Pa sej nemorem več radija poslušat!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pa v službi, avtu, doma, pa to neglede na ferkvenco vrtijo 20 komadov.

City recimo. Pa samo Satelajt, pa lady gaga pa podobno.

Pa kaj se ne naveličate drugi al v čem je finta da folk kr lahko posluša to v eno?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Vse te nove postaje vrtijo muziko tako, kot da jih povprečen poslušalec posluša maksimalno eno uro. Bog ne daj, da jih poslušaš cel šiht, ker se ponavlja vse.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pa preklapljam med 8mimi postajami pa povsod isto, kjer pa ni isto pa je spet nevzdržna muzika ala Jole, Dragojevič, drugi extrem pa narodno zabavna - tastara ala nipič.

V avtu ne nažigam radija že kak mesec ker to poletje je absurdno z glasbo.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.815
555
113
42
povsod malo
Mene še zdej trese ko slišim radio sakamooon uuuu jeeaa
uf-1.gif
nismo mogli radi izklopit niti šaltat.
Nakonc smo anteno pomotoma polomil
smirk-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.617
1.139
113
Titograd
Folk večinoma posluša glasbo v avtu ni v te pol ure ali uri je treba vse noter zmetati. Raje si cd not počim, imam več pesmi kot jih je na takem radiu v celem dnevu, pa brez smotanih reklam.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja jaz itak samo v avtu radio poslusam. pa se to izkljucno samo Radio.si (102.8). marsikoga motijo novice v anglescini in nemscini, mene ne. muzika pa je za razliko od komercialnih radiev veliko bolj raznolika. zadnjic recimo se peljem in dajo gor pink floyde, shine on you crazy diamond. prav uzival sem v voznji...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
jaz poslusam le val202, voditelji in glasba na nivoju. edino kar me moti so tiste polurne pogovorne reklame o biokinonu ipd sranjem, v dopoldanskem casu.

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Radio Antena že 1 leto vrti iste komade, morda so ponesreči dodali 2 nova....kot je že nekdo omenil, Bog ne daj, da poslušaš to celi dan.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Raje si cd not počim, imam več pesmi kot jih je na takem radiu v celem dnevu, pa brez smotanih reklam.

Sej CD je kul rešitev, samo zjutraj recimo ob šestih ko zapalim radijo mi pašejo prometne info., radarji, razne reportaže Dejana in Bora,
pol še njuno medsebojno nadrkavanje (no dejan Bora večinoma; ne razumem kak modelu ne poči dihtunga in ga s kablom od mikrofona zadavi)
razne "uporabne" reklame, ala kak koncert, tekma, kviz igre in to, mi je zanimivo, vsako jutro kaj zveš, narežim se res vsako jutro,
sploh ko reporter milan vdari z aktualno problematiko maribora, samo glasbe pa ne prenašam več ker vrtijo eno in isto.

Pa sej ok, razumem da se hiti morajo vrtet, ker so hiti, samo lady gaga 7x slišat z njenim telefonom, pa pol satelajt takoj zadi še 4x,
ti pa presede.

Škoda ker nekaj kaj mi zelo paše poslušat (reportaže, reklame) zjebe tista stvar zakaj si radijo vključimo - glasba.

Nekaj bo treba tu naredit.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.617
1.139
113
Titograd
Ni blem, če mam vklopljeno da me na radio prestavi ob prometnih informacijah maš tudi to, za reportera pa se ve katere ure so, pa takrat sam prestaviš.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Meni gre blazno na živce radio center. Kjerkoli slučajno poslušam ta radio, oni nabijajo "manj govora, več muzike" al nek tak glup slogan ... Sploh ne vem, če sem že kdaj slišala kakšen komad na tem radiu, edino kar slišim je "polona požgan in sašo papp, radio center - manj govora, več muzike". adijo pamet
bonk.gif

Jutranji program na Anteni, mi je pa zelo všeč. Pa Hit zjutraj tudi ni slab.=)

anovak99

Pripravnik
8. maj 2010
255
2
18
ne vem če je kdo opazil ampak ca. zadnje leto je bil med tednom na cityju čisto vsak dan Marc Anthony z onim istim zlajnanim štiklom... čisto vsak dan!!!
če je kdaj izpadel, je to samo zaradi...tako je!...Jennifer Lopez! spet en in isti štikl.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem zadnjič poslušal različne radie čez teden na šihtu. Čisto vsi ponavljajo enake komade.
bonk.gif

Radio center..naveličan,.....vse ostale sem sprobal. Na koncu mi je bil všeč Slo 2 oz. val 202.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ne vemo. Meni so bili simpatični, sploh mi je bila zanimiva vroča tema v hitovi budilki. Drugače pa poslušam še Val 202, ostale postaje nimajo nobene duše, sam komercialno glasbo. Spikerji so sploh nezanimivi in ponavljajo že slišane interpretacije.

majč

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Men gre pa poleg tega, da se res nonstop ponavlja 15 komadov na jetra tudi to, da so to vsi eni pederski komadi, eno samo piskanje in jokanje....
Al pa na Radio1, tisti pederski uvodi v komade, ki jih posnamejo kao za reklamo za radio1 v stilu tistega komada in potem rolajo par sekund na začetku tega komada.