Citat:
Uporabnik Jado pravi:
dubrovnik 200 kun na uro ali nekaj takega mi kolega danes pove.....
Zadnjič sem ga v gradcu v garažo parkiral za 1h42min... lih da me ni fršlok 8€.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Zadnjič sem ga v gradcu v garažo parkiral za 1h42min... lih da me ni fršlok 8€.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Torej na bledu je se mozno kje parkirat da te ne lupjo?
kaj je zate lupljenje? pač ne moreš pričakovat, da boš v prestolnici slovenskega turizma parkiral za 0,20€ na uro.
kot sem že rekel, za hotelom v centru se da čisto lepo parkirati za 1€ al pa 1,20€ na uro...
Drugače pa je zgoraj na železniški postaji 4€ za cel dan... pač je treba it pa peš v klanec domov grede...
sicer pa če se greš turizem, ponavadi ne gledaš na vsak €.
Vprašej "zavedne okoljevarstvenike"(ki drugače veselo degradirajo blejsko obalo z namakanjem svojih riti tam kjer se ne sme), ki ne pustijo ureditve cest, kaj šele izgradnjo obvoznice.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Dejstvo je, da so naši "biseri" infrastrukturno povsem v ku.cu. Do Bleda, Bohinja vodi kolovoz glede na količino prometa. Prav tako so okoliške ceste praktično pod povprečjem glede na ostalo Slovenijo (denimo, da jo mahneš v Vintgar). Človek se vpraša, kam zgine ta denar od turizma.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Človek se vpraša, kam zgine ta denar od turizma.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Človek se vpraša, kam zgine ta denar od turizma.
Ja na bledu me samo zanima kaj so naredili v zadnjih 30 letih? Kar vidim novega so 3 klopce vec, tisto srce za slikat se pa mislim da nic vec, aja pa vc so dal za plazo tam pri merkatorju. Razen seveda da je vsaka park luknja sedaj za placat, torej kam gre denar od turizma in parkingov?
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Dovolilnica za Lj? Govorimo o parkingu. V Lj za cel dan izleta NE prideš pod 7€. Lahko se motim.
Ja, v hišah pa lupjo! To pa.