PINK SI

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.752
6.134
113
blizu močvirne prestolnice
eazy je pravilno napisal, Pink Si je krš tako da tistim 3 iz Pro plusa se ni treba bati zaradi prevelike izgube gledalcev saj so slednji šli iz zanič programov še na slabš. V glavnem tisti z res praznimi bučami. TV3 je v primerjavi z ostalimi 100 let naprej.

pipo

Majstr
19. mar 2008
928
439
63
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
šefe pinka omenja, da bi naj koncert gledalo do 30mio ljudi
aplauz.gif

ftw pink tv
cool-1.gif

Hudo inteligentna izjava, nekako kot ce bi rekel da Alter bere do 6,872,000,000* ljudi

* stevilo prebivalcev na tem planetu

samo da nisem edini, ko ga take stvari spravijo v dobro voljo
smile-1.gif

Citat:
Ce bo ostalo pri taki shemi bo zadeva propadla ...

sicer pa, tv je komercialna, dokler ne gre iz mojega žepa nič in dokler daljinc od tv dela je to samo njihov problem
smirk-1.gif

je pa konkurenca dobrodošla v vsakem primeru.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Končno ena televizija, ki v Sloveniji predvaja slovenske izvajalce ter tuje ala David Guetta.

Rabijo še kakih 6 mesecev da se ufurajo, drugače pa se mi zdi da bo zelo podoben Pop TVju in komercialki, ker bo mnogo zabavnih oddaj. Roko na srce to v Sloveniji manjka.

Pink TV bo uspel. Pa če bodo imeli odličen program ali pa čist beden. Program je v DVB-T točneje v MUX B, ki pokriva 90% Slovenije in je brezplačen. Prek zraka bo v prihodnosti 8 programov RTV Slovenije in 8 komercialnih programov.

Samo poglej Pop Brio. Če bi bil program v DVB-T bi imel velik tržni delež, ampak ker se je Čakramiš odločil da bodo predvajali samo pri kablaših pa bodo imeli gledanost pod 1 procent.

Procent gledanosti pred digitalnim oddajanjem v DVB-T (leto 2009):
- analogno so oddajali: Pop TV (80% pokritost), Kanal A (60% pokritost), TV3 (40% pokritost SLO)
delez-gledalcev-2009.png

Sedaj pa bodo vsi komercialni programi imeli 90% pokritost prebivalstva Slovenije (seveda tisti, ki so/bodo oddajali v DVB-T)

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
Roko na srce je trenutno PINK SI poden od podna, da ne govorim o njihovih oddajah in voditeljih. Smeh, daleč od tistega kar sem pričakoval oz kar sem videl po Balkanu. Bodo morali malo bolj resno zastaviti, če bodo želeli delež na tržišču.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Jah začeli so prehitro, a to so morali, drugače bi jim APEK vzel dovoljenje za predvajanje (v 1 letu so morali zaštartati program)

Kot sem že rekel to so poporodne težave, pravo oceno programa bomo lahko dali še čez 3-6 mesecev, ko bodo bili vsi ulaufani. Če veliko ti pove podatek, da so voditelje iskali pred 14 dnevi.

Med voditelji Pinka naj bi bil tudi Jonas Ž.

Tako kot je Tušmobil začel sem rekel da 2 leti rabijo da odpravijo vse poporodne težave in ufurajo v posel. Po 2 letih pa če gre kaj narobe pa lahko daš kritiko upravičeno.

Pri televiziji pa je treba dat 6 mesecev, da zadevo poštimajo. Potem pa se vidi ali je amaterska ali profi televizija.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
Kot prvo, velika napaka je, da so skenslali Farmo 3, ki so jo priseljenci nenormalno spremljali.

Drugo, voditeljice, ki mi maha (žuga) s prsto med nastopanjem je za brco v rit tisti trenutek, 1001 in ena limonada, še nobenega filma, forsiranje plavuše, ki dobro zgleda in je dala malo bolj noge narazen je tudi poden, mainstream voditeljica my ass.

Deli Simpsonovih, ki smo jih lahko gledali 10 let nazaj.

Nedelujoča spletna stran, sporeda ni. Ma dej no, Mitroviæ je težak ne vem koliko milijonov evrov pa ne more štartati s solidnim programom, ni mu prvič pa da ne vem kako bo štartal, še posebej, če želi privabiti nekaj slovenske publike, ki je navajena na 24 ur in senzacionalno novico, da ne začnem s Kanal A in oddajo Svet.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Na PInku vidim več težav:
- ni EPGja (verjetno bo kmalu)
- logo je prevelik in premočne barve
- podnapisi so rumeni (wtf!?)
- 4:3 format

Skratka, televizija za nezahtevne ljudi iz južnih držav.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:Pri televiziji pa je treba dat 6 mesecev, da zadevo poštimajo. Potem pa se vidi ali je amaterska ali profi televizija.

