Ampak to je peka z dodajanjem pare? Kar lahko delam tudi na moji?Ko recimo kuhaš zelenjavo in krompir v loncu.Gredo vitamini ven,in jih odvržeš k odcediš.V pečici deluje samo para in ohranja vitamine in okus.Ostane vse v zelenjavi.Krompir je veliko okusnejši kuhan iz pečice.Vedno kuham krompir v pečici od kar jo imam.In tudi ostale stvari.Riž in podobno...
Recimo k delam rižev narastek.Ga skuham v pečici.Nato ga ohladim pripravim do konca in vrnem v pečico.Izberem rižev narastek,dodam paro tipko start.In riž je fenomenalno pripravljen.Je večkrat na meniju.Pečenka fajn sočna od znotraj...zunaj fajna skorjica.Isto velja za pečen krompir.Znotraj je fajn sočen..od zunaj hrustljav itd...
Mene zanima razlika med dodajanjem pare in striktno parno pecico. Ce sploh je omembe vredna?