Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Jaz bi se reklamam kamot odpovedala, ampak včasih mi je pa fino prebrati lokalne cajtnge in program za knjižnico, če imajo kaj za otroke ipd. To vse spada v isto kategorijo - pošta brez naslova. Če je nalepka na kaslcu, tega ne dobiš...
Razpaslo se je čez vse normalne okvire. Vsak butik pamflete tala. Hofer in co tedensko...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
https://www.dnevnik.si/1042779394
Sedaj se pošta zbira podatke o nas, tako kot Google, fb....
Nalepka velja samo za reklame, ne pa za lokalne časopise, razna obvestila, politični propagandni materijal...Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
No, ste tu poštarji. Vem narobe? Ker za jogurte mi ni mar, kaka bolj relevantna obvestila bi pa vseeno rada dobila.
Še vedno se nosijo, zakaj pa ne?Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Ja, ker včasih so se dejansko nosile penzije. Zdaj je redko kje še kdo, ki je uspel dosežt, da se mu prinese.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Nič ne zbirajo podatke. To je nova EU direktiva. Ne bluzi.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Super, hvala. Bom dala pol nalepko gor... Se dobro, da kdaj kej zinem, kaj novega izvem.
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Na Petrolu imajo boljše plače in ne delajo razen kasiranja pri pultu skoraj nič-
Tržna niša za pošto!!!! Eno znamko in hot-dog, samo kečap, prosim!Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
ja, samo tisti so neki avtomati. imajo pa neke pečke ali kaj za pecivo in hotdog. mi je ena študentka naredila hotdog enkrat. dala majonezo in hrenovko v kruh, potem pa v mikrovalovko.