Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ene kelnarce so pravi biseri, kaj nič ven ne hodiš?
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Napiši minimalno plačilo 1000€ pa verjemi, da se jih bo par usulo
Dokler bo pa 500€ pa verjemi, da ne bo kakšnega navala.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Danes imam ob 15 razgovor. Stavim pivo, da je nebo.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj pa sam veš, zakaj je tako...imaš opravka z ženskami in še to takšnimi, ki bi šle kelnarit...neki biserji ravno niso, ne.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj pa sam veš, zakaj je tako...imaš opravka z ženskami in še to takšnimi, ki bi šle kelnarit...neki biserji ravno niso, ne.
To tal al tak, se 100% strinjam, zraven pa je še tolko "konkurence" ostalih delodajalcev, da enostavno lahko punčare zbirajo kam
bodo šle delat. Finta je, da mi je danes recimo kolegica "priznala" da se tut sama zmeni za razgovor, pa že potem ko odloži tel.
si reče: "eh ni to to,..."
Če delodajalec ocenjuje računalniško pismenost na podlagi tega ali je prošnja napisana na računalnik ali na roko, potem je itak bolje za iskalca zaposlitve, da ga ne vzamejo.Citat:
Uporabnik burgy pravi:
A je za opravljanje dela, ki ga ponuja potrebna vsaj osnovna računalniška pismenost?
Mogoče niti ni tako odveč sklepanje, da nekdo ki ti prošnjo pošlje napisano na roko, ne zna uporabljati računalnika.
Sve bi uradio da ne bi radio.Citat:
Uporabnik Bobek007 pravi:
Temu, bi js reko, da job ne išče, ali pa išče z namenom, da ne dobi.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To tal al tak, se 100% strinjam, zraven pa je še tolko "konkurence" ostalih delodajalcev, da enostavno lahko punčare zbirajo kam
bodo šle delat. Finta je, da mi je danes recimo kolegica "priznala" da se tut sama zmeni za razgovor, pa že potem ko odloži tel.
si reče: "eh ni to to,..."
Mogoče bi pa palilo, da poveš, da izredno vzpodbujate študij in razumete da se je potrebno učit in posledično imeti prost dan. Da si precej razumljiv glede tega (bla bla). Plača je primerna sami zahtevnosti dela. Kolektiv je super. .... BLA BLA BLA
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Takrat me še ni blo v firmi, samo če bi to videl, bi jo poklical pa reko, naj raje dobro na roko vrže, ko pa tak čas zapravlja.