Patriot

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
upajmo, da ne bo tko kot pri bulmatstifih.........
strokovno opravljeno delo po njihovo....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.270
16.559
113
sej to. bojo povedal pol k bo konc preiskave... tko kot za žiljon drugih stvari. matr, jst jim ne zaupam čist nč več, a ni to za zjokat se.....

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
malo pretiravaš no..15 letnic, da bile noseče pa res ne videvaš na vsakem korakuv LJ, kot v cigansken naselju..

da jim ti slučajno lesenih barak ne postavljaš, ko so ti nekak pri srcu?
shocked-1.gif

pa z bakrom ne oblači preveč strehe od kozolčkov, ker ti jih bodo prec oskubili, sam to ti povem
tongue-1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Pri srcu mi niso--daleč od tega.
Za tiste 15letnice kr drži v mestih.
Kdo vam pa v ljubljan toliko krade-imate kriminala ogromno-------ne mi rečt da hodijo cigani iz žabjaka in hudej ropat vaše premoženje v samem centru lj
bonk.gif
Kdo je zdaj lopov??

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.699
113
ne sej hodjo tomačevski, grosupeljski pa uni iz rakove jelše pa ceste dveh cesarjev. Sej niso sam novomeski pa trebanjski

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.555
5.689
113
Kako pa vi to veste če si ne upate na Rakovo
smile-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Zaupanje v izvšilno in sodno oblast je ničelno.... Ne samo da so nefunkcionalni, so zlo koruptivni, ter birokratski........ Sicer se to v obeh oblasteh dobro kaže...

Zakonodajna pa niti ni vredna omembe.....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.699
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kako pa vi to veste če si ne upate na Rakovo
smile-1.gif

Te dans poberem pa greva na obisk v enga izmed taborov. Na sredini te bom dal ven pa bos sel pes ven. Pol pa cakamo potopis

Kamele0N

23. jul 2008
42.555
5.689
113
Komot....sej ne bom v uniformi
smile-1.gif
Če sem preživu športni dan z kajakom po Ljubljanici (okol rakove)....bi tud to

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.699
113
sej na uniformo ne trzajo. Ti bos osamljeni civil, primeren plen, gotovo mas kak bakren kovanec za 5 centov v zepu...se te splaca obdelat.

Kamele0N

23. jul 2008
42.555
5.689
113
dej ti raj men u uni drugi temi zaupaj kje so te luknje da jih jaz dans/ju3 dokumentiram....da ti status spremenimo iz založnika u Rambota
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

V teorije zarote ne verjamem, ja pa ja, Cigani so ubili tipa, mu dali pištolo v roke, da zgleda ko samomor, skorumpirana policija je vse skupaj verjela...
hysterical-1.gif

Mislim, da je enim na tem forumu gledanje ameriških filmov precej zaškodilo.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.699
113
priznanje cesa? Da so cigani nasilni? Da so kriminalci? Da je velka verjetnost da bo oropan al pa nabunkan ce gre zvecer sam not? A sem to kdaj kje zanikal? Sam rad bi da gre sam skozi tabor pa pokaze cohones da bo pol lahk opletal z jezikom. Naj pove kdaj se kdo ni upal not. Pa ne mi prit z primerom ko so streljali v zrak pa se je slo not sele ko je blo vec patrulj. Kre.ten je tisti ki bo sel sam v tabor kjer streljajo. Seveda za alter rambote to ni nic takega...veckrat se zapletete v oborozene spopade vsak dan pa za malico prebutate pet 30 letnikov. Sami.

Dejmo tle z argumenti operirat ne sam gobca vrtet.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Cigani se skorajda vsak dan mim moje hiše vozijo---------delavnice nisem zaklenil že mnogo let-pa cigani dobro vejo kaj vse imam notri, saj vsake toliko cajta pridrvijo s svojimi značilnimi besedami ::::guspud, a mate kj zeleza zame::

In mi še na misel ne pride da bi kaj zaklepal zaradi njih, ker dobro vem da mi ne bodo nič ukradli- prej kakšen na iæ

Vidim jih pa ne rad -to je pa res

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jebo vam pas mater.

cigan vam ubije sonarodnjaka, dela se sranje, bogi patriot jamra non stop in vi...namest, da rešite en problem, najdete nov problem v iæ-ih. pa namest da tega rešite..najdete novga..v hrvatih..pa makaronarjih..in tako v nedogled.

spominjate me na pichkice iz srednje. vsakič k je blo treba pesti prevetrit so razmišljal kerga bi najprej udarili, vmes pa so bili tepeni. vi ne boste nikoli družba, ki bo reševala probleme..sam ikal jih boste. in vedno fasal.