Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
z veseljem ti bom pomagal, ampak je vmes tolko enih bedarij da rabim eno uro za to, trenutno je pa nimam.
ona je bla dobra da je tv prelahek
Prodal si mi lahko TV, podpore mi pa ne moreš nudit?
Ja no, če pa je res lahek kot peresce
haha, ne padam na take fore
kar se tiče tvojih problemov, glede teže tvja ti neznam pomagat, lahko skočiš do kakega električarja pa da ti kake upore nalota noter
ostale stvari, ki jih očitaš so pač "fora" androida, philips kot tak tu ne more kaj dosti. jaz sem ios user drugače
žal je zadeva še dokaj v povojih, kar se tiče prilagojenih aplikacij, ampak to je na developerjih, ampak jih razumem, že za telefone ni interesa razvijat slovenskih aplikacij ... veš kje je tu šele tv, glede na to da je android na manj kot desetini tvjev.
ampak vseeno kar se tega tiče, mislim da sploh ljudje pri philips slovenija kar tiščijo zadeve naprej.
appi so
siol.net
rtv4d
kulinarika.net
vreme
voyo
radio1
v 2016 pa še
tvin (je začasno odstranjen iz gplay, ne vem zakaj)
predvajaj.si
tak da, te bi moral najt
za d3go ne vem kako daleč je zadeva, t2 pa tudi razvija svoj app, da v bistvu več ne bo treba boxa met
isto je predvajaj.si za kabelske operaterje.
kar se tiče podpore za predvajanje direktno iz medijev, bilo je rečeno že zdavnaj in vedno več "smart" tvjev bo tako narejenih, da se ne plačuje dvojnih licenc, ker se ta plača že za android, pač namestiš predvajalnik v androidu in gledaš tam. Poskusi MX Player, predvaja vse, testirano.