Pa se je začelo - mrtev motorist

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Jaz sem ga enga.... no tehnično je on prišel po moji strani. ( na slikah sem bil z obemi desnimi gumi v kanalu, ko sem se umikal)

Občutek je bil grozen, ko ko sem stopil iz avta tipa ni blo nikjer
hysterical-1.gif
, potem sem pa le pogruntal da ga je fuknilo 10 metrov za avto.

Potem, ko sem pa svoj avto videl, je bil pa še bolj grozen.

Ko sem pa odškodnino dobil je pa še groznejši bil. Če pa ne bi bil tujec al pa boh var, da bi imela isto zavarovalnico bi bil pa še še še...
uf-1.gif

Boljše da bi ga eden prej s plugom, kot da se je v moj avto zagonil
aplauz.gif

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Zadnjih par let je več smrtnih primirov v naših gorah kot pa motoristov pa ljudje še kar hodjo v hribe pa "zdravo živijo".Pa smučanje,kolesarjenje ..... je tud nevarno. jtfc ,stardec in ostali pametni a čmo bit kar doma pa čakat na svoj konc?Če gre človk v gozd na sprehod ga lahko pa kakšn jagr prelukna,sam čist zdrav je pa tud zajeban umret.
sprasujem se.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.088
113
Titograd
Torej, boš rekel da se na moto zborih ne napijete in kurite gume pred zbirnim prostorom ali se celo vozite po okoliških cestah? Ne take buče tu prodajat, eni res nismo motoristi, smo pa že bili na nekaj zborih.

Večina sicer res ne sede za motor, vedno je pa nekaj junakov ki naredijo prav to.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik drmr pravi:
Zadnjih par let je več smrtnih primirov v naših gorah kot pa motoristov pa ljudje še kar hodjo v hribe pa "zdravo živijo".

A si siguren, da je tako?
Koliko pa je primerov, da se je kak padajoči planinec zaletel v nič hudega slutečega in ga porinil v prepad? Ker recimo motoristi vsako leto nekaj nič hudega slutečih voznikov vzamejo s sabo na britof.

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik drmr pravi:
Zadnjih par let je več smrtnih primirov v naših gorah kot pa motoristov pa ljudje še kar hodjo v hribe pa "zdravo živijo".

A si siguren, da je tako?
Koliko pa je primerov, da se je kak padajoči planinec zaletel v nič hudega slutečega in ga porinil v prepad? Ker recimo motoristi vsako leto nekaj nič hudega slutečih voznikov vzamejo s sabo na britof.

Jaz sm sigurn.Na britof pa več avtomobilistov spravi motoriste kot obratno ti lahko povem iz lastnih izkušun ker sem bil že kar nekajkrat izsiljen (pri normalni hitrosti)pa mi je uspelo rešit situacijo.Jaz nobenga ne zagovarjam ker vozim tud avto in mi je popolnoma jasno če prleti motor al pa avto s preveliko brzino ga ne moreš videt taprav cajt in nesreča je tle.LP

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Švoh si siguren. Lani je umrlo 37 motoristov, bolj ali manj po lastni krivdi (so pa nekateri motoristi ubili še nekaj drugih voznikov). V hribih je lani umrlo 20 ljudi, v ostalih adrenalinskih športih pa 10 ljudi (smučanje, padalstvo, vodni športi ...).

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Švoh si siguren. Lani je umrlo 37 motoristov, bolj ali manj po lastni krivdi (so pa nekateri motoristi ubili še nekaj drugih voznikov). V hribih je lani umrlo 20 ljudi, v ostalih adrenalinskih športih pa 10 ljudi (smučanje, padalstvo, vodni športi ...).

Odgovo je napačn,sedi 1 pa mama nej v šolo pride.Vidim da si boš kmal motor kupu.
aplauz.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kar poglej statistiko policije pa gorske reševalne zveze za leto 2008.
grims-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Niti ne vemo ali gre za moped ali za motor, nekako si ne predstavljam deda na kakšni hudi mrcini.

Na radiu je bilo obvestilo in so rekli, da je bilo lažje motorno kolo. Moped torej.
wink-1.gif

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Pa še to si najdi, koliko se jih po SOČI kobaca.

Aja a samo motoristi se kobacajo po soči?Preveč si pametn tebe je škoda za vsak dan pa upam da si dobr zavarovan življensko in nezgodno.Predvidevam da nimaš motorja in boš večno živ.
hysterical-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik drmr pravi:
Preveč si pametn tebe je škoda za vsak dan
Res je.
smirk-1.gif

Citat:
Uporabnik drmr pravi:
Predvidevam da nimaš motorja in boš večno živ.
hysterical-1.gif
Prav predvidevaš, jaz pa predvidevam, da ti pa imaš motor in da ne boš prav dolgo živ, ker je že Marec.
cheer.gif

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Uporabnik drmr pravi:
Preveč si pametn tebe je škoda za vsak dan
Res je.
smirk-1.gif

Citat:
Uporabnik drmr pravi:
Predvidevam da nimaš motorja in boš večno živ.
hysterical-1.gif
Prav predvidevaš, jaz pa predvidevam, da ti pa imaš motor in da ne boš prav dolgo živ, ker je že Marec.
cheer.gif

Hvala za lepe želje pa pazi da se ne boš ti prej "stegnu" čeprav nimaš motorja.
uf-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kar poglej statistiko policije pa gorske reševalne zveze za leto 2008.
grims-1.gif
Samo Janc je na blanci presegel tvojo letno statistiko 10tih v vseh ostalih športih.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Na včerjašnji turi sem z motorjem pri hitrosti med 90 in 100km/h kar nekajkrat bil ovira na cesti za avtomobiliste. Od Trojan proti Blagovici, pa med Logatcem in Vrhniko, na poti domov pa spet na Trojanah, že v temi. Gospodu se je očitno sila mudilo na krofe ker tam je pa mel čas pol čakat. Od Trzina proti Tomačevemu pa itak zgleda poteka autobahn brez omejitve, ker te tud pr 90 pihne mim cela kolona od kombijev naprej. Tist novi mobilini radar bi na tej cesti v kaki uri verjetno že povrnil nakupno ceno...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ko sma s puco se peljala domov je bilo po radiu obvsetilo da je cesta zaprta proti Mb pa sem ji reko kok grema stavit da je vsaj en morotist udeležen in po možnosti mrtev no sedaj si to tezo potrdil. žal
roza.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
ja šit no

Sem danes srečal kar veliko motoristov in večina jih je lepo vozila. Kaj je vzrok za to nesrečo, če kdo ve?

Škoda. Pa tako lep dan je bil danes
frown-1.gif