Seveda se mi ne sanja, kaj je backup, saj sem z njimm delal samo zadnjih 20 let.Če bi vsaj pribložno vedel kaj backup pomeni bi vedel da je to navaden bs.
Če je to izgovor, potem je to bedn izgovor. Za 30€ dobis android box, k bo premlel vse novodobne formate.Mogoče zato, ker obstaja veliko predvajalnikov, kateri ne podpirajo NTFS format in ljudem ne preostane drugega kot da gledajo to kar še podpira naprava
Dejstvo je da še velik del slovenije nima optike, je na bakru.
In je razlika ali ti lovdaš 2gb xvid film ali pa 20gb Hd ali blue ray.
Jaz recimo gledam vse v 720 resoluciji, pa mi nič ne manjka. Res pa nimam 8m TV z 8K resolucijo ( imam 38incni TV star več kot 10 let, z katerega ne vem kaj sploh podpira), ker nisem pravi Alteraš. Tam verjamem, da nastane težava.Mogoče zato, ker obstaja veliko predvajalnikov, kateri ne podpirajo NTFS format in ljudem ne preostane drugega kot da gledajo to kar še podpira naprava
zakaj ne? Kakšn problem je pa uploadat še enkrat nov, boljši relis? Zlo čudna logika..mene tud boli kita kaksna je kvaliteta za kaksen starejsi film... mi je cist logicno, da ga ne bojo sli na novo p9stavljat, ce je ze na voljo v xvid...
2 ure za kaj?Vse lepo in prav, ampak o tem, da ti en film vzame 2 uri, pa nihce ne razmislja
Non issue na javnih trackerjih..Če ti 2 uri vleče dol, še to ni nič v primerjavi tega, da moraš torrent sejat 4 dni.
zakaj ne? Kakšn problem je pa uploadat še enkrat nov, boljši relis? Zlo čudna logika..
Ker tudi starejši filmi zgledajo bistveno bolš na 1080p/4k kot pa 480p xvid
Ali pa... nora ideja vem... Vzameš scenski relis in ga uploadaš na tracker? To lahko nardi avtomatizirana skripta, če bi hotu...ker more to nekdo zbrat, uredit, prekonvertirat... pac nek cas vlozit v to. vemo da drsi in podobni so to delali za dobro voljo. ni to neka profi firma, ki trzi svoje storitve in svoj cas.