Pa sej nemorem več radija poslušat!

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Hvala za idejo - se rolajo Floydi v tem trenutku
wink-1.gif

Vem, kako zgleda, ko si v službi "obsojen" na 8-urno poslušanje Radia 1
bonk.gif

V avtu pa že par let samo Radio SI. Novice v angleščini in nemščini so mi všeč, pa vsaj ne režejo komadov, ki so daljši od 5 minut.
Vedno nova se zgrozim, ko "skrajšajo" Bohemian rapsody od Queenov
jezen.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.173
11.078
113
kod Džej-Zija
Večino časa poslušam Radio Si, občasno še Val202, čeprav, kot je omenil Notranjc, znajo zelo živcirati z dopoldanskimi reklamnimi oddajami, občasno, ko sprejem dopušča, se pa priklopim še na radio Antenna Kaernten (104.9). Zvečer imajo velikokrat dobro glasbo, brez nakladanja, pa velikokrat slišim že zdavnaj pozabljene komade in se je lepo spomniti nanje. Občasno zvečer še Ekspres, ko ne najedajo z blebetanjem.

Ostalo: zame poden.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.658
3.165
113
v lokalni ostariji
pa glih express si najdu... hja tkole jst ko delam imam v bagru zmer radio.. .in express se takoooooooooo ponavlja... sploh zvečer...

meni prou paše ob petkih zvečer veseljak...

pa zjutrej...

pa popoldne...

u bistvu velik veseljaka pošlušam... sploh u bagru pa u dojcu...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
ksz:
Sem poslušal Anteno, pa 1, pa si, pa ... in na koncu spet pristal na 202. Vse ostalo je crap, ki dnevno! ponavljajo muziko, tako, da ti gredo po enem tednu na [censored] vsi komadi od a do ž na (skromnem) repertoarju.
Tisti šit od California girls ali Mekdonaldsove da Ambrele niti ne omenjam, mi gleda pri vseh luknjah ven.
202, ostalo forget.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti ne vem..ker ko pride i iven did maj naijls fopr ju..sem jest ze v dogiju..in ne morem vec gledat spota..

ce mas kako sliko..k je bajsa..pokaz..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdejle jo poslusam, gledam, sanjam...

na las je podobna moji levi sosedi. mogoce je to ta sexapil..k susjeda je nekje moj kaliber v letih, taka..cortlih..ma kaj nej ti recem..te nedolzni ansmehci, igrive iskrice v oceh..jao...sta bio joj radio..

me celo to ne mot da bi se drla..schnell mekhani, schnell bitte...jaaaa, mehr...du grosse bathina..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a bo reku, da švabica ni dobra..zdej ze petic gledam njeno zvijanje..nima sisa, noge nima dolge k pondeljk..sam glas, kretnje, nasmeh, ucki...slajsa je k gorenjka..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj..

lej..mala stoji 'na notr', je joskless, je presuha..sam...ma tist seksapil..ne vem..a je glas..a je soseda kriva..sam..celo danke me ne zmoti..

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nebi je sicer ženil, ampak tako malo za na sladoled peljat pa kako kino pa bi bil prec za.

Ti maš šanse, ko njihova kola guraš. Vidim te ko primotaš na avtobusno: "Šta je mala, gehen wir fahren einmal okola grada?"

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdej bi te nekam poslal...majke mi

spat bi mogu..jutr mam jeben dan..jest pa gledma spot ze..desetic!!!!!

jebem ti sunac

in ne bi bi bilo einmal oko grada, ampak zweimal direkt u tebe