Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Verjetno ni bil samo dildo, je morala biti kompletna izpirjena oprema. Mogoče je to delal oblečen v supermana itd.
Supermen je še uredu. Kaj pa če je bil oblečen žensko?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Verjetno ni bil samo dildo, je morala biti kompletna izpirjena oprema. Mogoče je to delal oblečen v supermana itd.
Kriva je neprimerna vzgoje (dresura) psov.Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Žurnal je objavil seznam napadov teh psov - "Za Baričeviča sem bil smet":
Krvoločna zgodovina
- 2002: Baričevičevi psi raztrgajo psico mešanko v Špini pri Umagu, napadejo kraškega ovčarja na Rožniku in dva nemška ovčarja v Tivoliju
- 2003: napad na psico in njenega lastnika v Rožni dolini
- 2004: napad na pinča v Tivoliju, nemškega ovčarja v Mostecu
- 2006: napad na Stanislava Megliča in pasjo inštruktorico Metko Zorc
In za vse te napade je kriv dildo? Aj jaj jaj....
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Citat:
Me prav zanima, kakšen bi bil rezultat raziskave, če bi raziskal za katere pasme psov je šlo v primerih, ko so psi ubili človeka. Ne napadli in ugrizli, ampak raztrgali in ubili. Bi bile čivave, zlati prinašalci, pudlji, bernardinci, jazbečarji v vrhu? Al mogoče kakšen doberman, rotvajler, cane corso, razni mastifi, pitbuli in ostali bul-X?
Pri nas sem našel samo ugize za 2007:
http://www.hov-hov.si/index.php/Pasme-psov/seznam-ugrizov-po-pasmah-za-leto-2007.html
Še enkrat vprašam - zakaj potem ne prepovemo še nemških ovčarjev. Če je pes v eni noči sposoben poklat 15 živali jevsekakor nevaren.
Citat:
The Czechoslovakian Vlcak develops a very strong social relationship not only with their owner, but with the whole family. It can easily learn to live with other domestic animals which belong to the family; however, difficulties can occur in encounters with strange animals. It is vital to subdue the Czechoslovakian Vlciak's passion for hunting when they are puppies in order to avoid aggressive behavior towards smaller animals as an adult. The puppy should never be isolated in the kennel; it must be socialized and get used to different surroundings. Female Czechoslovakian Wolfdogs tend to be more easily controllable, but both genders often experience a stormy adolescence.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Podatke bom zlorabil jaz, ko te bom poizkal in ti tisti tvoj laptop v tvojo čefursko pyzdo zabil, mamo ti ...
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Podatke bom zlorabil jaz, ko te bom poizkal in ti tisti tvoj laptop v tvojo čefursko pyzdo zabil, mamo ti ...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Citat:
Me prav zanima, kakšen bi bil rezultat raziskave, če bi raziskal za katere pasme psov je šlo v primerih, ko so psi ubili človeka. Ne napadli in ugrizli, ampak raztrgali in ubili. Bi bile čivave, zlati prinašalci, pudlji, bernardinci, jazbečarji v vrhu? Al mogoče kakšen doberman, rotvajler, cane corso, razni mastifi, pitbuli in ostali bul-X?
Pri nas sem našel samo ugize za 2007:
http://www.hov-hov.si/index.php/Pasme-psov/seznam-ugrizov-po-pasmah-za-leto-2007.html
Še enkrat vprašam - zakaj potem ne prepovemo še nemških ovčarjev. Če je pes v eni noči sposoben poklat 15 živali jevsekakor nevaren.
Pobral sem samo pse iz prve tabele.
Cigo majstore, a to si sam naumio al si mel še kako pomoč?Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kaj je Bitch, si že nazaj??
Še vedno delaš v BTCju??