Predlagam ti kombinirano pečico.Da lahko tudi kuhaš v njej.Sicer ne vem,kok si pripravljen odštet za pečico?Sem lani kupil kombinirano Bosch pečico.Vrhunska pečica je...vredna svojega denarja.Zelo zelo zadovoljen z njo.Pozdravljeni, tudi nam se je pokvarla stara pečica in sedaj gledamo katero kupit. Kaj predlegate?
Tale model je moja pečica.Pozdravljeni, tudi nam se je pokvarla stara pečica in sedaj gledamo katero kupit. Kaj predlegate?
Ne, zgornja plosca se dvigne, notri je pa rezervoar.A to imajo priklop za vodo? Samo dovod? Dobro je upostevati v primeru, ce imas kako kuhinjo s tezko dostopnimi vodovodnimi cevmi
Kako pa to izgleda?Da lahko tudi kuhaš v njej.
Enostavno daš hrano noter.Greš v programe,izbereš izbrano jed kar pač kuhaš.Določiš nivo pare,čas kuhanja tipka START to je to.Ko je kuhano,se moja pečica izključi in napiše ,Jed je pripravljena na koncu še napiše Dober tekKako pa to izgleda?
Sem jo gledal v trgovini ampak me je odvrnil od nakupa poleg cene tisti čudni vrtljivi prstan za nastavljanje programov, že v trgovini mi ni deloval suveren, kaj bi šele bilo med uporabo na dolgi rok.Tale model je moja pečica.
BOSCH HSG636ES1 parna pečica
Bosch HSG636ES1 parna pečica Parna pečica Bosch HSG636ES1, serije 8 s funkcijami Perfectbake in PerfectRoast, peka s paro, enostavna uporaba po zaslugi upravljalnega gumba s polnim besedilom in simboli.www.bigbang.si
Meni je na eni deloval malo na trdo od zacetka, kmalu se je utekel. Na drugi je ok ze od zacetka. Po enem letu sedaj oba delujeta odlicno. Ni se dolgi rok, nisem pa zaznal nekih tezav s temi gumbi na internetu (na veliko).Sem jo gledal v trgovini ampak me je odvrnil od nakupa poleg cene tisti čudni vrtljivi prstan za nastavljanje programov, že v trgovini mi ni deloval suveren, kaj bi šele bilo med uporabo na dolgi rok.
Hmm,a imaš pečico, Samo z dodajanjem pare ali lahko tudi kuhaš v njej?Kako je to drugace od kuhanja na plosci? Pac das vse notri, vkljucis in se kuha?
Oziroma kako je drugace od katerekoli pecice? Ce se kuha, bo od vode v hrani v vsakem primeru notri para. Morda manj?
Ne provociram, resno sprasujem. Sam imam tudi pecico s paro, vendar paro uporabljam skoraj edino za peko kruha, v drugo se se nisem poglobil.
Lahko ti iskreno rečem.Da od lani Junija,od kar jo imam.Mi ni nikol zatajil ta gumb.Lepo gladko se vrti, k servo volan.Z enim prstom ga upravljam oz vrtim.Sem jo gledal v trgovini ampak me je odvrnil od nakupa poleg cene tisti čudni vrtljivi prstan za nastavljanje programov, že v trgovini mi ni deloval suveren, kaj bi šele bilo med uporabo na dolgi rok.
Z dodajanjem pare. Ne poznam te funkcije "kuhanje" tudi na splosno.Hmm,a imaš pečico, Samo z dodajanjem pare ali lahko tudi kuhaš v njej?
To je eden od razlogov, da nisem zelel taksne pecice. Se vedno pa me zanima kako taksna "kuha" izgleda in katere so dejanske prednosti v praksi.Velik minus kombiniranih pečic je (torej tistih, ki tudi kuhajo v pari, ne samo dodajajo paro), da nimajo pirolize, to je dobro vedeti.
Ne rabiš pirolize.Daš prazno na kuhanje na 100c.Še prej jo z čistilom pošpricam in jo z lahkoto ščistim.Ker ima email v notranjosti.Velik minus kombiniranih pečic je (torej tistih, ki tudi kuhajo v pari, ne samo dodajajo paro), da nimajo pirolize, to je dobro vedeti.
Odvisno koliko je zazgane mascobe. Ta emajl tudi ni vecen. Ja, piroliza ni vecna, ampak dejansko vsaj res vedno dobro ocisti, brez cistil.Ne rabiš pirolize.Daš prazno na kuhanje na 100c.Še prej jo z čistilom pošpricam in jo z lahkoto ščistim.Ker ima email v notranjosti.
Ko recimo kuhaš zelenjavo in krompir v loncu.Gredo vitamini ven,in jih odvržeš k odcediš.V pečici deluje samo para in ohranja vitamine in okus.Ostane vse v zelenjavi.Krompir je veliko okusnejši kuhan iz pečice.Vedno kuham krompir v pečici od kar jo imam.In tudi ostale stvari.Riž in podobno...To je eden od razlogov, da nisem zelel taksne pecice. Se vedno pa me zanima kako taksna "kuha" izgleda in katere so dejanske prednosti v praksi.