Nihče drug ne poroča o tem. Je pa Stelantis podaljšal garancijo za te motorje na 10 let ali 170000 km in to pomladi letos.Je je kaj tu Prvoaprilskega je to Motor Puretech 1.2.
Vse ostalo je res...
Nihče drug ne poroča o tem. Je pa Stelantis podaljšal garancijo za te motorje na 10 let ali 170000 km in to pomladi letos.Je je kaj tu Prvoaprilskega je to Motor Puretech 1.2.
Vse ostalo je res...
Čas bo pokazal.. Pri nas doma je ta Kavni mlinček v atovem Crosslandu...Nihče drug ne poroča o tem. Je pa Stelantis podaljšal garancijo za te motorje na 10 let ali 170000 km in to pomladi letos.
Moj Oče je 83 let star, potem vam je mogoče jasno kako lahko "zavzeto" skrbi za avto..Kaj bo pokazal čas? A bo zružil al ne?
Mi imamo dva, pa kaj.
nima še tolko let... sin mislim...Ima pa zato 55-60 let starega sina, ki mu lahko pomaga.
Še vedno ne vem kaj se bo pokazalo. A mogoče ali je novica prvoaprilska?
Pol pa še toliko lažje.nima še tolko let... sin mislim...
Njihovi polizdelki so zelo znani po dobri popravljivost..stellantis grupa se bo verjetno resla teh problemov točno na tisti dan, k bojo sli na fully EV only ponudbo
K sreči jih bo zdaj leapmotor naučil, kako nardit spodoben in poceni EV.Njihovi polizdelki so zelo znani po dobri popravljivost..
Celo EV klinika teh pacientov NE SPREJEMA
pri nas isto, 35k imaČas bo pokazal.. Pri nas doma je ta Kavni mlinček v atovem Crosslandu...
lol, moj pa 81Moj Oče je 83 let star, potem vam je mogoče jasno kako lahko "zavzeto" skrbi za avto..
Že prej se ni ne vem koliko zanimal, zdaj pa še manj..