Citat:
Uporabnik tomi pravi:
link, povzetek?
Iz motosveta:
Avtor: ataIBA
Citat:
Prisoten sem bil kot zadnji v koloni - osmi. Začelo se je tako, da je pripeljal za mano. Pred menoj je vozil osebni avto, ki ga je prehitel sedmi Marvin 2, jaz sem moral čakati zaradi nasproti vozečega vozila. Ko sem začel prehitevati, je dečko za mano potegnil mimo mene tako, da sem moral v istem času zavit nazaj desno. Temu pravim, da mi je "hotel vzet mero". Marvin je to videl, zato se je tudi on umaknil desno in mu dal prostor, naj gre naprej. Nekaj časa smo vozili tako skupaj, on za Marvinom. Takrat sem tudi videl, da motorja ne obvlada najbolje, saj ga je podiral s telesom. Pred Breznom ga je v ravnici Marvin spustil naprej in dečko je odpičil za kolono, ki je bila nekaj sto metrov pred nama. Zgodilo se je v desnem nepreglednem ovinku, ko je dečka, ker ni obvladal motorja odneslo v levo, kjer je zarezal v Golfa v sprednji levi, sopotnikov del. Torej, šestega motorista je prehitel v ravnici pred desnim ovinkom!!! in z desnega pasa kjer je bilo prostora za dva, ga je odneslo v levo, v avto.
Normalno, da sem ustavil, poklical 112, preveril potnike v avtomobilu in tudi dečka. Ker je ležal na trebuhu, ga nisem premikal, krvavel ni, preveril sem pulz,... Motoristi smo z nekaj pametnimi vozniki zavarovali prizorišče, saj so se nekateri hoteli peljati kar mimo gorečega vozila headbang.gif , .. do prihoda selniških gasilcev, ki so bili tam v trenutku.
Kruto, boleče, zaradi telečjih pripomb rstdriverja sem se razpisal. Njemu v poduk, ostalim v opozorilo.