Pizza Hut prihaja v slo

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Hvala. Mislim da se tema sedaj lahko zapre.
hysterical-1.gif

Ok, tik pred zaprtejm teme bi še jaz na hitro dodal svojih 0,05€: Pizza hut pri nas ne more laufat, ker je na vsakem voglu picerija, da šipcev s picami na komad 24 ur na dan sploh ne omenjam.
Sicer pizze so v redu, sploh kakšen Supreme, toda cene so hude. Prehude. To je pač ameriška klasika: za malo denarja dobiš bulšit, če hočeš kaj boljšega, gredo pa cene v luft.
Sem pa zadnjič jedel pico v Teharjah, pizzerija tam pri krožišču za Štore (pozabil, kako se ji reče) in moram reči, da jo priporočam!
smile-1.gif

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Tezko da bo Pizza Hut pozel kaksen omembe vreden profit. Resda ne ponujajo samo pic, ampak kljub temu bodo tezko parirali ze uveljavljenim restavracijam.

Pridruzujem se mnnenju predhodnika, ko omenja KFC. So tolk drugacni od McDonaldsa, da bi v LJ gotovo tudi oni nasli svoj krog strank, a le v primeru da se locirajo v okolice centralne postaje.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Citat:
Uporabnik Rosenthal pravi:
Tezko da bo Pizza Hut pozel kaksen omembe vreden profit. Resda ne ponujajo samo pic, ampak kljub temu bodo tezko parirali ze uveljavljenim restavracijam.

Pridruzujem se mnnenju predhodnika, ko omenja KFC. So tolk drugacni od McDonaldsa, da bi v LJ gotovo tudi oni nasli svoj krog strank, a le v primeru da se locirajo v okolice centralne postaje.

467716-post_slo.gif

Drugace pa glede pizzerij, se moj glas za Azur
cheer.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Zanimivo.

Napovedujem, da jih 2 leti od odprtja prve restavracije ne bo več v Sloveniji. Zakaj? Ker je Slovenija neke vrste raj za picoljube in dvomim, da se bodo po kakovosti in izbiri približali top-notch picerijam. Pri franšizi odkrivanja tople vode ni, so jo odkrili že pri Yum brands.

Se bodo pa zagotovo približali konkurenci po ceni. In ker pri nas pica na kose itak ni popularna, bo znal marsikdo preračunat koliko testa z nadevom dobi v svoji omiljeni (halo) piceriji in koliko v hutu.

Upam, da se motim, ampak če bi moral stavit svoje €€€, bi ga na zapisano.

No pa ker si ravno omenil top-noch picerije, katere so to pri nas? Ljubljana in okolica recimo. Da vem kam iti na pico drugič:)

Za zacetek probaj Azur.

Pice na kose so pa top na zaloski nasprot gim. moste, pa na miklosicevi tud ni slaba, ceprav ze dolg nisem bil tam....

Jest tud dvomim da bo to laufalo...

Kam se uvršča za mene najboljši Fokulus..... ? Zadnjič je kolega izsilil, da sva šla v Casa Nostra
bonk.gif

kje je casa nostra?? to je kej novega?

fokulus... mal odročen zame, k rad z avtom pridem...

hvalijo tudi garažo, še posebej tisti, k jim je všeč tanek testo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.459
113
Casanostra je v objektu vodafone arene. Mel so dobre pice in se boljso cezar solato...sem veckrat tedensko sel nanjo...no pol pa parkrat zapored polom od solate in me tja ni vec. Enkrat so namesto popecenega kruha dali gor toast...pol enkrat ni bla ista omaka...itd... kuhar se je zamenjal in jo slo vse skupaj v franze.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa šparat so začel...

tipična zgodba o picerijah... ko se odpre je lepo obložena z okusno salamo, pelati in sirom, če imajo dobro pikantno salamo je že čudno... in tako po pol leta začenjo gor šopat najcenejši sir in šunko in pikantno salamo iz bohve kere češke...

Pa nebi rekel, ko bi bile pice ful poceni. strošek s pico je okoli 2€, prodajo jih pa za 8€... pa še je treba šparat...

drugače pa nikoli ne hodim v te gostinske objekte v nakupovalnih/zabaviščnih centrih...

tema pa zahaja iz svoje smer...
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pizza Hut... vsako jesen in zimo, se mi cedijo sline, ko gledam reklame za pizza hut med prenosi NFL, potem pa pridem v london in naročim najbolj zajebano pico s sirom povsod, in je pol pustim, pa še drago kot praseeca. Nikoli več. (pa še vseeno se mi cedijo sline, ko gledam reklame ob 2eh ponoči)

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Zanimivo.

