Tudi na temu se bo poznalo (poglej trdoto lesa po Brinnellu) pa boš videl da je oreh med mehkejšimi.Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
govorimo o gotovem parketu... ne o tistem lakiranem 20let nazaj.
Citat:
Uporabnik SPICEK pravi:
Tudi na temu se bo poznalo (poglej trdoto lesa po Brinnellu) pa boš videl da je oreh med mehkejšimi.Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
govorimo o gotovem parketu... ne o tistem lakiranem 20let nazaj.
Pri vsakem dobrem parketarju boš dobil vzorec parketa pa sprobaj.
lp
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
@skorpy - nobenega
No sam sem bil tudi prepričan 100%, da bom izbral parket. Ko sem jih gledal so mi bili všeč samo tisti, ki so bili dražji od 50-60 eur/m2.
Potem pa mi je parketar, ki je tudi znanec rekel, naj pogledam še PVC in sem bil šokiran kako je ta stvar sedaj dodelana.
Tako, da bo skoraj po celi hiši PVC, razen hodniki in kleti, kjer bo keramika.
Za PVC sem se odločil zaradi neobčutljivosti, designa, mehkobe, vzdrževanja in tudi cene.
Zato vsem, ki gledate za parket predlagam, da preden se odločite za nakup še enkrat preverite kakšne je PVC.
Za dobrega polagalca pa lahko na PM. Samo lahko povem, da je prej kot konec novembra ne prideš na vrsto.
+1Citat:
Uporabnik softi pravi:
lam parket, klasično lakiranje s trdim lakom.
vse ostalo je za prve tri mesece za sive lase delat, potem pa za vzdihovanje in preklinjanje
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
@skorpy - nobenega
No sam sem bil tudi prepričan 100%, da bom izbral parket. Ko sem jih gledal so mi bili všeč samo tisti, ki so bili dražji od 50-60 eur/m2.
Potem pa mi je parketar, ki je tudi znanec rekel, naj pogledam še PVC in sem bil šokiran kako je ta stvar sedaj dodelana.
Za PVC sem se odločil zaradi neobčutljivosti, designa, mehkobe, vzdrževanja in tudi cene.
Zato vsem, ki gledate za parket predlagam, da preden se odločite za nakup še enkrat preverite kakšne je PVC.
Za dobrega polagalca pa lahko na PM. Samo lahko povem, da je prej kot konec novembra ne prideš na vrsto.
In ko boš čez 20 let hotel PVC zabrisat iz bajte (ker ti ne bo več cool) boš razmontiral vse. Ta reč gre ven samo z majzlom...
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
@skorpy - nobenega