Citat:
Uporabnik vincent pravi:
.če si kje iz Lj si lahko prideš sliko na 9-ki v živo pogledat (realno stanje).
:O Nice to hear, thank you .... Če se bom kaj vozil mimo, te bom pred tem kontaktiral ,
ampak verjetnost je zelo mala . hvala vseeno.
:O 39" maš ? :O To pa se redkokdaj vidi da ma nekdo 39 ", kaj te je pripeljalo do tega
da si rajši vzel 39" kot 37" / 42 " ? verjetno cena ne ?
Kolko sem zaledil , ima ta stvarca ambilight 2 SPECTRA , povej nam malo
kak si navdušen nad njim , pa pod kakim kotom gledaš tv....
In kateri model imaš ( sklepam da malo bolj kot 9603 ) ?
Citat:
samo ti si zdaj naredil preskok iz 1.000 EUR na 1.500 ....tak da
Hmmm... Dejansko je na prvi strani omenjen sharp, v redni prodaji 1600 , in ga dobim za 1095 € ,zato sem se
tudi toliko posvetil temu sharpu, ker če ga dobim za 500€ bolj poceni , pa če gledamo njegovo originalno ceno,
se potem torej le da nekaj sklepat da mogoče le ni tak slab tako večina pravi ...
Včeraj sem spet pisal email podjetju ki se bavi z prodajo sharpov in philipsov , in ki vsak dan gledajo te tvje v živo,
in imajo možnost primerjat.....
Svetovali so mi je definitivno dosti boljša odločitev SHARP LC42DH77E kot pa PHILIPS 42PFL7603H , ker bi naj bila
razlika v kvaliteti slike res velika ( pm kaj bi dal da bi našel nekje v mb ali pa vsaj blizu , nekoga z omenjenim sharpom,
da vidim če je slika res tako vrhunska .... ) , je pa res da sta cenovno 500€ razlike ( jaz ju dobim oba za isto ceno) ,
zatorej mogoče tudi od tod izvira ta 'razlika ' v sliki .
In ta philips , kot sem ugotovil pred kratkim, ima 'SAMO' 50 Hz , ... Vendar včeraj se bil v trgovini in videl primerjavi
kaj pomeni 100hz / 50 hz ..... aleluja ...... 100 hz = must have :S
prav tako je must have dvb-c , ki ga pa ta sharp nima ....
mislim da sem tako kot vsak, rad bi dosti muzike za malo denarja,
oz rad bi vse za malo denarja . tega žal ni, ali pač ?