Philips LED 2016

22. jul 2007
13.389
1.646
113
124
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
No oni link iz slo teka deluje, za namestitev D3go direktno na TV. Edini problem je, da ne deluje navigacija očitno brez miške, torej bi moral nekje dobiti kakšno usb miš, da vidim če deluje zadovoljivo.

Ker potem dobim ogled za nazaj brez tistega grdega telemach boxa in lahko celo direktno na LAN priklopim TV. Bo ziher bolje delovalo kot preko wifi.
Nabaviš iz alija bt mouse in je stvar rešena.

22. jul 2007
13.389
1.646
113
124
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
z veseljem ti bom pomagal, ampak je vmes tolko enih bedarij da rabim eno uro za to, trenutno je pa nimam.

ona je bla dobra da je tv prelahek
hysterical-1.gif

Prodal si mi lahko TV, podpore mi pa ne moreš nudit?
tongue-1.gif

Ja no, če pa je res lahek kot peresce
grin1.gif

haha, ne padam na take fore
grin1.gif

kar se tiče tvojih problemov, glede teže tvja ti neznam pomagat, lahko skočiš do kakega električarja pa da ti kake upore nalota noter
roza.gif

ostale stvari, ki jih očitaš so pač "fora" androida, philips kot tak tu ne more kaj dosti. jaz sem ios user drugače
wink-1.gif

žal je zadeva še dokaj v povojih, kar se tiče prilagojenih aplikacij, ampak to je na developerjih, ampak jih razumem, že za telefone ni interesa razvijat slovenskih aplikacij ... veš kje je tu šele tv, glede na to da je android na manj kot desetini tvjev.

ampak vseeno kar se tega tiče, mislim da sploh ljudje pri philips slovenija kar tiščijo zadeve naprej.

appi so
siol.net
rtv4d
kulinarika.net
vreme
voyo
radio1

v 2016 pa še
tvin (je začasno odstranjen iz gplay, ne vem zakaj)
predvajaj.si

tak da, te bi moral najt

za d3go ne vem kako daleč je zadeva, t2 pa tudi razvija svoj app, da v bistvu več ne bo treba boxa met
cheer.gif
isto je predvajaj.si za kabelske operaterje.

kar se tiče podpore za predvajanje direktno iz medijev, bilo je rečeno že zdavnaj in vedno več "smart" tvjev bo tako narejenih, da se ne plačuje dvojnih licenc, ker se ta plača že za android, pač namestiš predvajalnik v androidu in gledaš tam. Poskusi MX Player, predvaja vse, testirano.
Za predvajanje naložiš spmc bivši kodi in takoj je stvar videti boljše
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.487
9.788
113
40
MB
počasi, prvo naj osvoji običen player, pol pridemo na bolj advanced zadeve
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.487
9.788
113
40
MB
dajmu mu prvo rešit da ko si z usbja not pikne kad puklo da puklo, da bo lahko gledal s podnapisi
grin1.gif

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik sylver pravi:

Kako pa je z YT 4K - dela? Hmmm čeprav mi 4K ne koristi, če je TV samo FULL HD
grin1.gif

Ne vem če je tole čisto res,upoštevaj da ima 4K youtube video več Mbps kot FHD in je že zato slika bolj kakovostna,če procesor tv-ja to poganja.
Vsekakor boš torej na FHD televiziji gledal lepši posnetek,naložen v 4K,kot na naložen v FHD (govorim za youtube,za ostale,recimo Vimeo je lahko drugače in imaš že v osnovi FHD z več Mbps)

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.598
68
48
Ravno tak predvajalnik imam. Vec al manj uporabljas kodi (predvajanje filmov, yuotube). Na android pa vrzes gor kaj ostalega ce se rabis npr. D3GO, twin ali ostale variante. Kodi pa je sier lep na oko in prlagojen za tv je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.876
6.960
113
Kupi si takega, da boš gor lahko še laufal torrente, pa si narediš še seedbox v enem.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.598
68
48
Ne znam ti povedat katere formate filmov podpira, mkv sigurno ja. 2 meseca vse dela lepo. Podnapisi delujejo. Kodi dela tekoce, android mogoce kdaj malo steka. Torrenta se pa nisem probal instalirat. Jaz uporabljam 64 gb kljucek, tako da za disk nebi vedel ampak mislim, da bi moral delovat

tomi

Guru
1. sep 2007
18.487
9.788
113
40
MB
v novem monitorju test tvjev.
zlati monitor v kategoriji manj od 50: Philips49PUS6561
"Philips lahko pohvalimo, da si je vzel čas tudi za slovenski trg in vključil kar 30 delno ali v celoti krajevno prilagojenih aplikacij, kar je bistveno več kot pri drugih izdelovalcih"

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Kako pa delujejo funkcije? Se kaj zatikajo? Deluje tekoče?

Zna prebrat vse formate filmov (.mkv, divx, .ts, itd...) tudi iz zunanjega diska velikosti 500GB ali 1TB?

Kaj pa kaj takega?

http://www.xtreamer.net/

Baje da so tu preverjeni in kvalitetni xtremerji.... tile kitajci so baje bolj "švoh".

Recimo ta je zanimiv:
http://www.xtreamer.net/whizz/

Hw je identičen kitajcem, android 5.1 tudi. Zakaj bi za isto stvar dal 2-3x več denarja?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.876
6.960
113
Odvisno od torrent trackerja, nakateri ne omogočajo uporabo android torrent aplikacij.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Ce narocim tega kitajca - ali ga bodo pri nas ocarinili?

V Sloveniji dela KODI?
smile-1.gif

Katero ta malo tipkovnico priporocate, da vzamem zraven tega kitajca, da bo delala ok? Miske ne potrebujem? Obstaja tipkovnica z misko? Po moznosti osvetljena
evil.gif

Nekaj sem nasel ampak ne vem ce ta dela OK:

Rii mini i8 Russian Keyboard Air Mouse Multi-Media Remote Control Touchpad Handheld for Smart TV Box Xbox360 PS3
http://s.aliexpress.com/IZNBryMB
(from AliExpress Android)

Sem tik pred narocilom
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
13.389
1.646
113
124
Seveda boš verjetno davek plačal, drugače raje za začetek vzemi eno poceni bt miško in kodi-ja upravljaš preko nje, sicer pa dobiš zraven tudi daljinca tako daje pomojem je bv kupovat še dodatno tipkovnico.