Partis.si

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Naučite se angleško, pa ne bo potrebe po fartisu.

stupid-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
ksz

Odkar obstaja partis že uporabnik in za 1x nisem nikoli imel problemov je pa res, da je odsejat treba

sqq-partis.png

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Pri partisu dobiš opozorilo če zadnjih zadnjih pet torrentov ne odseedaš vsaj do razmerja 0,5. Jaz imam recimo dobro razmerje (4,2DL/5,4UL) in 100mbps upload, pa se mi je že zgodilo da so se torrenti poklopili ravno tako, da je bilo skupaj 5 takih, kjer ni bilo uploaderjev in sem zbrisal in je bilo opozorilo.

Ja tako je to kot sam praviš in ugotavljaš , dejansko že nekaj časa nisem bil prisoten na partisu in sledilo je to kar je; šola za drujgič ....

timm

Pripravnik
21. apr 2008
115
0
16
Celje
Meni pa na Partisu meče vedno na začetno stran, ko kaj iščem in dam za eno stran nazaj. Vpišem npr. v iskalnik nek naslov risanke ali filma, potem lepo najde, dam da mi odpre željeno zadevo, ko dam pa gumb ½nazaj½ mi pa vse skupaj da na začetek, namesto na iskane zadeve. Ne vem, kako naj opišem problem, da bo razumljivo. :-D

Sem že pred meseci javil na njihovo pomoč ampak je menda vse OK.
To mi dela na vseh računalnikih, na katerih sem probal in tudi brskalnik ni važno kater je, pri vseh je napaka. Še kdo s takim problemom?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
A pa te kaj vpraša če ponovno pošlje podatke? Ker, če gre nazaj na iskalno stran, je to stran, ki je "izračunana" na osnovi tvojega vnosa. In če greš nazaj, je to nova poizvedba, za katero brskalnik vpraša če uporabi enake podatke.

Še najlažje je iz seznama najdenih za za izbrane stvari odpreti nove zavihke (srenji gumb na miški) in potem v miru pogledaš. Tole skakanje nazaj načeloma sicer dela, lahko pa zaradi kakšnih nastavitev tudi ne.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Z partisa so me čez noč --odstranili-- ne vem zakaj odgovora ne dobim, piše da sem dobil 5 opozoril...hhhehe --nikoli.

V redu, kako odstraniti cookije za Partis ..stare na Chrome ??

V FAQ piše, da se račun pobriše po 3 mesecih neaktivnosti. lahko se že dalj časa nisi prijavil in kej zadownloadal pa so te pobrisali.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Citat:
Uporabnik timm pravi:
Meni pa na Partisu meče vedno na začetno stran, ko kaj iščem in dam za eno stran nazaj. Vpišem npr. v iskalnik nek naslov risanke ali filma, potem lepo najde, dam da mi odpre željeno zadevo, ko dam pa gumb ½nazaj½ mi pa vse skupaj da na začetek, namesto na iskane zadeve. Ne vem, kako naj opišem problem, da bo razumljivo. :-D

Sem že pred meseci javil na njihovo pomoč ampak je menda vse OK.
To mi dela na vseh računalnikih, na katerih sem probal in tudi brskalnik ni važno kater je, pri vseh je napaka. Še kdo s takim problemom?

To ni napaka, z ajaxom imajo narejeno pridobivanje torrentov. Odpri torrent v novem zavihku (sredinski klik na miski, ali ctrl+levi miskin klik), ne odpiraj iz seznama.

timm

Pripravnik
21. apr 2008
115
0
16
Celje

To ni napaka, z ajaxom imajo narejeno pridobivanje torrentov. Odpri torrent v novem zavihku (sredinski klik na miski, ali ctrl+levi miskin klik), ne odpiraj iz seznama.

[/QUOTE]

Je napaka, ker včasih je delalo. In še do nekaj mesecev nazaj je delalo v Firefox-u v drugih iskalnikih pa ne.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113
Številka nima nekega pomena (naprimer nad 10.000 je OK), glavno da je port dostopen od zunaj. Poizkusi dati prednost UDP pred TCP, če imaš to možnost.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Rabim pomoč; na prenosu iz parisa v programu gBittorent mi ne prenaša vsebine, izpiše se mi zastoj, prav tako mi niti ne oddaja torente , Kaj lahko storim da se mi to aktivira kot sem imel pred dnevi ko je bilo vse ok?
2387016-Zajetaslika.JPG

Priponke

• 2387016-Zajetaslika.JPG
    2387016-Zajetaslika.JPG
    2,5 KB · Ogledi: 474
Nazadnje urejeno: