Patriot

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
V teorije zarote ne verjamem, ja pa ja, Cigani so ubili tipa, mu dali pištolo v roke, da zgleda ko samomor, skorumpirana policija je vse skupaj verjela...
hysterical-1.gif
5x raje verjamem temu, kar si napisal, kot pa da je nek civil kar vse poprek streljal po ciganih, nato pa iz ljubega mira naredil samomor.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.698
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Cigani se skorajda vsak dan mim moje hiše vozijo---------delavnice nisem zaklenil že mnogo let-pa cigani dobro vejo kaj vse imam notri, saj vsake toliko cajta pridrvijo s svojimi značilnimi besedami ::::guspud, a mate kj zeleza zame::

In mi še na misel ne pride da bi kaj zaklepal zaradi njih, ker dobro vem da mi ne bodo nič ukradli- prej kakšen na iæ

Vidim jih pa ne rad -to je pa res
Dej ne nabiji... Ti mas odklenjeno pa nic ukradeno...a to oni pri tebi svojo robo shranjujejo...lol

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
priznanje cesa? Da so cigani nasilni? Da so kriminalci? Da je velka verjetnost da bo oropan al pa nabunkan ce gre zvecer sam not? A sem to kdaj kje zanikal? Sam rad bi da gre sam skozi tabor pa pokaze cohones da bo pol lahk opletal z jezikom. Naj pove kdaj se kdo ni upal not. Pa ne mi prit z primerom ko so streljali v zrak pa se je slo not sele ko je blo vec patrulj. Kre.ten je tisti ki bo sel sam v tabor kjer streljajo. Seveda za alter rambote to ni nic takega...veckrat se zapletete v oborozene spopade vsak dan pa za malico prebutate pet 30 letnikov. Sami.

Dejmo tle z argumenti operirat ne sam gobca vrtet.
kaj se ******, no..
wink-1.gif

napisal sem samo, da si policaji ne upate v ciganski tabor
confused-1.gif
a ne veje to iz tvojega odgovora zgoraj?

no, pa ne me enačit z nekimi Alter Ramboti, ker to nisem..veš, una tahuda vroča kri mi je že zdavnaj popustila-mislim glede raznoraznij pizdarij, ki jih en mikstone sedaj po tolikih letih opisuje ..

zgleda da si še mlad, pa čakaš na naval andrenalina..kr
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
dej ti raj men u uni drugi temi zaupaj kje so te luknje da jih jaz dans/ju3 dokumentiram....da ti status spremenimo iz založnika u Rambota
smile-1.gif
hehe
smile-1.gif

dogodek je pa res bil na cesti..pred Velano levo,iz smeri Gorenjske..ne vem zdej, kera je ta ulca ..v glavnem proti železnici, desno je pa ind. kompleks ..pa ne zdej lukenj iskat od metkov, jih je od prometa gotovo preveč
tongue-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.555
5.689
113
Hehe model bo čist obolu zarad te teme
smile-1.gif

Ma lej cca 10 let nazaj sem mel enga sošolca u srednji iz tm...pa je mal prpodval kaka situacija je.......tud ene 1x 2x sem bil na Rakovi...

Pač takrat kiki riki mafija......petarde mege.......alko vseh vrst (čeprav tega raj nism da neb kakga metanola fasu
bonk.gif
)

Verjamem pa da ko je ta kiki riki mafija odrastla....da ni neke zajebancije tm hodt........prej bi mogl potamanit...zdej je kar je

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.555
5.689
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
hehe
smile-1.gif

dogodek je pa res bil na cesti..pred Velano levo,iz smeri Gorenjske..ne vem zdej, kera je ta ulca ..v glavnem proti železnici, desno je pa ind. kompleks ..pa ne zdej lukenj iskat od metkov, jih je od prometa gotovo preveč
tongue-1.gif

Križišče na Celovški....zdej greš tam levo proti železnici če hočeš it v Mercator hipermarket.......mal jebeno tm iskat luknje sred prometa.....sploh so pa na levo preplastil cestišče

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
V teorije zarote ne verjamem, ja pa ja, Cigani so ubili tipa, mu dali pištolo v roke, da zgleda ko samomor, skorumpirana policija je vse skupaj verjela...
hysterical-1.gif
5x raje verjamem temu, kar si napisal, kot pa da je nek civil kar vse poprek streljal po ciganih, nato pa iz ljubega mira naredil samomor.

