Patriot

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.157
6.365
113
Čudi me da je 24kur čusto tiho.

Ker meni se to zdi že višek vsega... Zjebat je treba poštenega človeka, cigane in lopove pa na koncu še za junaštvo nagradit.

Ptfuj pa taka država.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.347
11.372
113
tako epilog je znan, ded je umoril in poskušal umoriti dva nič hudega sluteča državljana , nato pa je storil samomor. evo to je uradno

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.269
16.559
113
Citat:
Vodja Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Novo mesto Roman Kržan, je povedal, da Romkinja umrla zaradi strelne rane oz. krvavitev v trebušni votilin. Na vprašanje, ali je smrti botrovala morda kap ustreljenje, pa je Kržan povedal, da na to ne more odgovoriti, saj so zato pristojni strokovnjaki sodne medicine, ki pa jih pri izjavi za medije ni bilo. Prav tako preverjajo ali je v Zalogu prišlo do spora.

bonk.gif

Citat:
Na vprašanje, kako je mogoče, da so Romi v Zalogu že vedeli za smrt podjetnika pred policijo, kjer je bila tudi naša radijska ekipa in smo o tem poročali že v prvem prispevku o tragediji, je Kržan povedal, da tega ne ve in da ni bil tam in da bodo zadevo preverili.

bonk.gif

Citat:
Na vprašanje ali je bil ranjeni v Zalogu večkrat obravnavan za kazniva dejanja, je Kržan odgovoril, da zaradi varnostni osebnih podatkov na to vprašanje ne more odgovoriti.

bonk.gif

Citat:
Pri vprašanjih ali je šlo v Dragnčevju za samomor ali umor, o roki s katero naj bi podjetnik držal pištolo in storil samomor in kam je bil izstreljen strel: v sence ali vretence, je bil Kržan kratek oz. ni pojasnjeval drugega kot drugega, da je šlo za samomor. O morebitni balistnični 3D preiskavi rekonstrukcije obeh dogodkov bo odločal pristojni pravosodni organ.

bonk.gif

nauk vsega - še vedno so popolnoma nesposobni, namerno ali nenamerno, le tako naprej. bravo. pravna država in pravilno delujoče institucije my ass.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Si pričakoval kaj drugega?

Saj v prometni nesreči tudi zvalijo odgovornost na umrlega če se le da...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne, na neprilagojeno hitrsot razmeram vožnje.

ponavad je pa res tako, da če zmaga fizika, si bil neprilagojen. vprašanje je smao, ali je neprilagoenost možno napovedat z znaki, razumom in splošnim pričakovanjem

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.269
16.559
113
ma nisem, sej to je žalostno. pa vsi vemo kako pa kaj in vseeno se nič ne spremeni, potem pa še apollo razlaga kako drugače pri policiji in preiskavah vse poteka tako kot mora...... kot da bi namerno prilival olja na ogenj.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Aja, "kultura" tudi na britofu:

nagrobnik003.jpg

Pa pri cigan/ciganka ni problema, ker besedi vsi poznajo.

Ko pride do uporabe besede rom, pa sem do sedaj naletel na tri inačice:rominja, romkinja, romka.
hysterical-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
dejva razcistit da mene placuje drzava vsi drzavljani pa placujemo davke. Ko me bos placeval ti direktno bo tarifa precej visja. In kdaj jaz na alterju pisem se tebe pac ne tice.