To nisi "poporodne" tezave, gre za zgresen koncept. Ni kaj popravljati razen vse skupaj od zacetka.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tu pa tam grem skozi kanalnik in vidim vedno neko cigu migu muziko al pa južno oddajo s podnapisi.
Sploh imajo kakšen program, ki ga pri nas delajo?

Ker pink je itak že prej bil, poleg črne gore in ostalih sisomuziæarskih programov.

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
570
6
18
Željko Mitroviæ bi lahko vedel vsaj to,da se tako ne dela "ukiniti Pink plus in vsiliti Pink si" in pri tem ne pomisliti,da bodo ljudje čez noč odrezani od nekaterih oddaj in nemočni da storijo karkoli. Najprej se uredi možnost spremljanja vseh željenih programov in ko je to rešeno se ponudi nov program. Na CATV sistemu ki ga uporabljam je ta famozni dodatni paket še v zraku in do konec oktobra ne bo nič. Prav tako sploh ni razumljiv sam dodatni paket,namesto da bi te dodatne programe uvrstili v že obstoječe doplačljive pakete. Glede vsebine o kateri je bila debata na forumu pa samo to,programov je na voljo veliko in le izbrati ga je treba. Sam sicer pogledam malo farmo,ki pa niti približno ni tako zanimiva kot je bila predhodna. Če je izgledalo,kako se v kursađijah v originalu slabo piše hrvojetu ,se v slovenski različici napadalnost in pljuvanje po hrvaškem predstavniku s strani slovencev šele drastično povečuje in je vse skupaj mnogo huje kot s strani srbov. Takšno početje seveda ni pozitivno,zgledno in poučno in bi ga morali spraviti v normalnejše okvirje.Povedano drugače,to da se Pink si trudi dokazati,da slovenci bolj mrzimo hrvate od srbov je slabo in nepotrebno.

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Saj pa Pink plus ni ukinjen - glede paketa pa se strinjam z operaterji, da ga je treba doplačat ( kdor ga hoče gledat, ga naj naroči dodatno ). V kateri obstoječ plačljivi paket pa bi ga ti uvrstil(a) ?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Če bo Pink SI na takem nivoju kot do zdaj, je vseeno ali je ali ga ni. Podn slika, podn oddaje (če je sploh kakšna), kursadžije - stari jugoslovanski humor (starejši se spomnijamo Rokerjev s moravu)... skratka - nič novega.

I

Izbrisan uporabnik #488

Par dni nazaj so imeli nek film na pink.si (tisti osnovni ki je gratis) in sicer je bil film posnet v 16:9 , vendar pa je bila na desni bela črta
smile-1.gif

Po moje so igrali na "Fužinsko" noto, ko so začeli oddajat ne da bi prvo poskrblei za kvaliteto in program. Tako kot bi verjetno Slovenci v Argentini gledali karkoli, samo da je slovenska produkcija (no, Argentina ni najboljši primer, tam tudi nemške radi gledajo).

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
570
6
18
Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Saj pa Pink plus ni ukinjen - glede paketa pa se strinjam z operaterji, da ga je treba doplačat ( kdor ga hoče gledat, ga naj naroči dodatno ). V kateri obstoječ plačljivi paket pa bi ga ti uvrstil(a) ?

Kako naj napišem da bom razumljiv,Pink plus je ukinjen na našem KRS (Selnica) in ga do konec oktobra ne bo,tudi ne v dodatnem paketu,skratka je vprašanje sploh če bo in kdaj bo. Torej program je ukinjen in tako se to ne dela,krivda pa je na strani kot sem uvodoma napisal lastnika Pinka,ki ni dogovoril načina distribucije obstoječega programa prej - preden je lansiral nov program,to pomeni,da bi prehod na novo pomenil samo večjo ponudbo,nikakor pa ne prisilno zamenjavo,oziroma mi vse skupaj mal zaudarja po izsiljevanju enih in drugih. V kateri paket bi uvrstil pink plus, pa odvisno kakšne pakete ima sam ponudnik tv programov,med sex prav gotovo ne spada,bi ga uvrstil v prvi plačljiv paket po cenovnem rangu (najcenejši doplačljiv) iz razloga,da je treba kvaliteto več plačati,kar pa Pink plus prav gotovo ni. Prav pošteno pa bi bilo,da bi vsak plačnik tv programov lahko sam sestavil seznam kanalov in jih potem tudi plačal (nastavili bi seznam na kodirni kartici),kaj mislite koliko programov bi iz sedanje sto in več kanalne ponudbe še ostalo na mreži,po moji skromni oceni zelo malo. Ste se kdaj vprašali,razmislili koliko programov dejansko gledate in koliko programov pa plačujete ?

Nazadnje urejeno: