Peugeot Partner Tepee - mnenja

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
773
-9
16
spada Citroen C3 Picasso v ta razred avtomobilov? po izgledu (dimenzijah) bi rekla, kot, da ja... kakšen pa je ta avto, ve kdo?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kot celota precej boljši avto od Berlinga (sploh notranjost je na dosti višjem nivoju) je pa tudi precej manjši. Prijatelj ki si ga lasti pravi da mu je premajhen pa ima le enega otroka.

13. jul 2011
2.677
626
113
C3 picasso je mini enoprostorec in je precej manjši kot Partner/Berlingo. Slednji naj bi si delil platformo s C4, torej naj bi bil njegov "gosposki" ekvivalent C4 picasso.
Je pa Partner/Berlingo v osnovi dostavnik in to se mu, kljub dokaj konfortni opremi, pozna tudi pri oblikovanju notranjosti.
Midva z ženo sva gledala Zafiro, pa se nama je zdela preveč gosposka, ko sva se usedla v Berlingeca sva bila oba mnenja, da je to bolj avto za naju, ker se lahko noter mirne duše usedeva tudi v blatnih čevljih
smile-1.gif
Da ne govorim o tem, da jaz večkrat prevažam kakšen les ali gradbeni material.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.135
198
63
Citat:
Uporabnik anekdota pravi:
Povsem odsvetujem nakup Peugeota...pri mojemu se stalno pojavlja problem, da enostavno se pri pritiskanju na stopalko za plin ne zgodi nič, motor ne dobi obratov..skratka nevarno, sploh ko moraš s stranske hitro potegnit na glavno...in avto obstane...da ne omenim kako me je sram zapirati drsna vrata, saj ob zapiranju vedno zadonijo- počila je ojačitev v vratih....kupi citroena

haha
ne vem no, kaj bi bilo pri citroenu drugače če je identični avto

drugače pa niso fajn te tvoje težave..kaj pa na servisu pravijo?