PINK SI

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Eazy, nič nisem spregledal. RTV naročnino bi jaz znižal na 30% sedanje, potem pa bi se na razpis za ta sredstva s predlogi za oddaje javnega interesa lahko prijavile vse R&TV postaje, ki imajo zadostno pokritost. Tako bi tudi Pink lažje izvedel svoj informativni program, če bi bila njihova oddaja izbrana za sofinanciranje.

Na kratko: javno bi se (so)financirale posamezne oddaje, ne pa samo ena izmed TV hiš za svoj celoten program.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Bush pravi:Če se pripravi kvalitetna informativna oddaja, ki je v javnem interesu, za katero ni zadostnega komercialnega povpraševanja, zakaj je ne bi mogel kvalitetno in poceni sproducirati tudi Pink ali TV3?

Verjetno si spregledal:
medtem ko naj bi štart informativnega programa, ki ga pripravlja Vine Bešter, prestavili za nedoločen čas. Težave naj bi imeli predvsem z novačenjem televizijskih novinarjev, ki jim menda ponujajo mizerne honorarje, okoli 500 evrov mesečno.

Verjetno si spregledal vir, da tako veselo boldaš
wink-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:Verjetno si spregledal vir, da tako veselo boldaš
wink-1.gif

To je bilo jasno ze ob zagonu, tudi brez tega vira. Sicer pa lahko pogledas moj post na prvi strani tega thread (se pred uradnim zagonom ali nastankom citiranega teksta).

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Mogoče je bilo tebi jasno. Kar pa še ne pomeni, da je bilo na splošno jasno. Še manj pa, da vse to drži....

Ce je bilo komu jasno ali ne bi rekli da trenutno stanje stanje potrjuje mojo napoved. Info program je fail, vecina programa so ponovitve, filmski program pa sestavljen od ponovitev 100x ponovljenih zadev
bonk.gif

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
... Info program je fail, vecina programa so ponovitve, filmski program pa sestavljen od ponovitev 100x ponovljenih zadev
bonk.gif

Meni zgleda kot opis za POP TV ali KANAL A. Osebno ju ne prebavljam. Poslovno gledano pa kanala nista fail.

Raje počakaj na kakšne podatke o gledanosti. Bomo potem lažje razpredali ali je fail ali ni. Gledanost je praktično vse kar šteje pri komercialnih kanalih. Tvoje mišljenje pa praktično ne šteje 0.

Na drugi strani pa ima lastnik Pinka 15 TV postaj. Nekako ne gre skupaj, da nekdo dela samo fail in ima 15 TV postaj
confused-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
... Info program je fail, vecina programa so ponovitve, filmski program pa sestavljen od ponovitev 100x ponovljenih zadev
bonk.gif

Meni zgleda kot opis za POP TV ali KANAL A. Osebno ju ne prebavljam. Poslovno gledano pa kanala nista fail.

Raje počakaj na kakšne podatke o gledanosti. Bomo potem lažje razpredali ali je fail ali ni. Gledanost je praktično vse kar šteje pri komercialnih kanalih. Tvoje mišljenje pa praktično ne šteje 0.

Na drugi strani pa ima lastnik Pinka 15 TV postaj. Nekako ne gre skupaj, da nekdo dela samo fail in ima 15 TV postaj
confused-1.gif

Ce pogledas spored za danes je vec kot polovica programa "ponovitev", vse drugo pa reciklaza. Ob 8h zjutraj 100x ponovljeni partizanski film
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Mogoče še to...

RTV Pink paket se prodaja pri francoskem SFR za 14 EUR mesečno...

Meni ne deluje kot fail.

Sej tudi Pink paket po 5EUR v SLO ni fail (glede na standard in koliko so dobili prej) ce nimas na grbi PINK.si
wink-1.gif

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
Mitroviæ tudi govori o več fazah razvoja televizije in o konceptu. Ti pa pač kričiš o failu že takoj v prvi fazi. Kot dokaz pa limaš dele članka od požar reporta.

Ok. Si povedal - po tvoje je fail. Po moje je potrebno počakati na rezultate in verjamem, da se bo stvar prijela. Verjamem pa zato, ker je Pink SI prisoten na vseh platformah in ker je v lastništvu nekoga, ki ima izkušnje na tem področju.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
15 kanalov ja, pa na vseh skoraj isti program haha

Ravno pred dnevi je začel delovati makedonski Pink 15, kvaliteta slike je v podnu, shema isto.

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Nevem, če sploh veste - Pink Si začne z rednim oddajanjem 15. decembra !!!!
( Zdaj bolj testirajo, kaj je vredu in kaj ne - z našo "pomočjo" so že odstranli uro pod logotom in rumene podnapise v novejših oddajah )

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.752
6.134
113
blizu močvirne prestolnice
Če si kolikor toliko realen, je Pink Si poden od podna. Ko so američani kupili od Megliča so imeli že vse pošlihtano. Se mi zdi da bo na koncu tako kot je bilo z Miškovičevo Delto. V glavnem mutna posla.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
Bo čas pokazal svoje.

Do takrat bi se pa držal tega, kar je napisal PIPI:
"sicer pa, tv je komercialna, dokler ne gre iz mojega žepa nič in dokler daljinc od tv dela je to samo njihov problem

je pa konkurenca dobrodošla v vsakem primeru. "

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če si kolikor toliko realen, je Pink Si poden od podna. Ko so američani kupili od Megliča so imeli že vse pošlihtano. Se mi zdi da bo na koncu tako kot je bilo z Miškovičevo Delto. V glavnem mutna posla.

Se strinjam - trenutno je re poden od podna
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če pogledaš spored za POP tv, te prime srat.
bonk.gif

Še severnokorejski program je bolj raznolik in z manj ponovitvami. Pa če pogledaš tisti graf, ki ga je nekdo par strani nazaj prilepil, je gledanost POP-a skoraj toliko kot vseh ostalih programov skupaj.
shocked-1.gif

Očitno so v večini tisti gledalci, kateri gledajo telenovele, Oprahe, slabe filme, resničnostne šove, slabe novice...
Zakaj torej ne bi bil PINK-SI uspešen?
uf-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ampak gledanost ima pa še vedno višjo od obeh programov nacionalke skupaj!!!
13.gif

Čeprav je program na RTV v večini resnično katastrofalen, se vseeno dobi kar nekaj pametnih zadev. Če ne drugega so vsaj poročila na nivoju.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz sem vceraj na A kanalu (ki je tudi njihov) med preklapljanjem opazil en naravoslovni dokumentarec. Prvic v nevemkoliko letih, odkar obstajajo, da sem videl dokumentarec namesto kaksne bedne mehiske limonade. Zvecer pa seveda spet standardno, ce ni Stevel Seagal, je Jean -Claude van Damme ali pa Dolph Lundgren, prej pa se malo Chucka Norrisa. Se dobro, da imajo vsake toliko kaksno serijo (CSI in podobno), od katere se nisem videl vseh delov v prejsnjih nekaj predvajanjih ali sem pa ze pozabil za kaj je slo
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:Očitno so v večini tisti gledalci, kateri gledajo telenovele, Oprahe, slabe filme, resničnostne šove, slabe novice... Zakaj torej ne bi bil PINK-SI uspešen?
uf-1.gif

Nimajo kaj za ponudit. Pa tudi ce bi imeli nisem preprican da sami vedo komu bi ponudili.
rolleyes-1.gif