Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Raje si cd not počim, imam več pesmi kot jih je na takem radiu v celem dnevu, pa brez smotanih reklam.
Sej CD je kul rešitev, samo zjutraj recimo ob šestih ko zapalim radijo mi pašejo prometne info., radarji, razne reportaže Dejana in Bora,
pol še njuno medsebojno nadrkavanje (no dejan Bora večinoma; ne razumem kak modelu ne poči dihtunga in ga s kablom od mikrofona zadavi)
zakaj, ker bor je tip človeka, ki ga je treba jebat non stop v glavo da lahko prezivi. tip mi deluje rahlo do pretežno glup. sej šolo menda noben nima ravno neke.
Ma seveda. Kak bo brihten glumac radijski, če cele dneve nabija world of warcraft pri njegovih koliko? 40ih letih?
Ajde sam sem gejmer v nulo, xbox mi je biblija, ampak pridejo dnevi ko ga po 2 tedna ne vštekam, ne pa da bom pri
40ih samski v stanovanju dol zadekan nabijal WoW in se smilil samemu sebi.
Ajde je pozitivna oseba samo tako si reko, tip človeka ki ga je treba s tičem u čelo, drugače nebo nič...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa v službi, avtu, doma, pa to neglede na ferkvenco vrtijo 20 komadov.
City recimo. Pa samo Satelajt, pa lady gaga pa podobno.
Pa kaj se ne naveličate drugi al v čem je finta da folk kr lahko posluša to v eno?
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ni priznal tega. Vse kar je "priznal je" v enem intervjuju je to, da kakšno urco na dan igra giuld wars ne pa to, da je obseden z world of warcraftom. V preostalem času pa nabija eno dokaj znano mariborsko tv voditeljico.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa v službi, avtu, doma, pa to neglede na ferkvenco vrtijo 20 komadov.
City recimo. Pa samo Satelajt, pa lady gaga pa podobno.
Pa kaj se ne naveličate drugi al v čem je finta da folk kr lahko posluša to v eno?
Lepo daš na radio Pohorje
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Glede cityja se sprašujem kako dolgo bo še trajalo, da bodo jutranji program vodili 3je klovni, Bor je zabit da bolj ne more biti, tista Eva tudi je prava blondinka, Dejana pa je froc v preobilnem telesu.
Recesija je rezala na drugih postajah, tudi tu bi morali najmanj 2 odrezati.
City ponavadi poslušam med 07.00 do 7.45, vendar je postalo nemogoče. Ena najbolj nagravžnih zadev so tiste čestitke za RD, ko se potem slavljenec dela ful presenečenega, da je dobil za nagrado "izlet" na Dunaj ipd.