Kakor rečeš.
Škoda le, da si se maratonu pridružil v zadnjih metrih. Si dovolj pameten, da boš razumel. Če pa ne, te razsvetlim, ker si ravno mod.
Začelo se je, ko je uporabnik kupoval (in še kupuje in še bo kupoval) avtomobil. V temi sem mu (in ne samo jaz) priporočali nekaterim ustrezno rešitev. In, namesto normalnega odgovora smo vsi po vrsti dobivali ... no ... neprimerne odgovore nekomu, ki mu zgolj želiš svetovati.
Tale forum je itak nekaj posebnega (bi rekel, da precej bolj "relaksujoč", kot ostali, tukaj najdeš odgovore, še več pa "odgovorov"). In, če že nekaj sprašuješ, potem pač sprejemaš odgovore različnih uporabnikov ter njihovih predlogov.
Enostavneje: če vprašam, naj obujem bele ali črne nogavice, bi tisti z odgovorom "rumeno srajco" mogoče zaslužil neodobravanje, če pa ti nekdo odgovori, da bele, pa res ne vem, kako si z odgovorom zaslužiš takšno mero neodobravanja.
Takole, upam, da sem dovolj jasno, v pravilni slovenščini razložil zadevo "do obisti". Upam, da razumen uporabnik zna ločit med odgovorim in "odgovorom". Vkolikor pač ne, naj se umakne in preide na drug forum.
In, za češnjo na torti, Notranjc, nikakor nisem speljal vode na svoj mlin, niti se mi drugi niso pridružili. Vsaka odrasla oseba ima čut za razumne odločitve (z izjemami pač, Gauss je že vedel). Če ti meniš drugače, ne boš sprožil negodovanja z moje strani. VSAK ima pravico do SVOJEGA mnenja. Ampak slednjega lahko vseeno izraziš na malce bolj nevsiljiv način, kajne?
Kot že nakazano v začetku sporočila, maraton se začne s pretečenim prvim, ne zadnjm metrom.