severnoitalijanskih picerijah, pri nam težko najdeš, še najlažje pri lokalnem šiptarju na kose (5x pregreto), Pizza Hut ne more biti za nikogar drugega kot tujce ter razvajeno mladino (dokler ta kmalu ne pogrunta, da to ni to).
KFC, to edino čakam. Lahko pa bi se kak lokalni podjetnik našel, ki bi imel podobno ponudbo, tudi to bi bilo fino.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Hja, nimas prav. Prisli smo do zakljucka da imamo razlicne okuse in zato so nam ljubse razlicne picerije.

Ce se je po tvojem mnenju bk prijel, me zanima kolikokrat gres tja? Jest sem nazadnje enkrat dopoldne... 1 kuhar, k se mu je jebalo za vse in 1 kelnarca, k je bla cist zgubljena, pa se kuharja je mogla skoz spikat da je kej naredu. Skupaj sta neki na hitro skup zmetala in nam postregla... Skratka... Polom za tako svetovno verigo.

Pica hut bo moral bit nekaj posebnega, saj smo navajeni nas pic... No, ce bojo mel dobro lokacijo se nimajo cesa bat... Turisti raje jejo poznane znamke .
ko sem jaz turist hočem probat lokalno. no ampak sem itak poseben ker nebi nikoli šel v neko verigo - niti doma.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Kakšne so pice, ne vem, vem pa, da tam okoli od kmetij ful smrdi po gnoju in nimam želje jesti pice v takšnem miljeju...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
Kaj ce bi si zabice odprle svojo temo o picerijah in ne smetite tukaj?
Piza hut pa sem jedel nazadnje pred 10 leti in se tocno spomnim, kot da bi bilo vceraj, kako nagravzna je bila

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Lani sem šel prvič v Trto, letos še drugič in obakrat mi je bila zanič pica, tako da me več ne vidijo tam. Trnovski zvon ima povprečne pice, nič pretresljivega. Picerija, ki je v tej temi nisem zasledil in ima dobre pice je Dvor, vendar je klasičen turist trap, s prenapihnjenimi cenami. Vseeno grem 1x na let tja, kjer si z mojo razdeliva pol pice. Večkrat na kakšen kos, gor pri Univerzi, predn grem v mesto.

On topic:

Pizza hut-a še nisem probal in bom z veseljem šel enkrat, ko pridejo v Lj, vendar dvomim, da bi me lahko prepričal.

@Abraham: mogoče misliš Picikato? Tam sem dva tedna nazaj jedel lignje in je taka porcija, da sem jo 1/3 pustil, moja hvali pice pri njih in hišnje sladice (hišna pita z gratiniranim sladoledom).

Tudi jaz se strinjam z napisanim, Trta je daleč od top pizzerij v LJ ampak res daleč. Sem naročil pizzo z panceto in dobil gori takšno panceto da pizza ni bila za jest.. pa še zdi se mi da najbolj nimajo odnosa do strank... pa še ena zadeva ki mi ni všeč, ne moreš dobit pol/pol. Konec koncev sem jaz stranka in če rečem da hočem pol klasike in pol kraške mi jo speči in plačal ti bom dodatno. Ampak ne, njim se ne da s tem ubadat, to pri njih ne gre... skratka močno odsvetujem. Sicer pa v LJ ne bom svetoval pizz, moram rečt da imamo v Mariboru nekaj boljših opcij, sploh eno ki je svetlobna leta nad Ljubljanskimi pizzerijami...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Katera pa je bila v 90 letih, ki je imela noter vse prostore v rumenem? Prodajali so pomfri, pa hamburgerje itd.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38

[/QUOTE]

Bodo pa zaprli! In kaj potem? Ne razumem zakaj se nekateri tako sekirajo, če se kakšna veriga ne bo obdržala oziroma to celo glasno napovedujejo?

Sicer pa sloveniji kolikor je vse v k**cu je itak čudež, če karkoli laufa in se obdrži
hysterical-1.gif

[/QUOTE]

? Ne vem kaj tebi ni jasno, ampak nobena mutinacionalka ne vstopi na trg z nepreverjenimi informacijami. Partner, ki ga izberejo mora biti zanesljiv in ne kar nekdo. Sportino so verjetno že na daleč zavohali kam pes taco moli.

Citat:
Uporabnik keber pravi:
Glede na to, da tako slabe pice, kot so v povprečnih severnoitalijanskih picerijah, pri nam težko najdeš, še najlažje pri lokalnem šiptarju na kose (5x pregreto), Pizza Hut ne more biti za nikogar drugega kot tujce ter razvajeno mladino (dokler ta kmalu ne pogrunta, da to ni to).
KFC, to edino čakam. Lahko pa bi se kak lokalni podjetnik našel, ki bi imel podobno ponudbo, tudi to bi bilo fino.

V Mariboru je že nekaj podobnega, da imajo samo piščanca na različne načine. Sicer to ni to, je pa dobro http://maribor-pohorje.si/kavarna-q01.aspx
cheer.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
Sam sem bil 1x v Nemčiji v KFC pa nisem bil neki impresioniran. Naroču sem bucket, kjer je bilo več variant zmešanih not pa je bil komaj malo, čez polovico poln (tam na slikah še malo čez visi). Po okusu pa sploh nič posebnega. Mogoče sem naletel na takega mal zabačenega a itak so ti fast foodi tko za ene 2x na let dobri.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.397
113
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
HOOOOOOOČEEEEEEEMMMMMM KKKKKKKKFFFFFFFCCCCCC v Sloveniji.
cheer.gif

Se opravičujem za izpad, vendar edino KFC pogrešam. Sem bil zadnjič v Zagrebu in jih imajo že 5, ta vikend grem v Budimpešto in sem si tudi že pogledal, kje so poslovalnice hehe
evil.gif

V Budinpešti imaš skoraj na vsaki postaji vse tole, Mcdonalds, KFC, burgerking, subway, itd...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Pizza Hut smo v Ameriki parkrat jedl, med vsemi ostalimi fast foodi je prov sedla :D Debel testo lepo, pa nalozena, ne pa tuki, k je vse tok na mau narjen....

V garazo sm jst tut hodil, pa ne vec, ker je predraga za tist tanek kos pizze.... Trta je pa kul!