Ker to je pa totalno nemogoče, kot da niso pred leti miroljubni Dolenjci vrgli ročne bombe v cigansko bajto, dve Ciganki sta umrli...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
sej na uniformo ne trzajo. Ti bos osamljeni civil, primeren plen, gotovo mas kak bakren kovanec za 5 centov v zepu...se te splaca obdelat.

kako da ne.

Jih ni fasala policajka tam pri Dobruški vasi?

Pa nazadnje, kolikor se spomnem, so tvoji tenko piskali v Kerinovem grmu...

Dejstvo je, da ste navadne pičkice, ki znate štrafat samo za alkohol in hitrost. Aja, tu so cigani izvzeti.

Včeraj, NM, trgovina na Siedlovi, množična ciganska kraja. Trgovke vas niti ne kličejo, ker vejo, da ni haska od vas.

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Dejmo tle z argumenti operirat ne sam gobca vrtet.

Zakaj pa tebe plačujemo? Za pisanje po alterju?!

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ko bo preiskave konec? Dej se zresni pa upostevaj da je naloga policije zbrat vsa dejstva in okoliscine in s preiskavo pomagat tozilcu da storilce spravi pred sodisce. Se zdalec pa ni naloga policije radovedne mnozice lacne senzacij zalagat s podatki da bodo vaske tercialke mele o cem za razpravljat.

Zakaj pa niste tako temeljiti, ko je treba raziskat cigansko nasilje?

Konec koncev je bil ta Veljan sodeloval pri umoru očeta treh otrok. Skupaj s svojim očetom Dankom.

Ko se je slednji stegnil, si je mnogo ljudi oddahnilo.

Prav tako, ko se je zadnjič njegova ciganka.

Seveda pa ostajajo za njima otroci, kot sta ta Veljan in brat Valentin.

Predobro poznam zadeve, da bi mi solil pamet en ljubljanski policaj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa dej se skuliri. kaj si tok živčan. in kaj si spravu na tega naš ga policaja. model ti je povedal kako je razmišljanje policije. in res je tako. vse je treba raziskat. šefi pa povedo kam, kok daleč, v katero smer.

in kdja boste dolenci dojel, da če ne boste sami..ne bo noben.

za šolanje te pamodpeljem nekam, da vidiš kako so cigani postrojeni. sam tam je drugač. tam odložiš kladivo na okensko polico, pa pade v sod z vodo. ti greš k cigotu, mu dve okol ušes prmažeš, vprašaš kje ma kladivo in ko se zjoka, d ani..ga greš poiskat okol okenske police.

pa enega lepega dneva, ko so hoteli malo več samostojnosti, pa svojo občino..ja..zjutraj jih je počakala vojka v drugem nivoju obroča, specialci in policija v prvem. 48 ur je bila zaprta glavna cesta, obvoz zajban, področje blokirano. in ideje o občini so potihnile.

pri nas?..kaj bi ti govoril

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.698
113
dejva razcistit da mene placuje drzava vsi drzavljani pa placujemo davke. Ko me bos placeval ti direktno bo tarifa precej visja. In kdaj jaz na alterju pisem se tebe pac ne tice.

