Piknik ob rojstnem dnevu Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sam res, holy shit no, noben ne jamra o dnarju pa o tem, kok bo kdo pojedu pa kok bo kdo spil, in da ne bo daju dnarja za to, da bojo drugi lohk pil.. Ðizs
rolleyes-1.gif

Corl, maš ti kej gorenske krvi v seb mogoče?

@ ynos; LOL -2kg mesa
hysterical-1.gif

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Jao ste zakomplicirali s temi 15€ (kar je za moje pojme še prenizka cena!). Pač nekdo ne pije alkohola, bo pa ppjedel recimo celotno zalogo čipsa ali spil celotno zalogo kokakole. Pač nekdo ne je mesa, bo pa česa drugega več "pospravil" kot kdo drugi...
Ne vem ali smo nekateri čudni, ampak če se za nekaj meniš, se pa ja stroški delijo enakomerno na udeležence... Kam pa prideš, če se daje račun tako, da nekomu pride 13.99€, drugemu 14€ in tako naprej... Če pa kaj ostane, se pa prišpara za naslednji žur...
smile-1.gif

Aja jaz bi, ne glede na to ali bo še kdo iz Goriške, prišel, če le ne bo imela moja sestra žura za rojstni dan ---> beri novega izgovora za zapivanje moje danes 1 teden stare nečakinje...
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Korl bo itak pojedel 2kg mesa, tako, da se zgliha.
grin1.gif

Si predstavljate it z njim na morje za 1 teden,...kako bi bilo po parih dneh, ko gre enkrat en, enkrat drug v trgovino...
shocked-1.gif

PS: predlagam pijanske igre. Kakšen "The Game" če je kdo slišal.

in point tega je da ti ješ ko pičkica?
confused-1.gif

ko gremo s frendi na morje, se naredi spisek kaj se rabi in se račun razdeli pošteno. in očitno mam butaste frende, da spoštujejo to da ne pijm alkota in da ne bom plaču za njihov alko

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
gre se nekam blizu cerknice, 14.6. šlo pa NAJ bi nekje 15-20oseb. vse to bo pa škorp sporočila nekje konc mesca

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Tudi meni se zdi 15€ smešna cena Ampak dobro klko bo bo. Se bomo še nekaj prinesli, ali? No vsaj jaz bom prej me prosim obvestite, če rabite večjo količino. Pa tudi nekaj iger mam opisanih samo morem poiskat(skorpy če rabiš me kontaktiraj).

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja pa piz.da no kr ne neha se s tem kešom..., dejmo še bencin vračunat, tist k pride iz MB al pa iz NM, nej si vračuna v čevape.
Korl: jst pa tebi darujem nepovratna sredstva za Coca colo in čevape!!

Častna! Samo, če ne pisneš več niti ene na to temo!

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Dej že nehi ... pa to ni res, ti samo pridi, bomo bolj veseli ...
cheer.gif

Noker

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.