5x raje verjamem temu, kar si napisal, kot pa da je nek civil kar vse poprek streljal po ciganih, nato pa iz ljubega mira naredil samomor.Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
V teorije zarote ne verjamem, ja pa ja, Cigani so ubili tipa, mu dali pištolo v roke, da zgleda ko samomor, skorumpirana policija je vse skupaj verjela...![]()
Dej ne nabiji... Ti mas odklenjeno pa nic ukradeno...a to oni pri tebi svojo robo shranjujejo...lolCitat:
Uporabnik suzica pravi:
Cigani se skorajda vsak dan mim moje hiše vozijo---------delavnice nisem zaklenil že mnogo let-pa cigani dobro vejo kaj vse imam notri, saj vsake toliko cajta pridrvijo s svojimi značilnimi besedami ::::guspud, a mate kj zeleza zame::
In mi še na misel ne pride da bi kaj zaklepal zaradi njih, ker dobro vem da mi ne bodo nič ukradli- prej kakšen na iæ
Vidim jih pa ne rad -to je pa res
kaj se ******, no..Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
priznanje cesa? Da so cigani nasilni? Da so kriminalci? Da je velka verjetnost da bo oropan al pa nabunkan ce gre zvecer sam not? A sem to kdaj kje zanikal? Sam rad bi da gre sam skozi tabor pa pokaze cohones da bo pol lahk opletal z jezikom. Naj pove kdaj se kdo ni upal not. Pa ne mi prit z primerom ko so streljali v zrak pa se je slo not sele ko je blo vec patrulj. Kre.ten je tisti ki bo sel sam v tabor kjer streljajo. Seveda za alter rambote to ni nic takega...veckrat se zapletete v oborozene spopade vsak dan pa za malico prebutate pet 30 letnikov. Sami.
Dejmo tle z argumenti operirat ne sam gobca vrtet.
heheCitat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
dej ti raj men u uni drugi temi zaupaj kje so te luknje da jih jaz dans/ju3 dokumentiram....da ti status spremenimo iz založnika u Rambota![]()
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
hehe![]()
dogodek je pa res bil na cesti..pred Velano levo,iz smeri Gorenjske..ne vem zdej, kera je ta ulca ..v glavnem proti železnici, desno je pa ind. kompleks ..pa ne zdej lukenj iskat od metkov, jih je od prometa gotovo preveč![]()
Citat:
Uporabnik keber pravi:
5x raje verjamem temu, kar si napisal, kot pa da je nek civil kar vse poprek streljal po ciganih, nato pa iz ljubega mira naredil samomor.Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
V teorije zarote ne verjamem, ja pa ja, Cigani so ubili tipa, mu dali pištolo v roke, da zgleda ko samomor, skorumpirana policija je vse skupaj verjela...![]()
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
sej na uniformo ne trzajo. Ti bos osamljeni civil, primeren plen, gotovo mas kak bakren kovanec za 5 centov v zepu...se te splaca obdelat.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Dejmo tle z argumenti operirat ne sam gobca vrtet.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ko bo preiskave konec? Dej se zresni pa upostevaj da je naloga policije zbrat vsa dejstva in okoliscine in s preiskavo pomagat tozilcu da storilce spravi pred sodisce. Se zdalec pa ni naloga policije radovedne mnozice lacne senzacij zalagat s podatki da bodo vaske tercialke mele o cem za razpravljat.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
po umoru veljana ..
Citat:
In za namecek ko ste taki revezi tam dol, vprasaj uboge trgovke ki ne klicejo koliko robe izgine potem ko cigani ze grejo in se potem za vse obtozi cigote.