Ti si bil tud zraven, da v prvi osebi govoriš? Aja, grem kuhat....Saj o tem govorim, zadnji napad smo se dobesedno posrali, nič od nič. Isto penali proti Portugalcem, nič od nič. O tem govorim da nam v odločilnih momentih vse dol pade.
Edino kar nam je v zgodovini ratal je zlata evropska košarka.Goba ne seri. Sej če nisi spremljal je tuki google.
O tem sploh ni govora, govorimo o popolnoma drugih stvareh. Že uvrstitev na OI je lahko vau.Vsekakor top uspeh obeh reprezentanc.
Vse razumem. Spet pa imas razliko v igri. Rokomet je kontaktni sport med igralci, plus moc, odbojko pa gledam kot kombinacijo miselne igre ob potrebnih predispozicijah igralcev. Pri rokometu vseeno pride pri tesnih rezultatih kdo bo prevzel odgovornost in ce bo ratalo. Podobno basketu na koncu.O tem sploh ni govora, govorimo o popolnoma drugih stvareh. Že uvrstitev na OI je lahko vau.
Kako vedno mi? Vedno je nekdo četrti ali drugi. Kolikokrat pa smo bili četrti na OI? Pozabljaš pa na uspehe iz evropskih in svetovnih prvenstev. A to ne šteje?Nihče ne govori da je kaj črno, še enkrat, zakaj moramo na velikih tekmah ravno in vedno mi izgubiti tisto zadnjo odločilno točko?
Goba, začni do naslednjega meeta. Lohk zbereš ketkol šport. Ti boš pokazal kaj znaš, mi bomo kritiziral.To da si dober še vedno ne pomeni nič če ne pokažeš tega ko je treba
Kok nas pa je? Dej mal realnosti v glavo.Edino kar nam je v zgodovini ratal je zlata evropska košarka.
Pa recimo rokomet proti hrvaški za bron.
To je pa to
Zdaj je vse jasno - bejba se pač identificira kot breakdancer in woke kot je, je seveda (pre)obutljiva na negativne kritike, ki so posledica mizoginije. To, da so bili vsi trije njeni nastopi slabši od izjemno slabega seveda s tem nima nobene veze
To kako malo nas je - je eno, drugo je pa to, da smo Slovenci v športu na svetovni ravni dosegli mnogo več kot zgolj zlato evropsko košarko in če potem kot "suma sumarum" pogedaš vse uspehe Slovencev v navezi na število Slovencev, si lahko samo čestitamo in smo ponosni na naše aktualne ter bivše profesionalne športnike.Kok nas pa je? Dej mal realnosti v glavo.
Tole sem zgoraj pozabil pripet -Zdaj je vse jasno - bejba se pač identificira kot breakdancer in woke kot je, je seveda (pre)občutljiva na negativne kritike, ki so posledica mizoginije. To, da so bili vsi trije njeni nastopi slabši od izjemno slabega seveda s tem nima nobene veze