Piknik ob rojstnem dnevu Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
hysterical-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
O, Korl, Korl, zdej pa že traparije kvasiš ...

hysterical-1.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
A veš, da ne vem ... samo Mafia mi pa drugače deluje zelo resno ... zgleda, da je Korl rezerva ..
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja, moram, kaj češ .. sej zdej pa neki časa ne boš slišal zame ...
evil.gif

Noker

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.005
1.440
113
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ne gre za to da nebi mogu dat, ampak če se ga kdo misl nalit, nej se ga za svoj keš, ne moj. in glih tok k bi mogu bit jz razumevajoč, bi mogl bit tut drugi.

sm pa že prej napisu, da za hrano in non alko, ter tiste malenkosti ki še pridejo zravn, mi ni problem dat. to bom rabu, to bom plaču. alko pa pač ne. daj raj 5€ mavericku za forum, kot za alko

Dej mi samo nekaj povej. A ko greš s kolegi ven ga malo žurat tudi plačuješ runde samo sebi? Kolegom plačaš samo rundo nealkoholne pijače, če je pa alkohol v igri pa ne?

15€ pa res ni denar za katerega bi moral tukaj na forum pisati 10+ postov. Sej vem, da obstajajo raznorazni principi a vseeno greš na piknik zato, da boš užival v družbi. Tistih 15€ boš pa že prinesel notri s harno, pijačo, poplačal boš trud organizatorja, pribor, itd. Nekdo drug bo manj spil ter več pojedel.

Ne vem no, meni se zdi tole tvoje javkanje brez osnove.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
očitno nisi bral kar sm napisu. in to je, da mi za stvari ki jih bom jz porabu/uporablu ni problem dat, za alkohol pa pač ne. in kot sm reku, teh 15€ nej bo za hrano, bajto, osnovne stvari in neki pijače ( recimo 6x 1,5L nekega soka in 24pack po 0,5L piva). vse ostalo pa nej folk s sabo prinese. blo bi pa butast da se polovico keša zaprav samo za alko, in neka malenkost za hrano in brezalkoholne pijače.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.005
1.440
113
Ja, če ti ne organiziraš bo problem, ker ne boš vedel zakaj se bo denar porabil.
grin1.gif

Če ne veš, ne boli.
cheer.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Noker prvič se nimam za nikakršnega kralja živali. Ta kralj živali je tista zadeva, ki ji v glavi naše kure rečejo gujdek, pri nas pa pəcek. Drugič zaenkrat me še samo ženske zanimajo, tako da se ti ni treba nič bat. Pa mislim da bo tako ostalo tudi na dolgi rok. Tretjič, tista o podpisu je letela na spodnji citat.

Citat:
Uporabnik noker pravi:
Saj ne samo to, že njegov podpis je spamerski ...

Kako zgleda pa moj ta dolg, res spamerski, podpis, ti bo znala pa Skorpy povedat.

A jaz sem bil v hribih glavni
sprasujem se.gif

@Skorpy & all: Matr je Korl zapel s tem alkotom
bonk.gif
Za 15€ all inclusive piknik je poceni, upam da boš prišla skozi. Naj že vnaprej povem, da tud jaz ne bom konzumiral alkota, zato je očitno najbolje, da pripelem s sabo šteko Zale z limono, da bo kaj brezalkoholnega za spit ko bomo imel poln kufer cukra. Če vse skupaj preračunam, bo za hrano in pijačo ob predpostavki 20 udeležencev ostalo 200€. Ne vek kje se lahko 20 ljudi za 200€ naje in odžeja pa ga zraven še cel dan žura.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
sm skor tok tečn k ti s tem tvojim, karkoli že imenuješ.
bonk.gif

@škorp, ja ti kr nabavi, račune pa spravi in jih potem men dej. in kr bo zihr primanjkovalo wc papirja, si bom meu vsaj s čim rit obrisat
hysterical-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
you ain't funny
smirk-1.gif

Scorpy, ti najprej zračunaj koliko "od oka" pride vse skupaj, pa potem reci koliko pride na glavo. 15, 20 .. whatever. Sicer se znaš zakalkulirati BZ.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.775
170
63
sej 15EUR ni za hrano pa alko pač pa za udeležbo. Če se češ udeležit dogodka plačaš 15EUR. A ni to simpl, nobenmu nobenga alkota ne častiš?
Ti pa jaz plačam 15 EUR, če zjutraj bajto in oklico pospraviš. Maš za 1h dela, 15EUR/1h je pa kar vredu plača pa še za piknik boš mel.
Deal?

lp

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Korl bo itak pojedel 2kg mesa, tako, da se zgliha.
grin1.gif

Si predstavljate it z njim na morje za 1 teden,...kako bi bilo po parih dneh, ko gre enkrat en, enkrat drug v trgovino...
shocked-1.gif

PS: predlagam pijanske igre. Kakšen "The Game" če je kdo slišal.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.