Pa sej nemorem več radija poslušat!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.743
9.949
113
40
MB
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Raje si cd not počim, imam več pesmi kot jih je na takem radiu v celem dnevu, pa brez smotanih reklam.

Sej CD je kul rešitev, samo zjutraj recimo ob šestih ko zapalim radijo mi pašejo prometne info., radarji, razne reportaže Dejana in Bora,
pol še njuno medsebojno nadrkavanje (no dejan Bora večinoma; ne razumem kak modelu ne poči dihtunga in ga s kablom od mikrofona zadavi)

zakaj, ker bor je tip človeka, ki ga je treba jebat non stop v glavo da lahko prezivi. tip mi deluje rahlo do pretežno glup. sej šolo menda noben nima ravno neke.

Ma seveda. Kak bo brihten glumac radijski, če cele dneve nabija world of warcraft pri njegovih koliko? 40ih letih?

Ajde sam sem gejmer v nulo, xbox mi je biblija, ampak pridejo dnevi ko ga po 2 tedna ne vštekam, ne pa da bom pri
40ih samski v stanovanju dol zadekan nabijal WoW in se smilil samemu sebi.

Ajde je pozitivna oseba samo tako si reko, tip človeka ki ga je treba s tičem u čelo, drugače nebo nič...

ga pozna kdo ? al bol na pamet gluposti klamfate?
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.743
9.949
113
40
MB
bor je faca, totalna, sem bil na par prireditvah, ki jih je povezoval pa je čist drugačen kot na radiu, sploh na podim konferenci od microsofta v habakuku je take sekal, da smo umirali
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
No sej ne rečem da ni faca, zadnjič je jedel za mizo nasproti moje, tako da sem ga lahko čez ramo od babne opazoval,
in meni deluje taki pomehkužen, pač ne pravi DED.

Nepravim da je gay (take takoj prepoznam), ampak ni lih ono moški-moški.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ni priznal tega. Vse kar je "priznal je" v enem intervjuju je to, da kakšno urco na dan igra giuld wars ne pa to, da je obseden z world of warcraftom. V preostalem času pa nabija eno dokaj znano mariborsko tv voditeljico.
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa v službi, avtu, doma, pa to neglede na ferkvenco vrtijo 20 komadov.

City recimo. Pa samo Satelajt, pa lady gaga pa podobno.

Pa kaj se ne naveličate drugi al v čem je finta da folk kr lahko posluša to v eno?

Lepo daš na radio Pohorje
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ni priznal tega. Vse kar je "priznal je" v enem intervjuju je to, da kakšno urco na dan igra giuld wars ne pa to, da je obseden z world of warcraftom. V preostalem času pa nabija eno dokaj znano mariborsko tv voditeljico.
grin1.gif

Kviz z dejanom, je bilo vprašanje imenujte največjo borovo razvado, pa je dejan kresnil po petelinu in rekel world of warcraft.
Zdaj če še temu prištejem giuld wars...

Nevem, itak mi je vseeno kaj počne človek ki ga v etru vsak sleherni dan podjebava en in taisti. Vem da bi meni počlo in bi vsaj odšel s studija, če že nebi imel poguma ga 3x prisekat okol uhe, v vsakem primeru bi zmagal, ker imajo poslušalci bora raje kot dejana.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa v službi, avtu, doma, pa to neglede na ferkvenco vrtijo 20 komadov.

City recimo. Pa samo Satelajt, pa lady gaga pa podobno.

Pa kaj se ne naveličate drugi al v čem je finta da folk kr lahko posluša to v eno?

Lepo daš na radio Pohorje
smile-1.gif

Danes majo kul muziko jih spremljam že cel dan, še reporter milan je bil ubijalski, muziko majo pa kar pisano cel popoldan že,
čeprav so prej "zagrozili" s satelajtom, so razen tega čist kul.

I

Izbrisan uporabnik #488

Glede cityja se sprašujem kako dolgo bo še trajalo, da bodo jutranji program vodili 3je klovni, Bor je zabit da bolj ne more biti, tista Eva tudi je prava blondinka, Dejana pa je froc v preobilnem telesu.

Recesija je rezala na drugih postajah, tudi tu bi morali najmanj 2 odrezati.

City ponavadi poslušam med 07.00 do 7.45, vendar je postalo nemogoče. Ena najbolj nagravžnih zadev so tiste čestitke za RD, ko se potem slavljenec dela ful presenečenega, da je dobil za nagrado "izlet" na Dunaj ipd.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Poslušljiva sta radio si in slo 1. V sredo zvečer ob 22tih pa radio hit - sem po dolgem času spet odkril da Sergio še vedno naklada in me impresionira s svojim besednim zakladom in načinom izražanja
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.743
9.949
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Glede cityja se sprašujem kako dolgo bo še trajalo, da bodo jutranji program vodili 3je klovni, Bor je zabit da bolj ne more biti, tista Eva tudi je prava blondinka, Dejana pa je froc v preobilnem telesu.

Recesija je rezala na drugih postajah, tudi tu bi morali najmanj 2 odrezati.

City ponavadi poslušam med 07.00 do 7.45, vendar je postalo nemogoče. Ena najbolj nagravžnih zadev so tiste čestitke za RD, ko se potem slavljenec dela ful presenečenega, da je dobil za nagrado "izlet" na Dunaj ipd.

s tem, da vsi ti radiji imajo daleč manjšo poslušanost od citya, najbolj poslušan komercialni radio je radio 1, za njim pa takoj city ... s tem da center pa hit sta zadaj za polovico, antena pa še več, tak da tak slabo jim spet ne gre, na štajerskem so le household item bolj ali manj
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Center pa Net skupaj nevem če premoreta tolko poslušalcev kot pa Citi, in dejansko so najboljši, samo bolj pisano muziko, čeprav
ravno zdaj je obljubla queene, tako da kot sem napisal, danes so iber kul.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.743
9.949
113
40
MB
sej pravim, center ma skoraj polovico manj od citya, neta pa sploh ni, lestvica prekratka
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.832
11.072
113
Kaj pa s plusom je zdaj že en čas? Meni se dopade, ko da bi mel cd nastavljen v radiu.