Partis.si

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Sem probal in dejansko ne dela zaradi enega buga v IE 10. Samo se da narediti workaround.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Pa majo še zastonj reklamo. Fantje znajo.
smile-1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Točno to. Fante znajo si naredit reklamo.

In @Roberto "nasede" kot otročiček na bombon.
evil.gif

Nazadnje urejeno:
13. jul 2011
2.677
626
113
očitno je težava zgolj na prijavnem zaslonu, ker če te piškotek pelje direktno na stran, potem stvar dela brez težav tudi v IE10

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.021
185
63
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
In Obvestilo o uporabi IE 10...
Pa kaj zaboga se ti mozoljavci gredo? Kaj mislijo da je sta FireFox in Chrome pa edina browserja? Če pozna kdo to otročad naj jim pove da so eni debilni zahojenci... Lahko pa uredimo da gredo po poti ISOHunta...
evil.gif

Pa kaj se pritožuješ? Naredi tako kot piše, ali pa išči svoje risanke drugje.
To da groziš, da bodo šli po poti Isohunta, pa samo dokazuje, da si tipično nevoščljiv slovenček v stilu "če ga jaz ne morem imeti, ga tudi drugi ne bodo imeli". Zaradi takih smo tam, kjer smo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
meni se zdi bolj problematično to, da že nekaj časa upload ne deluje, kot bi moral. potegneš neko svežo stvar, ki se je pred časom v eni noči trikratno reseedala nazaj, pa se komajda kaj reuploada. in ko pišeš o tej napaki, ti odgovorijo, da imaš verjetno pobrkljane nastavitve. pa pojasniš, da je isto na treh različnih računalih, kjer se nastavitve niso prav nič spreminjale, da so od same inštalacije oz. še pomembneje, da je na teh istih nastavitvah vse že delalo kot mora, zdaj pa pač ne, pa še vedno tumbajo isto - preverite svoje nastavitve.

ima še kdo ta problem?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
meni se zdi bolj problematično to, da že nekaj časa upload ne deluje, kot bi moral. potegneš neko svežo stvar, ki se je pred časom v eni noči trikratno reseedala nazaj, pa se komajda kaj reuploada. in ko pišeš o tej napaki, ti odgovorijo, da imaš verjetno pobrkljane nastavitve. pa pojasniš, da je isto na treh različnih računalih, kjer se nastavitve niso prav nič spreminjale, da so od same inštalacije oz. še pomembneje, da je na teh istih nastavitvah vse že delalo kot mora, zdaj pa pač ne, pa še vedno tumbajo isto - preverite svoje nastavitve.

ima še kdo ta problem?
Ja original nastavitve niso ok. Moraš jet nastavit utorrent po vodiču, ki ga imajo v Wikiju.. Upload dela pravilno samo na utorrentu, dht mora bit izklopljen itd. Preglej navodila, pa bi moralo delat
smile-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
očitno je težava zgolj na prijavnem zaslonu, ker če te piškotek pelje direktno na stran, potem stvar dela brez težav tudi v IE10

Browsanje torrentev ne dela, ker funkcija za ajax klic javi napako. Tam bi morali v kodi eno vrstico zakomentirati pa bi verjetno delalo. Zanimivo da imajo v kodi za http post to narejeno, za http get pa ne.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
čakaj malo - vedno mi je delal upload, nisem se dotikal ničesar, install, download/upload je delal okej, potem pa kar naenkrat uploada ni bilo več.

lahko pa bi, v primeru, da so kaj spreminjali nastavitve, to uporabnikom sporočili ... ker da ti upload mrkne na štirih različnih računalnikih, verjetno ni problem v samem torrent klientu ...

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
čakaj malo - vedno mi je delal upload, nisem se dotikal ničesar, install, download/upload je delal okej, potem pa kar naenkrat uploada ni bilo več.

lahko pa bi, v primeru, da so kaj spreminjali nastavitve, to uporabnikom sporočili ... ker da ti upload mrkne na štirih različnih računalnikih, verjetno ni problem v samem torrent klientu ...
Te scene z nastavitvami veljajo že odkar partis obstaja. Nekateri nucajo potem bittorrent, pa nevem kaj še vse in jim uploada zato ne šteje. Poglej si v profilu kakega admina, -digdeep- je včasih imel noter, pa nastavi. Sicer pa do megabajta natančno itak nikoli ni, tam nekje na en do dva giga pa je. Kot pravim, nastavi si pravilne nastavitve in spremljaj.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
A prav posebne nastavitve so potrebne, samo za njih?

Vau, kaki carji.

(sem že bil na nekaj privatnih trackerjih, pa je delovalo iz prve - uTorrent z default nastavitvami, plus nekaj mojih kot "omogoči enkripcijo" in "izklopi splash screen", nič posebnega)

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:

ima še kdo ta problem?
SiOL sindrom: pri nas vse dela (ergo: napaka je ful zihr pri tebi)

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.021
185
63
Citat:

Si preveril, da nimaš kakšnega nepovabljenega gosta na routerju, ki ti krade hitrost? Ali pa si posodil komu geslo, pa sedaj DL oba, UL pa samo eden, zato ti razmerje ne raste?
Meni že dolgo deluje čisto v redu, nastavljeno sem imel za blink, za partis dela enako.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Citat:

Te scene z nastavitvami veljajo že odkar partis obstaja. Nekateri nucajo potem bittorrent, pa nevem kaj še vse in jim uploada zato ne šteje. Poglej si v profilu kakega admina, -digdeep- je včasih imel noter, pa nastavi. Sicer pa do megabajta natančno itak nikoli ni, tam nekje na en do dva giga pa je. Kot pravim, nastavi si pravilne nastavitve in spremljaj.

torej je problem v Partisu, ne pri meni. če dobro prebereš, mi je do nedavnega vse šibalo kot mora, zdaj pa upload komaj da ga je kaj. torej, če sami niso česa spreminjali in pobrkljali ... jaz v svojem torrent klientu nisem ničesar (uTorrent uporabljam že od nekdaj).