V letu 2019 sem izgubil edino družbo, s katero sem imel vsakodnevne stike. En prijatelj je šel delat v tujino (zdaj ga videvam le ob kakšnih praznikih), drugi pa je po težki bolezni umrl. Dva najbližja prijatelja, s katerima sem se družil zadnja 4 leta sta skoraj naenkrat izginila. Z drugimi kolegi nekih rednih stikov nisem ohranil... parkrat sem še povabil koga na pijačo, ne morem pa biti vedno tisti ko vabi... tu se je končalo. Zdaj ko nimam družbe, opažam kako dolgočasno zna biti življenje. Saj imam nekaj hobijev in lahko si za vsak dan naredim plan, kako bom dan produktivno izkoristil med 4 stenami, ampak to ne nadomesti družbe... ni isto vzdušje, če dan porabiš za nekaj ali za nekoga.
Iz te točke bi se rad pobral in si našel novo družbo, vendar ne vem kje/kako začeti. Ko pridem iz službe je ura 5 ali 6 popoldan... kam potem? Kje koga najti za kakšne dogodivščine? Služba mi ne omogoča spoznavanje ljudi, na faksu nisem, da bi bil obdan s sošolci... kje, kako spoznati kakšnega vrstnika (pa magari žensko družbo) s podobnimi interesi, iz približno enakega kraja/regije?
Iz te točke bi se rad pobral in si našel novo družbo, vendar ne vem kje/kako začeti. Ko pridem iz službe je ura 5 ali 6 popoldan... kam potem? Kje koga najti za kakšne dogodivščine? Služba mi ne omogoča spoznavanje ljudi, na faksu nisem, da bi bil obdan s sošolci... kje, kako spoznati kakšnega vrstnika (pa magari žensko družbo) s podobnimi interesi, iz približno enakega kraja/regije?