Pa se je začelo - mrtev motorist

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
mimo SG ja je kar veliko motoristov danes divjalo in vsi so šli po cesti proti dravogradu tam pa potem lahko gredo za ravne, avstrijo al pa maribor!

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Tako je. Umrl motorist, Golf 5 pa zgorel po nesreči.
Več na 24ur: http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-motorist-umrl-vozilo-zagorelo.html

R.I.P:
roza.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Morda res motoristov ne pocrka dosti več kot ostalih v hribih ali kjerkoli, vendar ostali vsaj ne motijo z nažiganjem svojih krst skozi naselja na ves glas, kar je meni osebno najbolj moteči del. Če se skantajo v kako drevo ali kaj drugega mene ne moti toliko kot hrup, potem ko so mrtvi ali na invalidskih vozičkih jih itak noben več ne bo 2x pogledal.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.003
10.754
113
kod Džej-Zija
Alpinistov umre na leto precej manj kot motoristov. Tista statistika od prej je štela vse smrti v gorah, tudi zdrse pohodnikov, in ne samo alpinistov. Če bi šli prešteti vse smrti zaradi vseh adrenalinskih športov, sem prepričan, da je število mrtvih motoristov večje od mrtvih športnikov. S tem, da adrenalinski športniki običajno ne ogrožajo nikogar razen sebe, motoristi pa še ostale udeležence v prometu.

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
KSZ

Danes po MB 2 motorista med avti sem in tja pred semaforji. Pa je zelena, pa gasa do naslednjih avtov in spet sem in tja, avti pa levo in desno.
Sam se ne umaknem nikomur, saj vsak ve, da si je 'karto' že kupil...tisto ogledalo pa bom iz delnega kaska kril, ker se mi ne bo dalo kregat s teletom.

Drugače pa je pijanih motoristiov na motozborih precej in veliko se jih vozi pijanih.
Mlajši so najhujši, stari čoperisti so fajn, umirjeni....

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Saj. Pa ne zdaj tu z nekimi R.I.P. pa tko. Tehnično gledano je igral rusko ruleto s štirimi metki v 6 bobenčku
crazy1.gif
)

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Torej, boš rekel da se na moto zborih ne napijete in kurite gume pred zbirnim prostorom ali se celo vozite po okoliških cestah? Ne take buče tu prodajat, eni res nismo motoristi, smo pa že bili na nekaj zborih.

Večina sicer res ne sede za motor, vedno je pa nekaj junakov ki naredijo prav to.
Nobenih buč ne prodajam,vse to se dogaja kar si napisal ampak ne vsi.Gume kuri mularija ker mu fotr drugo kupi,jast jo še nism ker bi si jo mogu sam.Kar se pa pijače tiče se pa tud na gasilskih veselicah in vseh prireditvah pije pa nism še nikjer vidu da bi kdo šotor postav pa tam prespav tako kot na moto žuru.Povsod so izjeme in še enkrat pravim da nobenga ne zagovarjam.Vsi mormo delat na temu da bomo vsi čimbol varni na cestah in da bo manj nesreč.LP

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.562
1.088
113
Titograd
Gume kurijo plastičarji večinoma, ali so mulci ali ne je čisto vseeno. Čoperisti so pa fajn dedi, prav face. sicer pa mimo mene poteka ravnina dolga nekje 700 m, niti en motorist ni danes šel normalno mimo, vsaj 20 jih je padlo mimo kot bombniki. če se razkanta in slučajno preživi pa mu je prva misel ko pride k sebi, kako bo od pokasirane zavarovalnine kupil nov bombnik, to da ne ve če bo še lahko hodil in kdaj bo spet lahko sam jedel mu je zadnja briga
bonk.gif
V bolnici sem žal videl večino preživelih po prometnih nesrečah ki razmišljajo nekako tako. Pa ne vem, kaj ena šola ni bila dovolj? Ali si je nekdo enostavno zadal za cilj da se ubije, pa če ne zdaj pa takoj naslednjič?

Vozniška kultura je pa itak na totalnem podnu. Velja za vse, od kamionov do bombnikov. Se strinjam, vsak mora svoj kos prispevati k varnosti. Sploh motoristi, ker ste daleč najbolj ranljivi.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
No, pa da še jaz pristavim piskrček za mojih 400km, ki sem jih naredil letos.

Moj Vectrix je elektronsko omejen na 100km/h, zato tudi ne morem voziti kot metek.

Mi pa avtomobilisti jemljejo prednost v križiščih, ko pripeljem za njimi do križišča, dajo v rikverc in zapeljejo proti meni, na semaforjih pa kot da bi tekmovali z menoj, kdo hitreje spelje, pa čeprav sem pred njimi.
Če pa vozim po omejitvah, sem jim pa itak največja ovira na cesti.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Tukaj je komentar od kolega, ko je včeraj šel malo na tur.....pa ima malo težji motor kot ti... Se mi zdi da dosti pove o motoristih ter njihovem načinu vožnje...

pesek po cesti..
pa cel kup idiotov..
in to ne v avtih..na motorjih..
se ne bom čudil če se jih bo letos spet nekaj po svoji neumnosti sesul...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
se ne bom čudil če se jih bo letos spet nekaj po svoji neumnosti sesul...

To pa itak. Pa na prednosti listi bodo tisti, ki vozijo kot metek.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Največje sranje je, ko je vsako leto več motoristov, tak da se ne da črtic delat in rečt: še en manj, malo še pa vas ne bo več...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
ksz...

včeraj sem srečal dva motorista na enem cestaku, tip je vozil okol 75-80 na 90 omejitve in kasneje 45 na 50, ko smo prišli v naselje... nisem mogel verjeti svojim očem
shocked-1.gif

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ksz...

včeraj sem srečal dva motorista na enem cestaku, tip je vozil okol 75-80 na 90 omejitve in kasneje 45 na 50, ko smo prišli v naselje... nisem mogel verjeti svojim očem
shocked-1.gif
467716-post_slo.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
možno
grin1.gif

lahko pa da je pač samo malce cruisal naokoli, dan je bil res lep.. sta pa definitivno bila to dve osebi srednjih let, ne pa ravno dva dvajsetletnika, ki se jima goni na polno... najprej sem še predvideval, da je dal mogoče mož ženi malce za vozit motor, pol pa vidim, da sta v bistvu tip vozi tako na easy, omg
grin1.gif

no v končni fazi sem jih prehitel in se nisem več ubadal z njima
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Si siguren, da je imel slovensko tablico?
grims-1.gif

Sem se tudi jaz enkrat čudil, zakaj mi Porsche Cayenne ne blenda na avtocesti na prehitevalnem pasu. Potem sem pa ugotovil, da ima angleško tablico.
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
100% je bil slovenec, sem vse u nulo pregledal ravno zato, ker sem moral voziti počasneje zaradi motorista pred sabo in sem bil čist zaprepaden, kaj se to dogaja
grin1.gif