Piknik ob rojstnem dnevu Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
te bom imela v mislih
wink-1.gif

no, tko k smo rekl: cena bo 15 evrov na osebo, vsak pa lahko še kakšen alko ali pa brezalko prinese s seboj. Jaz bom spet nardila tigrov mlek
cheer.gif

pa še razlaga: v tej ceni je všteto: najem koče 100evrov, hrana (čevapčiči, kakšne perutničke, morda kakšna hrenovka, zelenjava - čebula, paprika, paradižnik... , kruh,...) pijača - različni sokovi, pivo, vino, žgane pijače, energijski napitki (fake redbull
tongue-1.gif
) malenkosti, kot so: sol, poper, krožniki, kozarci, pribor (načeloma, če se to dobi od udeležencev, tega ne štejemo) kava, mleko, slani prigrizki.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ne gre za to da nebi mogu dat, ampak če se ga kdo misl nalit, nej se ga za svoj keš, ne moj. in glih tok k bi mogu bit jz razumevajoč, bi mogl bit tut drugi.

sm pa že prej napisu, da za hrano in non alko, ter tiste malenkosti ki še pridejo zravn, mi ni problem dat. to bom rabu, to bom plaču. alko pa pač ne. daj raj 5€ mavericku za forum, kot za alko

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
OK, prinesem krožnike, vilice, prtičke, zobotrebce.
zmaga.gif

Hvala
cheer.gif

corleone, bomo zaključl, sm potegnila črto kako in kaj, ampak ne morem da nebi, pa se potem ne mislim več pregovarjat, tudi kakšen vegi bi lahko rekel, da ne, on pa za meso ne bo dajal, ker ga ne je.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
OK, velja
zmaga.gif

Saj če dobro pogledamo, kaj vse se nudi za tako mali denar, menim, da sploh ne bi smelo bit panike ... saj ko grem kdaj v gostilno sam (recimo še hrana) porabim več ... pa traja samo urco, dve, pa še dolgčas zna bit sam s sabo ...
hysterical-1.gif

Tukaj pa tega ne bo, ne pomanjkanja hrane, pijače in ne dolgčasa (upam) ...

LP, Noker

pripis: samo tale najem je pa res poceni. A ne bi raje za vnaprej kočo kar odkupili ???
grims-1.gif

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
pa še to: nobedn te nima za izmečka, ker ne piješ, mislim, da vsi to spoštujemo, ampak ne moreš pa nekomu rečt, da naj ne pije, pa ga neki obremenjevat in ne moreš rečt, da bo nekdo pil za tvoj denar, ker bo vsak prispeval ENAK znesek, pa še kaj svojega prinesel zravn.

in mislim, da je čas, da se nehamo kregat in pregovarjat, če me spomin ne vara, smo se potem prov fajn imeli, ko smo bili vsi skupaj
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
za nedolgčas sm reku da nej kdo kej prnese da bomo počel. kr lani se je folk hitr razdelu po skupincah in potem smo bli tko do konca piknika

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Bi šel stavit, da letos ne bomo po skupinah ?
grims-1.gif

Noker

bonk.gif

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
letos definitivno kakšne žoge, vlečenje vrvi (kripo hvala za idejo
wink-1.gif
) pa bom šla še v knjižnico iskat, ker vem, da obstaja ena knjiga, kjer so opisane igre za takele primere.

skupince smo se pa skoz mešale med sabo, vsak je mel kako temo in si pač poskrbel, da si tm, kjer je zanimivo. Ne krivi pa nas, če sta bla vidva sama v sobi, žal zaradi glavobola, ampak ok. si potem zvečer pršu dol v sobo, pa smo se pogovarjal vsi.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Zaenkrat še nič, ampak sem zelo inovativen ...
cheer.gif

Noker

p.s. če ne druzga, se bomo vsaj smejali ...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
govoru sm za čas pred "sobo". npr ko se je začel pečt na žaru, so se kr tm zbral in smo bli mogoče samo še trije na klopcah..

lahko bi se npr šli ene mini alter OI
grin1.gif
in pol al skupina al pa posameznik dobi recimo al alter majčko, al pa npr 500altov, titulo...

BJ ob vseh punc
hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Odkrito povedano, so šle meni take drkarije vedno na qurac, da se gleda kolk, kdo poje, spije..., plača se toliko, kot reče organizator, poješ in spiješ kolikor ti pač paše in greš kadar ti paše. Če se s tem ne strinjaš potem raje ne hodi.

Važna je dobra volja, da se malo nasmejimo, spoznamo...

Za primer recimo, kadar se udeležim kakega kolesarskega maratona, plačam štartnino, ki vključuje tudi topel obrok na cilju, ki ga nikoli ne pojem. A zdaj naj pa organizatorjem tupim, da ne bom plačal toliko štartnine, ker ne bom jedel tistih njihovioh mrzlih makaronov brez okusa?
bonk.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Važna je dobra volja, da se malo nasmejimo, spoznamo...

Ne vem zakaj, a tale stavek se mi v celem topicu še najbolj dopade !!!
zmaga.gif

Notranjc, če se nam ni uspelo spoznat na 2000, se nam bo pa tokrat, precej nižje ...
zmaga.gif

LP

Noker

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
notranjc tudi meni je všeč tvoj stavek
grin1.gif

corleone: se javiš za pomoč pri organizaciji iger? zavedaj se kakšen je teren in to upoštevaj, da glih kar nam pade na pamet, pa tut ne moremo počet. je pa spodi ravna cesta, ki ni ravno prometna.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
O bed, a se noben ni hotu s tabo ukvarjat?
priden.gif

če mislš tko k se noben noče s tabo v RL, potem ja.
frown-1.gif

@škorp, jz sm samo predlagu. drugač mam bl pametne stvari za počet
tongue-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
BJ ob vseh punc
hysterical-1.gif

Ok, pol ti bomo pa za tole zaračunal, namesto alkota. Samo verjemi, da bi z alkotom mnogo cenejš skoz prišel ...
priden.gif

Noker

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.