Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Burger King pa Subway se tudi nista pretirano prijela. Burger King se ven vleče s kuponkoti, v Subwayu pa še nisem vidu kakšnega pretiranega navala.
koliko kosov pice moraš prodati da samo to pokriješ. kje so še stroški obratovanja...Citat:
Nadomestilo za franšizo za eno restavracijo znaša 36 tisoč evrov
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Zanimivo.
Napovedujem, da jih 2 leti od odprtja prve restavracije ne bo več v Sloveniji. Zakaj? Ker je Slovenija neke vrste raj za picoljube in dvomim, da se bodo po kakovosti in izbiri približali top-notch picerijam. Pri franšizi odkrivanja tople vode ni, so jo odkrili že pri Yum brands.
Se bodo pa zagotovo približali konkurenci po ceni. In ker pri nas pica na kose itak ni popularna, bo znal marsikdo preračunat koliko testa z nadevom dobi v svoji omiljeni (halo) piceriji in koliko v hutu.
Upam, da se motim, ampak če bi moral stavit svoje €€€, bi ga na zapisano.
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Burger King pa Subway se tudi nista pretirano prijela. Burger King se ven vleče s kuponkoti, v Subwayu pa še nisem vidu kakšnega pretiranega navala.
a v pizza hutu si ze bil?
bruger king je bv, sendvic si lahka nardim doma
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Zanimivo.
Napovedujem, da jih 2 leti od odprtja prve restavracije ne bo več v Sloveniji. Zakaj? Ker je Slovenija neke vrste raj za picoljube in dvomim, da se bodo po kakovosti in izbiri približali top-notch picerijam. Pri franšizi odkrivanja tople vode ni, so jo odkrili že pri Yum brands.
Se bodo pa zagotovo približali konkurenci po ceni. In ker pri nas pica na kose itak ni popularna, bo znal marsikdo preračunat koliko testa z nadevom dobi v svoji omiljeni (halo) piceriji in koliko v hutu.
Upam, da se motim, ampak če bi moral stavit svoje €€€, bi ga na zapisano.
No pa ker si ravno omenil top-noch picerije, katere so to pri nas? Ljubljana in okolica recimo. Da vem kam iti na pico drugič
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Pri nas v bistvu težje najdeš slabo picerijo kot dobro.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Zanimivo.
Napovedujem, da jih 2 leti od odprtja prve restavracije ne bo več v Sloveniji. Zakaj? Ker je Slovenija neke vrste raj za picoljube in dvomim, da se bodo po kakovosti in izbiri približali top-notch picerijam. Pri franšizi odkrivanja tople vode ni, so jo odkrili že pri Yum brands.
Se bodo pa zagotovo približali konkurenci po ceni. In ker pri nas pica na kose itak ni popularna, bo znal marsikdo preračunat koliko testa z nadevom dobi v svoji omiljeni (halo) piceriji in koliko v hutu.
Upam, da se motim, ampak če bi moral stavit svoje €€€, bi ga na zapisano.
No pa ker si ravno omenil top-noch picerije, katere so to pri nas? Ljubljana in okolica recimo. Da vem kam iti na pico drugič
Za zacetek probaj Azur.
Pice na kose so pa top na zaloski nasprot gim. moste, pa na miklosicevi tud ni slaba, ceprav ze dolg nisem bil tam....
Jest tud dvomim da bo to laufalo...