Pravkar sem bil v HN in nimajo več na 36 obrokov pač pa samo na 12. Ve kdo kje bi se dalo zadevo še dobiti na obroke? Nekdo je omenil da BB komplicira, kaj je bilo mišljeno s tem.
Sicer sem pa ravno iz BB in imam take vtise: med X20/S20 in G20 modeli je orenk opazna razlika, predvsem v kontrastu, pa tudi v obdelavi slike in bleščanju zaslona.
Če gledam razliko med X20 in S20 je slika na X20 pri SD signalu morda celo lepša (kar je logično, saj ima precej manj pikslov). Zdi se mi da je S20 nek slab kompromis panela z visoko ločljivostjo ki pa mora prikazovati nekontrastno in slabo obdelano sliko.
Če bi kupoval nekaj za cca 600eur bi gotovo vzel X20 plazmo.
Gledal sem tudi nove LCD-je in moram reči da me je kljub splošni usmerjenosti k plazmam slika navdušila. Gledal sem 46EX700 in EX500 in moram reči da (še posebej pri modelu 700) nisem opazil da bi bil SD signal opazno slabši kot pri G20.
Tako da sem zdaj spet nekoliko razdvojen: pri LCD-jih mi je res všeč HD slika ki je bolj ostra in pa to da slika ne utripa kot pri plazmah, primerljive plazme pa so vsaj 300eur cenejše (46G20 stane 1200eur, 46EX700 pa več kot 1500).