Pasja hrana

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
ej ker si s tega foha, če mogoče veš, na strani od acane adult več ni, pri nas pa jo trgovine še prodajajo ... a je to šlo ven slučajno? moja kuzla bo jutri dopolnila eno leto pa je treba preklopit iz puppy, če maš mogoče kako pametno alternativo, ker je v prvem letu pojedla 700 €
priden.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Dobro ti razvajaš svojo kužico.... tudi pri prehrani moje eur kar frčijo.... na srečo pa malo poje !

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.961
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Sam kupujem preko zoohit.si, imajo ceneje kot ostali. Sem primerjal tjurnov hov-hov in se mi zdi sicer še najbolj ugoden od ostalih naših ponudnikov, le proti zoohitu se skrije, kar pa je logično, saj je to velika internetna trgovina.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
gledam acana adult 13 kg pa je na hov-hov 50 € na zoohit pa 55
grin1.gif

na češkem je 18kg žakl 49 €, pri nas pa od 66-70 €
crazy1.gif

8888

8. jul 2010
33.961
6.218
113
OK sam sem gledal Bosch in sem plačal za 15 kg 38€, res pa Junior Medium, pri hov- hov pa 46-47€. Acana je bila prav tako ceneje,res sem zopet gledal Junior. Poštine ni bilo, dobil pa sem v 3 dneh.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Jest sem na zanje vzel hrano tukaj: http://www.zooplus.de/ sta bla 2 zaklja sokraj 40€ cenejsa kot pri nas...

Pes pa lahko je samo od Hillsa sensitive stomach.... po vsem drugem bruha ko vidra

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
@tomi, Acana Adult bo počasi zamenjal Chicken&Burbank Potatoe, je pa stara acana še vedno na zalogi oz. je dobavljiva:
http://www.hov-hov.si/index.php/pasja-hrana-acana-adult

Novica:
http://www.hov-hov.si/index.ph...-pse-acana.html

@8888 in ostali: jaz se držim minimalnih cen, ki jih določi dobavitelj. Zoohit.si ne kupuje hrane od naših dobaviteljev in oni so najprej dali čisto nizke cene, pa so jih mogli popravit, ker moramo vsi prodajalci imeti vsaj iste minimalne. Jaz to rešujem s 6% popustom za nakupe ob nedeljah. Nižje od teh cen žal ne smem, pa bi vsekakor rad. Æe že kupuješ preko zoohit.si, potem raje kupuj preko zooplus.de, saj gre za isto ceno in hrana gre iz istega skladišča ven.

Nazadnje urejeno:

8888

8. jul 2010
33.961
6.218
113
Sem te klical pa se ne javiš in me zanima če sedaj naročim ali dobim do petka? Ali je to dobra, al bi mogel loomp? Verjetno je še poštnina, tako da bi me verjetno ceneje prišlo če kupim v Ljubljani?

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
@tomi, Acana Adult bo počasi zamenjal Chicken&Burbank Potatoe, je pa stara acana še vedno na zalogi oz. je dobavljiva:
http://www.hov-hov.si/index.php/pasja-hrana-acana-adult

Novica:
http://www.hov-hov.si/index.ph...-pse-acana.html

@8888 in ostali: jaz se držim minimalnih cen, ki jih določi dobavitelj. Zoohit.si ne kupuje hrane od naših dobaviteljev in oni so najprej dali čisto nizke cene, pa so jih mogli popravit, ker moramo vsi prodajalci imeti vsaj iste minimalne. Jaz to rešujem s 6% popustom za nakupe ob nedeljah. Nižje od teh cen žal ne smem, pa bi vsekakor rad. Æe že kupuješ preko zoohit.si, potem raje kupuj preko zooplus.de, saj gre za isto ceno in hrana gre iz istega skladišča ven.

torej si ti načeloma niti ne smeš poiskat dobavitelja iz tujine? oz v vsakem primeru se verjetno moreš držat cene našega uvoznika?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
@8888, sem malo v gužvi in kasneje vračam klice. Med Loomp in Red Dingo ni neke razlike, Loomp izdelujejo v Sloveniji, to je vse. Obe firmi sta super za tako malega psa, ko pa zraste, je pa treba bolj podrobno pogledati. Za dostavo do petka moram preveriti kaj točno je za zalogi, ampak Loomp zaenkrat še proti naročamo, Red Dingo pa je za na zalogi. Za črno Medium se skoraj siguren. Daj mi na PM tvojo cifro te pokličem ko bom imel čas.

@tomi, ne vem za vse znamke, ampak za tiste, kjer je dobavitelj pri nas, v večini ne morem naročat iz tujine, saj imajo tak dogovor, kar je po eno strani pravilno.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Naš pes je le prve pol leta jedel Eukanubo, potem je dobival Pedigre, mercatorjeve in tudi lidlove konzerve. Trenutno ima še pol leta do maksimalne pričakovane življenjske dobe za njegovo pasmo (11-13let, star je 12,5) in ne zgleda, da bi mu karkoli manjkalo. Še vedno je igriv, gre rad na sprehod, pri veterinarju je bil pa le na rednih cepljenjih. Vsakodnevni sprehodi in ljubeč odnos naredijo svoje. Kolegu je pes, ki ga je hranil z royal cannine, piščančjimi prsi ipd. mrknil pri 9 letih (nemški ovčar). Toliko o kvalitetni prehrani.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Nekadilec bo za rakom umrl pri šestdesetih, 40 letni kadilec pa naravne smrti pri 70. Torej so cigareti zdravi?

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.533
854
113
Sicer pa je mojih 5c, da je taka debata prenapihnjena. Podobno kot ko se odločiš, da boš kupil kolo, tekaške copate, kuhinjski nož, WC papir, ... Za vsako zadevo obstaja industrija, ki razvija tržno nišo in potem žanje sadove svojega dela.

Odrinimo vstran lastnike tekmovalnih psov; ti jih imajo z drugačnim namenom in drugimi računu in razmisleki v ozadju. Sicer pa imaš psa, je fajn družba, hvaležen in načeloma ubogljiv in vse te stvari. Večina jih bo jedla hrano za 2€/kg ali za 25€/kg ali vmes; večina jih bo zdrava; in blato bo lepo kompaktno (kar v mestih cenimo). Kako naj sedaj hrana za 25€/kg tekmuje s tisto za 2€/kg? Pač tako, da v lastniku psa (ki je tisti z denarjem v žepu) zbudijo dovolj zanimanja, da prehrana psa postane več kot samo tisto jutranje odmerjanje obroka. Če se lastnik angažira; če sledi celi proizvodni verigi, vzorči in analizira posamezne brikete ipd, če torej postane vernik, bo odštel teh 25€. In še zadovoljen bo. In pes bo sit in lastnik bo kupil za 2€ hrane in za 23€ zadovoljstva. In s tem ni nič narobe.
Drugi bo stisnil do konca in kupil hrano v akciji za 1,5€/kg. S prihranki bo na ebayu kupil redek izvod LP-ja iz 50. let prejšnjega stoletja in bo spet zadovoljen. (Pes pa tudi.)
Itd

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
1,5 €/ kg je ok ... je pa mislim da vsakemu jasno da na raznih petrolih ko dobiš "30 kg hrane za 10 €" da ne more bit glih kakovost ...