Daj malo opisi, iskreno me zanima.Popolnoma druga reč, iz izkušenj
Daj malo opisi, iskreno me zanima.Popolnoma druga reč, iz izkušenj
SEj smo ti že povedal detajle,kakšna je razlika med pečicama...Ne vem kaj še ne razumeš?Daj malo opisi, iskreno me zanima.
Če hodiš v savno, si predstavljal, da hočeš v finski poustvariti turško. Ne gre, pa če še toliko vode po kamnih zlivaš.Daj malo opisi, iskreno me zanima.
Razlika že, mene zanima njegova izkušnja v praksi.SEj smo ti že povedal detajle,kakšna je razlika med pečicama...Ne vem kaj še ne razumeš?
Oj, jaz imam kombinirano pečico, brez pirolize. In je ne zamenjam za klasično več, piroliza gor ali dol. Dela fantastično.Razlika že, mene zanima njegova izkušnja v praksi.
Razlika že, mene zanima njegova izkušnja v praksi.
Jo redno uporabljam za vse mogoče priprave hranje in kuhanje.Tako,da nimaš kaj zgrešit z nakupom.Je redno uporabljam in je zakon pečica...vrhunski rezultati itd.Razlika že, mene zanima njegova izkušnja v praksi.
Katero pecico ze imas ti, da ima poleg "prave" pare tudi klasicno peko oziroma peko z dodajanjem pare?Jo redno uporabljam za vse mogoče priprave hranje in kuhanje.Tako,da nimaš kaj zgrešit z nakupom.Je redno uporabljam in je zakon pečica...vrhunski rezultati itd.
Kuham vse mogoče v njej.Krompir,zelenjavo,riž,polnjena paprika,sarma itd itd.
Kar spečem v njej.Recimo meso.V notranjosti je fajn sončn.Od zunaj hrustljava skorjica.
Enako velja za pečen krompirček.Znotraj fajn sočn...od zunaj hrustljav.Imaš OGROMNO programov za vse vrsti mesa,piškotov ni da ni.
Imaš tud program pizza.Izbereš program,stisneš start.Za vse ostalo poskrbi pečica.Ko je pizza pečena,se samodejno ugasne.Napiše na ekrančku Jed je pripravljena.Za tem še napiše Dober tek.
Tole pečico imam.Katero pecico ze imas ti, da ima poleg "prave" pare tudi klasicno peko oziroma peko z dodajanjem pare?
Pozdravljeni, kaj menite o tej Beko pečici? Verjetno ima posodico za vodo.
Beko BBIS13400XMSWAE vgradna pečica | mimovrste=)
<div class= Vgradna pečica BBIS13400XMSWAE se ponaša s 15-imi programi peke, med drugimi tudi ventilatorsko gretje z žarom in večdimenzionalno kuhanje. Pečico odlikuje tudi velika prostornina z 72 L ter katalitska zadnja stena. Omogoča parno čiščenje in s paro pospešeno kuhanje.www.mimovrste.com
Meni bi manjkala piroliza in vsaj eno (rajši imam 3) izvlečno vodilo.Pozdravljeni, kaj menite o tej Beko pečici? Verjetno ima posodico za vodo.
Beko BBIS13400XMSWAE vgradna pečica | mimovrste=)
<div class= Vgradna pečica BBIS13400XMSWAE se ponaša s 15-imi programi peke, med drugimi tudi ventilatorsko gretje z žarom in večdimenzionalno kuhanje. Pečico odlikuje tudi velika prostornina z 72 L ter katalitska zadnja stena. Omogoča parno čiščenje in s paro pospešeno kuhanje.www.mimovrste.com
Kaj priporočaš?Meni bi manjkala piroliza in vsaj eno (rajši imam 3) izvlečno vodilo.
Jaz sem malo fanboy Boscha, če sem povsem iskren Ne pravim, da je absolutno najboljši v vsem, ampak meni odgovarja in mi v redu dela.Kaj priporočaš?
Dober model, žal razprodan in 2-3 mesece nedobavljiv zaradi težave z dobavami komponent .Jaz sem malo fanboy Boscha, če sem povsem iskren Ne pravim, da je absolutno najboljši v vsem, ampak meni odgovarja in mi v redu dela.
Na primer kaj takšnega
Če te zanima para, potem bodi pozoren na to, da omogoča parno kuhanje, če te to zanima. Je bila debata na to temo mislim, da tukaj.
Poglej po tujini, jaz sem naročil iz Nemčije. Sicer drugi model, dobro leto nazaj.Dober model, žal razprodan in 2-3 mesece nedobavljiv zaradi težave z dobavami komponent .
Je kar dražje.Poglej po tujini, jaz sem naročil iz Nemčije. Sicer drugi model, dobro leto nazaj.
Jaz pečice brez pirolize ne bom več kupil. Vsi drugi sistemi ne pridejo blizu. Ja, so uporabni in pomagajo, ampak še vedno moraš čistiti. Pirolizo pa vključiš in nato obrišeš z mokro krpo. V novih mislim, da lahko celo pustiš vodila notri in jih ni potrebno odstranjevati.Je kar dražje.
Jutri lahko dobim model HRG635BS1 za 869€, žal nima pirolize in brez izvlečnih vozičkov, možno ju je dokupiti.
Čez 2 meseca pa HRG6753S2 za 1035€ s pirolizo in dvema izvlečnima vozičkoma
Kaj predlagate?
Primerjava: