Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
apolo bo, če pridm še jst kot gradbinc, kamelči kot indijanc, gato kt vojak, štibr kt motorist rabimo sam še kavbojca. stardec se javiš?
Dečko gatič, kaj si pa zdaj užaljen? Sam si namenoma v svoj lastni drek stopil, te nisem jaz silil.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Predvidljiv si..nam ti lahko zaupas, kako si skozo osnovno solo prilezel brez osnovnega znanja biologije? Ker pri biologiji smo se ucili o izvoru cloveka. In ce to nisi znal, si imel cvek.
Za kasnejse partijske tecaje se ve, da kaksnega posebnega znanja ni bilo treba, ampak OS?
Priznavam evolucijo.Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ampak torej pod črto, verjameš, da je človeka ustvaril Bog in posledično ne priznavaš evolucije?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Torej ti priznavaš, da si potomec opice?
Nam lahko zaupaš, ali si potomec opice po mamini ali po očetovi liniji?
Tukaj se celo do določene mere lahko strinjava. Res ne bi bila potrebna figurativna razlaga. Ampak to samo v tistem delu, kjer je zadeva razumljiva, čista, jasna. Ker pa naš kozmos, svet in celoten nastanek tega sveta in biti, še zdaleč in še dolgo ljudem ne bo jasen, pa je figurativna razlaga edino logična.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
@ strdec- tisti, ki imamo mozgane, ne rabimo nobene simbolike in figuratitivnega razlaganja stvari, ker so kakrsne so. Se manj pa posrednikov med "nebesi, bogom " in ljudmi.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Uporabnik Pakul pravi:
Ampak torej pod črto, verjameš, da je človeka ustvaril Bog in posledično ne priznavaš evolucije?
Ampak to evolucijo si je nekdo izmisli, jo sprogramiral, povzročil...... Nekdo je moral, ali nekaj je moralo to evolucijo izumit. Ker sicer evolucije ne bi bilo.
Nisem jaz tisti, ki naj bi začel s takimi simpelj razlagami. Ti, Gato in še nekateri drugi tukaj so začeli z tistimi strelami in grmenjem. Jaz sem samo uporabil enako razlago proti njim, kot so jo oni proti meni s tem bliskanjem in grmenjem.Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Uporabnik Pakul pravi:
Ampak to evolucijo si je nekdo izmisli, jo sprogramiral, povzročil...... Nekdo je moral, ali nekaj je moralo to evolucijo izumit. Ker sicer evolucije ne bi bilo.
priznavaš evolucijo ampak nisi pa potomec opice? Pa ne koplji globje, ker se že tukaj zatakneš oz. si kontradiktoren. Pač samo zanima me ali verjameš, da je človeka ustvaril bog ali smo pač logična posledica evolucije ( ne sprašujem kaj je nastanek evolucije)