Apollo8-----------zgleda da si novomeški policaj -in potem morda poznaš trebanjskega bivšega policaja "remel"-zdaj ima pasje zavetišče---------je pa včasih znal delat s cigani.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Za v naselje it ne rabis nobenih "jajc". Ker ob normalnem dnevu ni nobenih tezav ko se vozis skozi. Starejsi policisiti in vodje okolisev z dolocenimi celo poklepetajo in dobijo kake informacije (cigani se blazno radi tozarijo med seboj).
Jajca je treba met zvecer, ko se oni pijani skregajo med seboj. In takrat so zmozni vsega, od metanja kamenja do streljanja. In takrat mores met jajca. In ne vem zakaj se vam zdi tako zelo neverjetno, da gre notri vecje mostvo? Ker it not 2 na 50 je enostavno kre.tenizem in ne herojstvo.
Ko pa sva pri ambrusu - 15% domacinov ki so se uprli je istih kalibrov kot strojani. In fasali so samo tisti ki so napadli policiste. Eden je enega pripadnika PPE brcnil v jajca, ostali (mislim da jih je bilo 5) pa so dobili batine ker so v skupino PPE skusali vreci hlod. In so jih dobili od druge skupine ki je to preprecila ko je videla njihovo namero. Aja hlod so jim hoteli vrzti v hrbet.
Tud slucajno ne maram ciganov ampak se bolj pa sovrazim populizme ki jih folk trosi naokoli.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No ja, novomeški ultra pogumni policaji so pri sošolcu iz srednje šole, ki so mu cigani streljali skozi okno v sobo lepo pobrali metek iz tal in napisali v zapisnik, da je šipo razbil neznan predmetStorilca jasno niso iskali![]()
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Apollo, ti si fenomen, ker se ti ljubi v toliko temah toliko butcem razlagati toliko stvari![]()
Vsi vejo vse, vsi so najmočnejši in najboljši. Za vsako situacijo poznajo rešitev in vse ukrepe, ki bi jih morali izvesti.
Nihče pa ne pozna adrenalina pred akcijo, ko srce bije na 200 in veš, da je situacija resno zajebana in predvsem nevarna.
V "real life" situacijah ni opcije retry, poškodbe pa bolijo.
Resnično me čudi, da kakšen alterjevec še ni sam lastnoročno napadel kakega ciganskega tabora, glede na ves pogum, ki ga nekateri kažejo z posti.
Apollo zdej ti bom stisnu 5* za potrpljenje, ki ga imaš do nekaterih![]()
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pa povedal sem tudi da mamo neciganskih kriminalcev se vec. Sam tistih ti ne vidis ker izgledajo enako kot ti pa slovensko govorijo.
Jaz bi ti tud kr pet zvezdic dal, ker si res napisal tako kot je res. skoraj resCitat:
Uporabnik Trigger pravi:
Apollo, ti si fenomen, ker se ti ljubi v toliko temah toliko butcem razlagati toliko stvari![]()
Vsi vejo vse, vsi so najmočnejši in najboljši. Za vsako situacijo poznajo rešitev in vse ukrepe, ki bi jih morali izvesti.
Nihče pa ne pozna adrenalina pred akcijo, ko srce bije na 200 in veš, da je situacija resno zajebana in predvsem nevarna.
V "real life" situacijah ni opcije retry, poškodbe pa bolijo.
Resnično me čudi, da kakšen alterjevec še ni sam lastnoročno napadel kakega ciganskega tabora, glede na ves pogum, ki ga nekateri kažejo z posti.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Apollo8-----------zgleda da si novomeški policaj -in potem morda poznaš trebanjskega bivšega policaja "remel"-zdaj ima pasje zavetišče---------je pa včasih znal delat s cigani.
Iz istega razloga sm jst že dal in še 1X bi mu jihCitat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
No, tudi kot redar v Afriki se ja parkat izkazal. Kot policistu mu pa ni bilo usojeno, kolikor sem slišal je še lastni mami napisal kazen?![]()