PINK SI

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Tak glih nisem mislo
smile-1.gif

Sem tudi jaz včasih rad gledal npr. Svet na kanalu A, dokler nisem ugotovil, da tam sploh niso zaposleni novinarji ( šolani ) ampak pač nekateri, ki imajo preveč prostega časa ! Delajo v stilu: Mogoče pa je vse res !

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Tak glih nisem mislo
smile-1.gif

Sem tudi jaz včasih rad gledal npr. Svet na kanalu A, dokler nisem ugotovil, da tam sploh niso zaposleni novinarji ( šolani ) ampak pač nekateri, ki imajo preveč prostega časa ! Delajo v stilu: Mogoče pa je vse res !

S tem, da so še polni mladostniške zagnanosti in vse skupaj fajn podkrepijo kot največja senzacija od novic. (podobno tistim, ki majo okoli bloka vode do gležnjev, pomoči jim pa nihče ne priskrbi)
grims-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Gledam zdaj prenos s Prešernovega trga. Obupna kvaliteta tako slike kot zvoka. Škoda Perpetuum Jazzile za tole
frown-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.428
3.734
113
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Gledam zdaj prenos s Prešernovega trga. Obupna kvaliteta tako slike kot zvoka. Škoda Perpetuum Jazzile za tole
frown-1.gif
Ne vem na čem gledate - na Telemachu je super

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Jaz gledal preko Telemacha. Zvok in slika obup. A Lepa Brena džabest. sam ne vem zakaj jo je tri minute do polnoči prekinil, rekel konec, ura je polnoč (pa v resnici je bilo 23:57).

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Seveda. Koncert so spremljali po vseh državah kjer je navzoč Pink, pa po celem svetu, ker Pink preko satelita predvaja od Avstralije do Amerike.

V DVB-T je bila slika čisto ok. Drugače koncert ni snemal Pink, ampak VPK.

Verjetno so imeli dovoljenje samo do polnoči.

kar bi rekel glede balkanizacije ... Če slovenska podjetja odprirajo v Srbiji, zakaj nebi bilo tudi obratno. In sedaj je tudi večja možnost da nekateri slovenski glasbeniki prodrejo na Balkan. Sedaj bo slovenska glasba bila slišana tudi do Srbije.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Tako je. sem še enkrat na hitro pregledal, in zgleda da je bilo res to. čeprav so zaključili potem minuto prepozno:=)

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Se pri nas nihce noce poslusati lokalnih salabajzerjev, zakaj bi jih potem kje bolj juzno ? Tistih par glasbenikov, ki delajo dobre stvari, se pa tako ali tako znajo prodati tudi drugam, brez raznih socialnih podpor tipa EMA ...

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Bo pa kar nekaj oddaj:
- Rana ura - razvedrilni program / zabavni program
- City - razvedrilni program / zabavni program
- City klub - razvedrilni program / zabavni program
- Halo Pink - razvedrilni program / zabavni program
- Grand Show - razvedrilni program / zabavni program
- Pia - razvedrilni program / zabavni program
- Kursadžije - nadaljevalko/komedija
- Zvezde Granda - razvedrilni program / Glasba
- Grand parada - razvedrilni program / zabavni program

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
šefe pinka omenja, da bi naj koncert gledalo do 30mio ljudi
aplauz.gif

ftw pink tv
cool-1.gif

Hudo inteligentna izjava, nekako kot ce bi rekel da Alter bere do 6,872,000,000* ljudi

* stevilo prebivalcev na tem planetu

Ce bo ostalo pri taki shemi bo zadeva propadla ...

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Citat:
Komaj smo se rešili nemcev med 2. s vetovno vojno, zdaj imam pa 30 njihovih programov, ki jih nikoli ne gledam.
Hahaha čist res!
smile-1.gif
)
Jaz sem edino gledal RTL HR, dokler ni prišel v DVB-T TV3. Pop TV in Kanal A samo ponavljata zadeve ... Pink SI kokar gledam ima vsaj za moje pojme najboljši program po 9i uri poleg TV3 seveda.

Končno en glasbeni program na trgu in zabavnih oddaj, ki jih v sloveniji ni bilo. Upam da bo TV3 poskrbel za najboljše ameriške filme, Pink pa najboljši zabavni program. Ker monopolu Pro Plusa je treba narediti konec.

Pozdravljam koalicijo med TV3, Pinkom in Info TV. Me ne bi presenetilo, če bi si koalicija razdelila lastništvo v novoustanovljenem programu TV Triglav.