Da enkrat za vselej razcistiva. Vceraj sem bil v treh razlicnih taborih, po umoru veljana sem bil v brezju na hisnih preiskavah nekaj ur. In poleg ciganov imam opravka tudi z veliko t.i. Civili. In ko enga lopova, klenega slovenca dobis kako prodaja ukradeno robo a ves kaj ponavad rece? Mene zapirate ciganov pa ne upate. Niso za vse krivi cigani in najtezji kalibri nasilnezev na dolenjskem in drugod po sloveniji so kar lepo cistokrvni slovenci. ti s svojimi izbruhi tule gor dokazujes da si cist isto kokr cigoti. Znas zalit, ko pa si pozvan k argumentom pa lajas kako drugi to in to in to. Dejstvo je, da policija ne more fizicno varovat mercatorjevih trgovin. Za to naj najamejo zasebne varnostne sluzbe. Ne more zato ker ce je 6 policajev v NM naenkrat na sihtu in se 4-je ukvarjajo z druzinskim nasiljem ko pijani dolenjci doma zenske pretepate, dva pa na sodisce prisilno privajata cigana, potem pac fizicno ni mogoce da bi nekdo od teh 6 repliciral se v stacuno kjer je nek cigo sunil hrano. In za namecek ko ste taki revezi tam dol, vprasaj uboge trgovke ki ne klicejo koliko robe izgine potem ko cigani ze grejo in se potem za vse obtozi cigote. Zakoni v sloveniji so kakrsni so in policija je z njimi omejena. Ko pa bo enkrat zakonito da nek patriot spila lokalnega serifa zato ker je cigan kriv ze samo zato ker je cigan bom se pa odselil in si poiskal drug siht. Je pa dejstvo da ce bo tak zakon kdaj obstajal da bo tudi tvoj rok trajanja omejen saj se podobni "serifi" hitro najdete in sprete in slej ali prej bo en hitreje potegnil od tebe.
Mal pozno ampak vseeno ne morem mimo tega posta!!!
Tud drugi mal poznamo policijo in policijsko delo tako da. V večini primerov, se storilcev (govorim o krajah), kjer se sumi, da so cigani, ne išče. Zakaj??!! Zato, ker .... ali se policaji nočjo ubadat z njimi, bodisi zato, ker itak ne boste nč našli pr njih (roba na varnem), bodisi zato, ker jim itak sodišče vse oprosti.
In če bi bili policaji, (vodja okoliša) bil prav policaj in če bi hotel stvari pošlihtat bi jih. Ampak, kdo se bo pa ukvarjal z njimi. Je tako??
Verjamem, da si že bil v njihovem naselju (nisi edini), ampak.... napiši še, kaj si tam delal?? Cel da hišna preiskava?? Cel dan eno barako pregledovat?? Ne mislim te z temi besedami kritizirat, ampak nekak vsi šablonsko razmišljate!!
Naj ti povem, da pred leti v dveh romskih naseljih, ki sta tudi v tej temi omenjena, sta polcaja, ki stvar mal drugače rešvala , kot pa ti opisuješ. Sam jajca treba imet. Prvi je prvi dan, ko je prišel v naselje, potegnil ven starega grešnika, ki mu prej itak nič ni bilo dokazano, če mu je pa bilo pa nč nikol plačeval. In to potegnil ven iz barake tako , da cigotu verjetno še danes ni jasno. Pred vsemi mu je lepo glasno (da je celo naselje slišalo) stvar razložu, da za vsako stvar, ki se bo zgodila in če nekdo samo omeni cigane jim bo jeb.l mater vsem po spisku. Pa še mal je pometal z njim. Pa še nekajkrat, jim je prišel na nočni obisk, in če katerega ni blo v postelji.... je bla že pizdarija... celo naselje "auff".. kje je , kaj dela, zakaj ga ni... itd. In če verjameš al pa ne, čez dva tri mesece, so sami sebe štel, pa kje je kdo, pa da ne bo kdo kako pizdarijo naredu, ker pol bo spet pršu "gusput policaj" pa bo hudic. Vsega ne vem kako jih je uspel držati, ampak verjami... tisto obdobje, je bilo takšno, kot da cigoti ne obstajajo. (še v trgovino jih ni pustil vstopiti več kot tri naenkrat) Se niso upal nč.
Drugi jim je pa po "predstavitvi" naslednji dan racijo prpravu. (mu še brada ni začela rasti, pa jim je dal vedet, da za njih ne rabi brade) Pa slikanje, pa kdo je kdo, pa kako si ti od te če ja pe on od tam... bla bla.... žlahta skup, žlahta narazen, ... tako jih je sfuk.l v enem dnevu, psihično, da še sami niso vedeli čigavi so in kdo je njihov. Ob vsakem negodovanju, so jih pa mal na trdo prijel...
( je rekel, da se nekdo ni hotel slikati in v naslednjem trenutku ga je drugi tako nabil za tisti zid, da bi se potem še kr slikali.. )
Tudi v tem naselju dolgo ni bilo z njimi problema.
Danes so pa spet problemi , ker pr prvi pizdariji policaj prpele, (če prpele) vpraša kdo je to in to storil , seveda ne vedo nič, in se odpelje.
In če bi imel mal več jajc, pa reševal problem notri pri njih, jih zunaj ne bi imel tolko.
OK sej vem, da se ne boš strinjal, ampak vseeno... nisem mogel mimo.
Tukaj delate napako policaji.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Odgovor je preprost:
-da nimajo jajc it v naselje priznajo sami
-za proračun je čista izguba. Bolniška, ko jih policaji fašejo od ciganov, razbita in kako drugače poškodovana policijska vozila
-za proračun se je boljše skrivat za grmom z radarjem al pa 20 metrov pred domom ustavt lokalnega "pjančka"

Je pa iluziorno pričakovat, da se bodo socializirali (cigani, ne policaji
grin1.gif
), saj je že pred 250 leti skušala naredit red Marija Terezija, pa oblastem še do dandanes ni uspelo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.508
7.698
113
lepo da ti poznas policijo ampak v celem svojem postu si napisal neko zgodbico kako je nek policaj red delal itd. Ne bos verjel podobno zgodbico sem ze slisal od kar nekaj ljudi ampak bolj ko sprasujem novomeske policaje kdo sta ta heroja ki sta ljudi vrsto postavljala itd bolj nihce ne ve kdo naj bi to bil... Lepo da poznas policijo. Predlagam ti da se spoznas se s pozitivno zakonodajo v RS. Ko jo bos spoznal in pravilno razumel bos ugotovil da ne more policija kar na poprek nadlegovat ljudi. Lahko pa se zmeniva pa pridemo tebe ene parkrat ponoci mal pobuzerirat ker smo slisali da si baraba. No in ce mas ti pravico do miru v svoji bajti, ma tud cigan pravico da mu folk ne uletava kr tko mal v barako. Pa jih osebno ne maram in vem kaksni so. Ampak svoje mnenji o serifih ki jih opisujes ti sem ze povedal. Pa povedal sem tudi da mamo neciganskih kriminalcev se vec. Sam tistih ti ne vidis ker izgledajo enako kot ti pa slovensko govorijo.

Ce pa hoces to problematiko resevat pa izvoli na CSD pa jih vprasaj zakaj tolerirajo da cigancki ne hodijo v solo pa na sodisce zakaj jih obsoja na pogojne kazni itd