Da enkrat za vselej razcistiva. Vceraj sem bil v treh razlicnih taborih, po umoru veljana sem bil v brezju na hisnih preiskavah nekaj ur. In poleg ciganov imam opravka tudi z veliko t.i. Civili. In ko enga lopova, klenega slovenca dobis kako prodaja ukradeno robo a ves kaj ponavad rece? Mene zapirate ciganov pa ne upate. Niso za vse krivi cigani in najtezji kalibri nasilnezev na dolenjskem in drugod po sloveniji so kar lepo cistokrvni slovenci. ti s svojimi izbruhi tule gor dokazujes da si cist isto kokr cigoti. Znas zalit, ko pa si pozvan k argumentom pa lajas kako drugi to in to in to. Dejstvo je, da policija ne more fizicno varovat mercatorjevih trgovin. Za to naj najamejo zasebne varnostne sluzbe. Ne more zato ker ce je 6 policajev v NM naenkrat na sihtu in se 4-je ukvarjajo z druzinskim nasiljem ko pijani dolenjci doma zenske pretepate, dva pa na sodisce prisilno privajata cigana, potem pac fizicno ni mogoce da bi nekdo od teh 6 repliciral se v stacuno kjer je nek cigo sunil hrano. In za namecek ko ste taki revezi tam dol, vprasaj uboge trgovke ki ne klicejo koliko robe izgine potem ko cigani ze grejo in se potem za vse obtozi cigote. Zakoni v sloveniji so kakrsni so in policija je z njimi omejena. Ko pa bo enkrat zakonito da nek patriot spila lokalnega serifa zato ker je cigan kriv ze samo zato ker je cigan bom se pa odselil in si poiskal drug siht. Je pa dejstvo da ce bo tak zakon kdaj obstajal da bo tudi tvoj rok trajanja omejen saj se podobni "serifi" hitro najdete in sprete in slej ali prej bo en hitreje potegnil od tebe.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.208
27
48
Apollo8, ponavadi ne sodelujem v takih debatah, tokrat pa ne morem mimo tvojega komentarja. Poznam kar nekaj tvojih kolegov in to kar dobro, tako, da vem, kako razmišljajo. Tudi pri nas imamo kar nekaj ciganov in tako kot vsepovsod drugod, so nedotakljivi tudi pri nas. Dokler ne boste od njih izterjali kazni za vse prekrške, ki jih naredijo, je brez veze, da se govori o enakosti, saj je očitno, da oni lahko delajo, kar hočejo in zato niso kaznovani.
Zato niti ni čudno, da ima narod vsega dovolj in se je začel upirati. V komentarjih na nekem radiu so šli že tako daleč, da bo res hudo, če tega ne boste ustavili. Pa s tem ne mislim, da je potrebno to urediti pri ½civilnem prebivalstvu½.
Še en primer komentarja:

½Nov komentar
Še enkrat bom povzel tekst ki je bil na vratih poslanske skupine SNS: CIGANI PRIDITE NA PLES, IGRAL VAM BOM NA PUŠKO MITRALJEZ!!!! ratatatatatatatata ratatatatatatatatatataatta½

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.698
113
kazni v sloveniji ne terja policija ampak durs. Tako da se v zvezi s tem obrni na njih. Ce pa menis da je zakon o davcni izvrsbi slabo spisan pa se obrni na poslance v DZ. Se enkrat ker vem da bos spregledal - od trenutka ko ti policist izrece kazen s placilnim nalogom se stvar za policijo zakljuci. Mi nimamo nobenih pristojnosti v zvezi s placevanjem kazni.

Tisto o komentarjih je pa jasna stvar. Na internetu je vsak glasen in mocen. Loci RL in VL. Meni gre sintic naprimer blazno na zivce pa bi ga vseeno korektno obravnaval ce se srecava

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
po umoru veljana ..

Kaj si hotel s tem povedat?

Citat:
In za namecek ko ste taki revezi tam dol, vprasaj uboge trgovke ki ne klicejo koliko robe izgine potem ko cigani ze grejo in se potem za vse obtozi cigote.

Pazi, da te kaka ne sliši...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.698
113
mah lapsus... po sumu poskusa uboja veljana in nenadni nepojasnjeni smrti vidica.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sem mislil, da si napisal kaj v tej smeri. da je cigo morilec.

BTW, s kolikimi kroglami je Vidic naredil samomor?