Jaz DLjam tudi od drugod... VEDNO vsaj pol leta... OK, sem blesav, mam pa dovolj prostora in se ne sekiram...sej to nima neke direktne veze.(razen na ratio) .. trackerji so lahko tudi od drugod? ni tako?
drugače pa na gmail.se je dalo prijavit. in dobiti potrditev.
Za tiste, ki vas razmerje tako zelo skrbi, si dol potegnite 10 filmov (in/ali serij), ki so na top tedna, ki so trenutno noro popularni, in jih pusti sejat en mesec. V tem mesecu si boš naredil vsaj za eno leto uploada, verjetno pa še dosti več.
Ne vem, zakaj toliko komplikacij glede tega..
Jaz na razmerje sploh ne gledam, pa imam vedno več kot odlično razmerje.
Vsak torrent, ki ga prenesem na svoj računalnik, pustim še teden ali dva na uploadu in to je to..
Naslednik Infire je zgleda isto sranje. Zadnje dni nekam dolgo nalaga stran, ali pa jo sploh ne naloži
takšno sceno si mel 15 let nazaj, ne pa danes....Verjetno gre za DDOS. V preteklosti, ko je bilo več trackerjev, so si fantje kar pogosto tako nagajali.
Zakaj potem sedaj uporabljajo Cloudflare? Dela precej hitreje kot prej.takšno sceno si mel 15 let nazaj, ne pa danes....
Ddosajo sami sebe z neprimerno kodo in HW.
zato, ker vsak resen portal uporablja minimalno to?Zakaj potem sedaj uporabljajo Cloudflare? Dela precej hitreje kot prej.
ali pa.... nora ideja vem... Nedelja je, folk ma čas in rine po risanke za otroke?Pravkar loadalo začetno stran vsaj 3 minute. Uspel sem prebrati, da so večino dneva pod DDOS napadi.