Mi imam Berlingota nekaj manj kot 4 leta, prevoženih 85.000km in je še žena, ki je bila na začetku malce skeptična, čisto navdušena nad njim. (skoraj) idealen družinski avto, ogromno prostora, z dizelskim motorjem poskočen, solidno varčen (poraba 6,5-7l), nezahteven za vzdrževanje(tako tehnično kot notranjosti, ki se pri otrokih neizogibno umaže, a pri takem avto to ni problem) in, ali sem že rekel, ogromno prostora, tako v kabini kot v prtljažniku (naš rekord: 2 odrasla, 2 otroka, 2 gorski kolesi, eno otroško kolo, kolesarski sedežek in kolesarska prikolica za 2, vse v prtljažnik in podrt en zadnji sedež). Recimo med vožnjo lahko sovoznik brez problema spleza na zadnjo klop k otrokom, če je kaj narobe. Vožnja udobna, edini minus bi rekel da je malce več hrupa v kabini v primerjavi s kakšno limuzino (tukaj bi prav prišla 6. prestava). Tudi oprema je že v praktično osnovnih modelih dobra - tempomat (najboljše izpeljan, kar sem ga videl v evropskih avtomobilih), parkirni senzorji (z grafičnim prikazom), velik multifunkcijski zaslonček za radio, potovalni računalnik ..., komande na (pod) volanom, zložljivi/odstranljivi zadnji sedeži in preklopljiv sovoznikov sedež, dvopodročna avtomatska klima, ... v bistvo vse kar rabiš, a brez nekih (neuporabnih) bonbončkov. Ogromno predalov - pod sedežem, polica nad voznikom in sovoznikom, zaprta predala pod nogami potnikov na zadnji klopi, pod zadnjo klopjo, ...