Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Ejej capko, ti si res čist taprav komunist
Hvala za kompliment
morn pa priznat, da sem komunist po vaši zaslugi.....sem se prej nagibal na desno in sem želel komunicirat z sdsovci, pa koker nisem bil 100% za vsako bedarijo in nelogičnost, ki so jo bleknili, so me določili in zmerjali s komijem......tak de.....če ti tolk ljudi pove da sem komunajz, bo pa že moralo tak bit.......in evo menepod rdečo zvezdo
Pr komunajzih je lažje.....ni problema, če se s parado v obliki kot je, ne strinjam, nihče me zato ne preganja.
Tudi meni se zdi neukusno paradiranje v tistih cotah in zalizevanje samo zaradi publike. Zdi se mi celo norčevanje iz delavstva, ki si kupi najcenejše cote, pa ni važno kako izgledajo. Paradarji pa se preseravajo v cotah kupljenih prav v ta namen, medtem ko delavstvo še za pošteno in zdravo hrano nima.
Rečmo.....če bi protestirale ženske za neke svoje pravice, bi verjetno prišle normalno, vsakdanje oblečene in ne bi nase navlekle cunje primerne samo za eno ekstravagantno privatno zabavo.
Prin tem ga res mimo sekajo, če bi hodili v paradi normalno oblečeni in normalnega obnašanja, bi še marsikdo, ki je danes proti njim, rekel ,,pa sej v bistvu ni nič narobe z njimi,, tak pa si misli svoje.
nooo, to sn hotu rečt, tovariši komunisti mi mojega mnenja ne zamerijo in me še nobeden ni zmerjal z jajoistekom ali farškim