Napovedujem, da jih 2 leti od odprtja prve restavracije ne bo več v Sloveniji. Zakaj? Ker je Slovenija neke vrste raj za picoljube in dvomim, da se bodo po kakovosti in izbiri približali top-notch picerijam. Pri franšizi odkrivanja tople vode ni, so jo odkrili že pri Yum brands.

Se bodo pa zagotovo približali konkurenci po ceni. In ker pri nas pica na kose itak ni popularna, bo znal marsikdo preračunat koliko testa z nadevom dobi v svoji omiljeni (halo) piceriji in koliko v hutu.

Upam, da se motim, ampak če bi moral stavit svoje €€€, bi ga na zapisano.

No pa ker si ravno omenil top-noch picerije, katere so to pri nas? Ljubljana in okolica recimo. Da vem kam iti na pico drugič:)

Za zacetek probaj Azur.

Pice na kose so pa top na zaloski nasprot gim. moste, pa na miklosicevi tud ni slaba, ceprav ze dolg nisem bil tam....

Jest tud dvomim da bo to laufalo...

bil v azuru 5x v zadnjih 3mescih jedu 5 razlicnih pic.... ko sm potegnu črto sm se naveliču... na koncu mi je že melo vse ist okus

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Kot je že bilo napisano je dobro v Azurju, v Garaži na dolenjski, Furmanu na Rakeku...

Ni pa več dobro v Botru na Vrhniki in pri Julči. Škoda.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.255
113
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Burger King pa Subway se tudi nista pretirano prijela. Burger King se ven vleče s kuponkoti, v Subwayu pa še nisem vidu kakšnega pretiranega navala.

BK se je prijel, problem je, ker ostajajo samo na eni lokaciji namesto, da bi se agresivno širili, naredili ka drive-in. Jebiga, prblemi v Sportini so naredili svoje.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.609
3.974
113
Citat:

Kam se uvršča za mene najboljši Fokulus..... ?
Foculus je tako... 1997. In je dober tistim, ki od takrat niso bili nikjer drugje.
Od kar so že pred kar nekaj leti spremenili dobavitelja in politiko surovin (potrdil njihov picopek - recimo gobe so kar nekaj nivojev slabše kot včasih) je šlo samo dol.

Jaz dam glas za Laterno, Mrlačnika, Dotik na Zbilju in Azur... in še je takih ki sem jih verjento brez pametnega razloga izpustil, ljub temu da so kavalitetne (ampak mi pač ne padejo na pamet). Še tak pajzelj kot je Tartuf v BS3 dela meni osebno prav dobre pice ali npr. Tunel (niso pa v top5 ... kot niso npr. splošno boljše Kavalove/Kavalino/Angel ali Garaža...)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ce so pa komu vsec bolj gostilniske naj gre probat v notr. gorice v gostilno Pr'Pavlet... Hodmo ze 2 let, pa so zmeri enake in dobre...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Poleg Omwnjenih Azur, Garaza, Mrlacnik bi jaz nad vse postavol Trto na Grudnovem nabrezju. Foculus pa kot omwnjeno... stara slava, zdaj najbolj delajo promet z boni za študente in prehodnimi turisti. Pac lokacija.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.801
278
83
Največja slovenska vas
Lani sem šel prvič v Trto, letos še drugič in obakrat mi je bila zanič pica, tako da me več ne vidijo tam. Trnovski zvon ima povprečne pice, nič pretresljivega. Picerija, ki je v tej temi nisem zasledil in ima dobre pice je Dvor, vendar je klasičen turist trap, s prenapihnjenimi cenami. Vseeno grem 1x na let tja, kjer si z mojo razdeliva pol pice. Večkrat na kakšen kos, gor pri Univerzi, predn grem v mesto.

On topic:

Pizza hut-a še nisem probal in bom z veseljem šel enkrat, ko pridejo v Lj, vendar dvomim, da bi me lahko prepričal.

@Abraham: mogoče misliš Picikato? Tam sem dva tedna nazaj jedel lignje in je taka porcija, da sem jo 1/3 pustil, moja hvali pice pri njih in hišnje sladice (hišna pita z gratiniranim sladoledom).

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.332
3.011
113
Lublana
Obišči stran
KSZ
Berem in opažam, da ste najprej vsepovprek hvalili slovenske pizzerije in pizze ter ugotovili, da Pizza Hut nima šans, v zadnjih postih pa že vsepovprek kritiziranje domačih pizzerij
hysterical-1.gif
glede na to upam stavit, da se bo Pizza Hut zagotovo prijel, tako, kot se je BK in tudi Subway, čeprav ima čudno lokacijo in so celo delovni čas podaljšali za dve ure, zdaj je odprt do 01h vsak dan. Pomojem to ni znak, da nimajo dela.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
BK in Subway ne vem če sta se prijela sta še premalo časa odprta kako se je s prvim subwayom končalo pa vemo. Več bi jih moglo bit ne pa samo eden in to v oba v Lj