Pa sej nemorem več radija poslušat!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zdej pa sam reč, da se je kej zlagal
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hm...

mogoče

41 ste probali, ali 45 popušili...evo ti 2010 puši opet

ali pa..

skozi amribor ste 41 leteli, mi smo vas pozdravljali..sedaj 2010 se uležem..povozi me ko gepard s himlerjjem

ali pa

šta bi ti radio dok svira radio.

ne vem model..ne vem..tresu bi se k siba na vodi..zardeval..in popušil..nisem ti jest casanova

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
grem 14 kliknt play..mala je res huda.

btw
kake so teb všeč, če je ta predebela..pa amas rad plavuše?

drgac pa klosko mi pomaga izbrat pristop do lene..k grem anslendjic v dojæčland, pa če jo srečam.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Hvala komurkoli že za Val 202, Radio.si in mp3-je.

V službi imamo Radio Antena. Da še enkrat danes slišim California Girl in Alejandro, si začnem rezat žile.

Aja, pa Lena je
srce-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.108
11.200
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Raje si cd not počim, imam več pesmi kot jih je na takem radiu v celem dnevu, pa brez smotanih reklam.

Sej CD je kul rešitev, samo zjutraj recimo ob šestih ko zapalim radijo mi pašejo prometne info., radarji, razne reportaže Dejana in Bora,
pol še njuno medsebojno nadrkavanje (no dejan Bora večinoma; ne razumem kak modelu ne poči dihtunga in ga s kablom od mikrofona zadavi)

zakaj, ker bor je tip človeka, ki ga je treba jebat non stop v glavo da lahko prezivi. tip mi deluje rahlo do pretežno glup. sej šolo menda noben nima ravno neke.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Raje si cd not počim, imam več pesmi kot jih je na takem radiu v celem dnevu, pa brez smotanih reklam.

Sej CD je kul rešitev, samo zjutraj recimo ob šestih ko zapalim radijo mi pašejo prometne info., radarji, razne reportaže Dejana in Bora,
pol še njuno medsebojno nadrkavanje (no dejan Bora večinoma; ne razumem kak modelu ne poči dihtunga in ga s kablom od mikrofona zadavi)

zakaj, ker bor je tip človeka, ki ga je treba jebat non stop v glavo da lahko prezivi. tip mi deluje rahlo do pretežno glup. sej šolo menda noben nima ravno neke.

Ma seveda. Kak bo brihten glumac radijski, če cele dneve nabija world of warcraft pri njegovih koliko? 40ih letih?

Ajde sam sem gejmer v nulo, xbox mi je biblija, ampak pridejo dnevi ko ga po 2 tedna ne vštekam, ne pa da bom pri
40ih samski v stanovanju dol zadekan nabijal WoW in se smilil samemu sebi.

Ajde je pozitivna oseba samo tako si reko, tip človeka ki ga je treba s tičem u čelo, drugače nebo nič...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako ti iz pofukljive lene prideš na impotentnega penzionista?

ti si hujs od mene. ce bi ti dal lopato, bi na konc sihta mel karjolo zobotrebcev..