nisem vsega bral...
Sem ponosni lastnik Panasonic 50X20E, gleda se 99% siol na 3,2m. TV-ja ne dam več nazaj, pa če me s traktorjem vlečejo
))
Ok jst osebno siola res ne gledam velik, sam tisto kar ga, pa je slika čisto gledljiva. Zelo gledljivi pa so dvd ripi in tudi divx je vredu. Namesto kockic dobiš malce manj ostro sliko, kar je veliko boljše kot na lcd-ju, kjer dobiš ostre kockice. Tudi na tem tv-ju s take razdalje so FHD in HD vsebine super. Za dlako v jajcu iskat bi res moral it bližje sedet, sam men pač ne paše bližje sedet.
Kolega ima samsung fhd led lcd 46" pa mi je slika na moji plazmi veliko boljša. Ravno zato, ker se ne vidjo vse napake od siola in ker je slika malce mehkejša.
Glede črnine pa sem opazil, da lahko nastane vojna
Vsaj jst med filmi nisem pogrešal, da bi moralo biti kaj še bolj črno. Ko pa sem malo primerjal tv-je v trgovinah pa testnih slikah na netu pa se vidi, da imajo boljši-dražji modeli več črnine.
Igral sem gor tudi igrce in sam nisem zalsedil nobenga laga.
TV bi mogli imeti v technomarketu (tuš btc).
Sivi uvozniki pa znajo uvozit model brez E, ki morda nima dvb-t mpeg4 sprejemnika.
Glede velikosti pa vzem tako veliko kot imaš veliko denarnico
Sam sem najprej gledal 42", sedaj imam 50" in za filme bi lahk bil še večja
Ni pa tv uporaben za windows okolje (office, net...), ker ni fhd je slika ni tako čista kot na monitorju ali fhd lcd-ju.
Če te še kej zanima pa vpraš