Piknik ob rojstnem dnevu Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
hysterical-1.gif

No, a ni blo tko? Ostali smo komaj, komaj kdaj prišli do besede ...

Noker

aja, razen med vzponom
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja seveda, kar jaz organiziram, je vse free, še pijača, tule pa bo šlo drugače.

p.s. moram nadoknadit izgubo s pohoda ...
hysterical-1.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
OK, ti sam vplačaj za alkohol, sok pa s seboj prines ... a rabiš še kako plišasto igračko? Prinesem ...

Noker

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

babette in corleone, ne komplicirajta tam kjer ni treba, v takih skupinah pa res ne moreš gledat na to, da en da več en manj, kdo bo več pojedu, kdo bo več popil. Če bi šli po tem principu, pol bi jst lahko rekla, da jst dam samo 5 evrov, ker ne morem pojest veliko in kolikor se spomnim moje kolegice, je tut pojedla ko en piščanček. In Tamara ti je lepo povedala, lansko leto pa karantanka, da so brezalkoholne pijače dražje kot alkohol
tongue-1.gif

in nobedn ni opazil tega, da sem marsikaj prispevala iz svojega žepa, pa tudi letos bom, kozarci naprimer, pobrskat morem pa še za krožniki in priborom, pa ne mečem tega naprej, dam če mam in tega zase ne potrebujem.
kripo se bi tudi lahko "pritožil" ker je zelo kmalu šel iz piknika, pa lordinho.

glede "srečelova" darila so bila brezplačna ja, v vreči je bilo zvečer 3 evre kao prostovoljni prispevki za forum, ki je zutri ni bilo nikjer več
sprasujem se.gif

vzela si bom čas za organizacijo in nakup, ne pričakujte pa še od mene, da bom za kogarkoli zalagala

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
rolleyes-1.gif
potem pa nej vsak plača samo spanje+hrano, pa si alko sami prneste. pa se ga nacejite kokr vm paše

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Krožnike in pribor + prtičke za enkratno uporabo lahko jst prinesem
zmaga.gif

Pa dej Korlu računaj pol manj kot nam, da ne bo takega jokcanja
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
če imaš kaj, se ne bom branila "prispevka"
wink-1.gif
kot sem rekla, za kozarce sem 100% da jih še imam, za ostalo bi mogla pa pobrskat.

uh ja, pa še to: nobedn ne ve, da je eno rundo iz štacune plačal sugardaddy, račun je pa bil okoli 30 evrov, če se prav spomnim
tongue-1.gif
to je bilo njegovo še dodatno "darilo" pri lastnem prispevku. pa sva vedela to samo midva, nikomur nisva razlagala, pa nikol ni vrgu kej naprej glede tega.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
oprosti, ampak to da je sok dražji kot alko, pa mi ne boš prodala. jz dam za 2L coca cole nekje 2€, za tok pa ti dobiš 1l povprečnega vina, al pa 3pire...
nimam pa nč proti da se vse te malenkosti štejejo v ceno. npr kozarci, pribor, krožniki, prtički...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
point mojga pisanja je to, da bom jz npr popil 1,5L soka, nekdo drugo bo pa popil 10pirov, vino, vodko, jegra...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Korl, sej po svoje te razumem, res, samo kot ti je že Škorpy (pa Tamara, pa še kdo) povedala, se v skupini res ne gre za zmišljevat. Tko pač je. Da ti dam za primer: glede na položaj moram velikokrat prispevat za (so)delavce (smrt v družini, RD, upokojitev), oni pa so zame recimo 1x. Kaj naj jim rečem ? Sem solidaren do drugih ... enako je tu !

Tole se bo slišalo kot slinjenje, a vseeno: če rabite pomoč (Škorpy & co.), sem pripravljen pomagat. Za karkoli. Četudi samo za kozarce ...
cheer.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ni treba. nej se raj tko nardi. vsak da 15€, kar bi vrjetno pokrilo hrano, bajto in mal pijače. potem pa nej še vsak prnese neki pijače. pa bo vsak plaču kokr bo popil in bomo vsi srečni.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
spet se spuščaš v take debate. a si lahko vsaj nekje bolj "človeški" pa razumevajoč? povej, če ti je res težko dat 15 evrov, pa sem prepričana, da bomo zbral zate, samo zato da bo mir, ker se nobenmu ne da pregovarjat.

ne pozabi na tiste, ki so bili samo par ur, pa niso pil alkota, niso spal, pa so ravno tako prispeval brez problema.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Glej, če ne moreš dat, povej, ... če pa gre samo za princip, ti pa MORAM povedat, da boš še mnogokrat v življenju razočaran zaradi "nepoštene" delitve ... that's life, yebiga.

Noker

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ko gre za koristno stvar ni problema, ko gre pa za alkohol pa je problem.rečte kar hočte, ampak jz s svojim € ne podpiram pijančevanja. in žalostno da smo tisti ki ne pijemo, s strani nekaterih obravnavani kot izmečki te družbe
stupid-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
A lahko zdaj zaključimo s tem?

Pa da te potolažim: tisti, kateri me poznajo, vejo, da nisem ravno vzor za pijančevanje in sem bolj na tvoji strani (več brezalkoholne pijače), pa tudi z mojim stilom lajfa to ne gre skupaj ...

Ampak res, nekaterih stvari v življenju ne moreš popredalčkat .. tko pač je ...

Noker

p.s. se bova že midva zmenila, kako in kaj ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.