pa ti tudi...Citat:
Uporabnik stieber pravi:
hm, buco, subsidiarni, johanca pa dolenjski far so bili v času parade sumljivo tiho tu gor
sam jaz isto vprašal koliko otrok bi bilo v tej grozni nevarnosti pa mi nihče ni znal povedat. sem ugibal da mogoče eden na leto, očitno nisem bil daleč od pravih številk...Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
V liberalni angleški družbi je bila lani le ena od dvajsetih posvojitev tista v ali moško, ali žensko istospolno zvezo. Ker smo v Sloveniji lani imeli 42 vseh posvojitev, pomeni, da bi po merilih izjemno liberalne angleške kulture prišla dva otroka v neposredno nevarnost, da ju posvoji istospolni par
Capko, teb se vidi, da ne hodiš k maši, zato ne veš in ne poznaš določenih resnic.Citat:
Uporabnik capl pravi:
Stari, zdej pa takle, pustmo cviček in nalijmo čistega vina
je Bog ustvaril vse živo in neživo? se strinjaš?
se prav se strinjaš, da je ustvaril tudi perdre,
in ti? ti si proti božjemu delu, dvomiš in sovražiš božje delo
Grešnik nizkotni licemerni
Pa še tole, da ne boš mislu, da lahko kaj skriješ pred njim
še udba ve, da hodiš k maši samo zato, da buljiš v mladinke v kiklcah, kak ti sploh pade na pamet, da Bog tega ne bi vidu
Hja, zgodovina in čas sta pokazala, da to ni res kar trdiš.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
tako je stardec. in kdor se je odločil za partizane se je prav kdor za domobrance pa napačno ker jih je hudič zavedel
kateri so pravi in kateri ne boš tako ali tako zvedel šele po smrtiCitat:
Uporabnik stardec pravi:
Hja, zgodovina in čas sta pokazala, da to ni res kar trdiš.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
tako je stardec. in kdor se je odločil za partizane se je prav kdor za domobrance pa napačno ker jih je hudič zavedel
Capko, ti si res en capko. Imaš frdirban procesor. Ne kužiš nič.Citat:
Uporabnik capl pravi:
logika
Nisem rekel, da se človek odloči ali ne odloči biti perdrer.Citat:
Torej, Bog je ustavril, perdra zato, da imamo mi to nadlogo za primerjavo,
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Capko, teb se vidi, da ne hodiš k maši, zato ne veš in ne poznaš določenih resnic.Citat:
Uporabnik capl pravi:
Stari, zdej pa takle, pustmo cviček in nalijmo čistega vina
je Bog ustvaril vse živo in neživo? se strinjaš?
se prav se strinjaš, da je ustvaril tudi perdre,
in ti? ti si proti božjemu delu, dvomiš in sovražiš božje delo
Grešnik nizkotni licemerni
Pa še tole, da ne boš mislu, da lahko kaj skriješ pred njim
še udba ve, da hodiš k maši samo zato, da buljiš v mladinke v kiklcah, kak ti sploh pade na pamet, da Bog tega ne bi vidu
Seveda je Bog ustvaril perdre, kakopak. Ustvaril je tudi lopove, kriminalce, partizanske in komunistične zločince je tudi ustvaril itd......
Ampak to je spet, kot ostalo in kot sva to lekcijo že jemala tukaj, vse to je ustvarjeno z razlogom. Da se človek lahko odloči in da lahko izbira. Da se človek s svojo voljo in svojimi LASTNIMI možgani odloči kar je prav. Da se človek odloči med dobrim in zlom...
Takole gre to capko,: Posluš ti modrega stardeca kaj ti bo povedal naprej zdaj.
Tako gre to;
Človek se ne bi mogel odločit med dobrim in zlom, če ne bi poznal in videl tako dobrega kot zlega. Nebesa, ali pekel. Ti lahko izbiraš samo tako, če poznaš obe plati medalje. Ti moraš poznat greh in ti moraš poznat dobro in šele na osnovi tega ti potem lahko izbiraš in izbereš. Dobro, ali pa zlo.
Torej, Bog je ustavril, perdra zato, da imamo mi to nadlogo za primerjavo, na osnovi katere se mi potem lahko odločimo pravilno ali pa napačno. Izberemo sami.
To je isto kot na primer pri avtomobilih. Obstajajo in dobri avtomobili in obstajajo tudi slabi avtomobili. Ti se moraš, ker ti je Bog dal svobodno voljo, pa odloičit, ali boš kupil slab avto, ali pa dober avto. Torej tisti, ki kupijo npr nemški avto, so se odločili za slab avto, tisti, ki pa so kupili japonski avto, so se odločili pa za dober avto. Razumeš point in obstoj dobrega in slabega zdaj?
Torej, če ti odobravaš ves ta perderski cirkus, si se s svojo svobodno voljo odločil za nekaj slabega, če pa se odločiš za hetero, si se odločil pa za nekaj dobrega.
Se pravi, če tebi ni predstavljeno nekaj slabega, ti potem ne moreš vedeti kaj je dobro.
Capko, kapiškaš zdaj, zakaj je Bog naredil tako dobro kot tudi napake?
Zdaj pa malo mozgaj, preden boš spet kakšne komunajzarske bučke prodajal tukaj..
aha super potem je bog ustvaril pedre da jih preganjamo oni pa za nagrado gredo direkt v nebesa... al kako je to?Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Uporabnik capl pravi:
logikaNisem rekel, da se človek odloči ali ne odloči biti perdrer.Citat:
Človek se odloči ali ne odloči perdre in vse te njihove parade in posvojitve otrok, podpirat ali pa ne podpirat.
Ejej capko, ti si res čist taprav komunist
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
hm, buco, subsidiarni, johanca pa dolenjski far so bili v času parade sumljivo tiho tu gor
Ne, preganjat jih ne rabimo. Zakaj?Citat:
Uporabnik skala pravi:
aha super potem je bog ustvaril pedre da jih preganjamo oni pa za nagrado gredo direkt v nebesa... al kako je to?Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Uporabnik capl pravi:
logikaNisem rekel, da se človek odloči ali ne odloči biti perdrer.Citat:
Človek se odloči ali ne odloči perdre in vse te njihove parade in posvojitve otrok, podpirat ali pa ne podpirat.
Ejej capko, ti si res čist taprav komunist