ali pa.... nora ideja vem... Nedelja je, folk ma čas in rine po risanke za otroke?
Ze ce bi vklopl cloudfare ddos protection oz. postimat timeout dokler sploh stran odpre, bi se resl teh ddosov, če bi to blo sploh tko...
ali pa.... nora ideja vem... Nedelja je, folk ma čas in rine po risanke za otroke?
Ze ce bi vklopl cloudfare ddos protection oz. postimat timeout dokler sploh stran odpre, bi se resl teh ddosov, če bi to blo sploh tko...
A da bi komp bil prižgan da bi sejal? pa za 20 eur donacije dobiš petletni upload no....Za tiste, ki vas razmerje tako zelo skrbi, si dol potegnite 10 filmov (in/ali serij), ki so na top tedna, ki so trenutno noro popularni, in jih pusti sejat en mesec. V tem mesecu si boš naredil vsaj za eno leto uploada, verjetno pa še dosti več.
Ne vem, zakaj toliko komplikacij glede tega..
Jaz na razmerje sploh ne gledam, pa imam vedno več kot odlično razmerje.
Vsak torrent, ki ga prenesem na svoj računalnik, pustim še teden ali dva na uploadu in to je to..
Blinkovci in partisovci so si včasih kar precej nagajali. Kako je to danes, ne vem, vem pa da so se na partisu oglaševali tudi fantje z novega SLO portala Tornado.kdo bi nek partis ddosal? in izgubljal čas?
pa sj ze maš narejeno platformo, sam svojo temo daš čezProblem je, ker so vse te platforme "nekaj na pol".
Potrebno bi bilo narediti eno in to dobro.
To nagajanje je pa očitno res slovenski nacionalni šport..
Če bi vsaj pribložno vedel kaj backup pomeni bi vedel da je to navaden bs.Baje je bil backup v istem oblačnem centru, ki ga je vzel vrag.
pazi, še vedno se najdejo novi filmi iz kina posneti... kolk energije vložijo v to ,..potem pa čez 10 dni web-dl...kak se raji da v teh časih... nikol razumel.haha, meni še vedno ni jasno kako neke xvid scene še vedno obstajajo leta 2023 in no ta polno gor dajejo
no mene zanima itak samo zaradi slovenske robe, tist sem zadovoljen, samo da je
Jaz pač čistim torrente, ker nima smisla imeti en kup "smeti" v seznamu. Po izkušnjah iz prejšnjega "vstajenja" je sicer verjetno, da bodo razni xvid 480p torrenti še vedno živi. Večina 1080p bluray ripov večjih velikosti je bilo pa vse brez sejalcev. In tudi sicer mi je čudno, zakaj na infire še vedno "na polno" nalagajo xvid filme, ker je kvaliteta porazna. Sicer zadnje čase opažam tudi več 1080p ripov, kar je pohvalno.ti si jih, mogoče jih pa drugi še niso.
Jest pogrešam partis, gledam tale nadomestek pa ni tok robe.