Pa se je začelo - mrtev motorist

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
mimo hiše? ponavadi je tabla za omejitev poleg
wink-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
mimo hiše? ponavadi je tabla za omejitev poleg
wink-1.gif

Ne boš verjel, ampak na podeželju je veliko takšnih hiš, ki so ob "glavni" cesti.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ma se mi ne da ukvarjati z vami. Sam zase vem, da sem za lastno varnost odgovoren sam in da ne želim nositi glave naprodaj, saj se hočem postarati. Iz tega razloga sem v prometu previden in predvsem v naselju ali na cesti s stranskimi dovozi zelo previden in se držim omejitev (včasih peljem še manj). Izven naselja se občasno tudi zgodi, da gre malenkost čez omejitev, vendar je to bolj izjema kot pravilo. Moj motor je brez oklepa in je vožnja 200 km/h bolj muka kot užitek. Bolj so mi všeč prazne ovinkaste gorske ceste, kjer se pri vožnji čez zaprte ovinke in serpentine niti ne približam omejitvi hitrosti.
Howg, govoril sem, vi pa kar navalite.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
No, saj 36% nad dovoljeno hitrostjo, kot si se ti peljal s sopotnikom, pa res ni neka prekoračitev.
priden.gif

Ko praviš da se na uč ne da oceniti hitrosti...

Če opazuješ avte, ki se vozijo po omejitvi 50km/h in mimo prileti izstrelek, da komaj vidiš kake barve je, koliko je to? 70-80 km/h, ali bo 120-150 km/h bližje resnici?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
hehe in tvoja je pa točna...

več kot pol registriranih enoslednih vozil je čoperjev in večkubični potovalni skuterji, kateri vozniki ne norijo, tudi tisti ne, ki imajo potovalne ladje.......

tko, da tvoja ocena je v premosorazmerju tvojemu IQ-ju......

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
No, saj 36% nad dovoljeno hitrostjo, kot si se ti peljal s sopotnikom, pa res ni neka prekoračitev.
priden.gif

Pismenost ti pa ni ravno močna vrlina, kajne? Ali pa si samo površen?